BISERI DIKTATORA DŽORDŽA BUŠA

Doci ce demokrate(misli se na ameriku) na vlast,pa ce glavni onda biti njegov alter-ego Zbigniew Brzezinski...

Videćeš na šta će ličiti Amerika kad predsednik postane čovek koji nije rođen u Americi. Govorim o Arnoldu Švarcenegeru.

Bre to je bre tvoj problem bre, galaksija je neozbiljna, a ja govorim ozbiljno. Buš nije diktator, nego marioneta.

Videćeš na šta će ličiti Amerika kad predsednik postane čovek koji nije rođen u Americi. Govorim o Arnoldu Švarcenegeru.

Bre to je bre tvoj problem bre, galaksija je neozbiljna, a ja govorim ozbiljno. Buš nije diktator, nego marioneta.

Predpostavljam,vidi se da je kroz FEMA-u vise para ulagano u neke "prihvatne centre",nego u odbranu od i pomoc ugrozenima od uragana Katrina.

prvo da bi neko bio diktator i tiranin ne mora da vlada 50 godina dovoljno je i 8 godina koliko je vladao i ovaj tiranin vodja genocidne politike SAD,to sto odlazi iz vukojebine bele kuce ne znaci da ce doci drugi bolji.a eto mozemo i navesti to da je od 1988 godine do 2008 tiranska porodica busa u americi drzala vlast punih 12 godina,znaci vise od pola od te cifre.Mozemo istoriju genocidne drzave SAD od 1988 do 2008 nazvati politika diktatora od busa starijeg do busa mladjeg.Inace tyaj tiranin nije najmocniji na svetu on jedino moze da bude najmocniji medju mentalno zaostalim osobama.toliko o tome.

a to ko je i koliko mocan je samo relativna stvar.ne moze niti ce ikad moci da jedan covek drzi,upravlja,naredjuje,odredjuje,komanduje itd sa nekoliko milijardi stanovnika planete.hitler je pokusao da bude najmocniji i da osvoji ceo svet pa je zvarsio za zivota jos pod zemljom u bunkeru.

DemoNkrate
Možda je privatno klovn, debil ili nešto treće ali njegova uloga jeste diktatorska. Da li iza njega stoji jedan ili više "vladara iz senke" nije ni bitno. Bitno je da je on njihov predstavnik. Đinđić je voleo da se figurativno izražava, tako ste ga bolje razumeli, pa evo i ja da vam kažem drugim rečima: sve dok ne vidimo lice vozača, moramo se čuvati automobila koji ide na nas.
Ranije ste se patriotama rugali zbog paranoje i verovanja u "teoriju zavere" a sada ste vi oni koji upravo govore u prilog teoriji zavere.

Na 131 strani teletexta hrvatske RTL su stavljeni neki od bisera ovog tiranina pa cu vam navesti nekoliko

-"Ja sam zapovednik vidite ne moram objasnjavati,ne moram objasnavati-ne moram objasnjavati zato govorim sto govorim i to je zanimljiva stvar kad si predsednik"
-"Ja znam u sta verujem i nastavicu istrazivati u ono sto verujem.Verujem da je ono u sto verujem ispravno"
-"Ako ne postignemo uspeh u velikoj smo opasnosti od neuspeha"
-"Mislim da se svi slazemo da je proslost prosla."
-"Divna stvar u knjigama je sto se katkad u knjigama mogu naci i prelepe slike"
-"Rat protiv terorizma ukljucuje sadama huseina,sadama huseina zbog prirode sadama huseina i povijesti sadama huseina i njegove volje da sam sebe terorizira."

Sad mi i nije toliko zao sto je SAD priznao nezavisnost ljudozderske i teroristicke drzave Kosovo,pa ovaj tiranin nije u stanju ni da sastavi prosto prosirenu recenicu,a akmoli da donosi normalne odluke.

Šta vas ovo čudi...
Skupila se grupica moćnika i shvatila ko je najobrazovaniji veliko-odmoraš
i naterala ga da spava u beloj kući..
Ovakvi govori se dešavaju kad se zaboravi napisani unapred tekst..

Back