BIRN: Milionski poslovi porodice Kisić sa javnim preduzećima

Nista se ne mrsi , sve se zna, vidis ima i ovo

http://www.unitedmedia.net/sr/kanal/n1-hr/

N1 HR

N1 je ekskluzivni saradnik CNN u regionu i prva regionalna i lokalna platforma sa dvadesetčetvoročasovnim informativnim programom sa više od 20 miliona gledalaca širom Balkana.
Dan počinje sa Tihomirom Ladišićem u jutarnjem programu Novi dan. Najvažnijim vestima pruža se potpuna pažnja u emisijama Studio uživo i Newsroom sa reporterima na licu mesta i gostima u studiju.
Glavne vesti u udarnom terminu emituju se svakog dana u 6 popodne. U Pressingu, koji se emituje od ponedeljka do četvrtka u osam uveče, Petar Štefanić ugošćava političare i druge javne ličnosti sa kojima vodi razgovore o ozbiljnim temama.
Regionalni politički magazin Crvena linija emituje se petkom, a u njemu ličnosti iz celog regiona razgovaraju o svojim stavovima i mišljenjima.
Sedmica se završava sa tri sata Točke na tjedan, emisije sa studijskim gostima koji razgovaraju o pogledima na globalne i lokalne političke i poslovne događaje koji su se odigrali tokom prethodnih sedam dana.
News Bar Prime Time, koja se emituje nedeljom uveče, je satirična televizijska emisija sa najvećom gledanošću u Hrvatskoj.
.

Људи легално обављају посао у Србији и ту је крај свакој причи типа, ко њих плаћа.

Ако хоћеш да их клепиш, истражи вест коју су објавили (на начин како сам описао) и саопшти да лажу.

Међутим, не.

Њих плаћа ЦНН и то би требало да значи ... ШТА???

Да ли је вест тачна или не је једино питање које би сваког овде требало да интересује.

Њихово сеирење над чињеницом да смо неопеване будале би најмање требало да нас боли.

.

.

Људи легално обављају посао у Србији и ту је крај свакој причи типа, ко њих плаћа.

Ако хоћеш да их клепиш, истражи вест коју су објавили (на начин како сам описао) и саопшти да лажу.

Међутим, не.

Њих плаћа ЦНН и то би требало да занчи ... ШТА???

Да ли је вест тачна или не је једино питање које би сваког овде требало да интересује.

Њихово сеирење над чињеницом да смо неопеване будале би најмање требало да нас боли.

.
Za razliku od tebe, meni ne treba da se crta,
zamisli da Amerika prenosi RTS, tj. da plasira vesti koje im Vucic kaze.

Да додам, зато нам се све и враћа и то све горе и горе. Не само некажњивост номенклатуре било које боје, него и претња обичним затвором. Само принудни рад. То ће бити озбиљна опомена будућим генерацијама политичара, ако их уопште и буде под тим условима.
Srbija nije u stanju da posalje na robiju onu kamikazu Darka Lazica, pa da tom majmunu i ko zna jos kome spasi zivot pre nego ubije koga.
Kako onda ocekivati nekog ozbiljnijeg politicara iza brave.
Ceo sistem je truo.

Za razliku od tebe, meni ne treba da se crta,
zamisli da Amerika prenosi RTS, tj. da plasira vesti koje im Vucic kaze.
.

РТС може сутра да организује свој програм РТС Америка, као што имаш руски РТ Америка, чак је на РТ један од сталних сарадника светски чувени новинар Лари Кинг који је славу стекао на ЦНН.

Нико нема проблем са вестима докле год су вести истините.

Ова власт очигледно нема муда да ову вест истражи, па се шаљу индиректне поруке како то плаћеници ЦНН хоће да сруше Србију, светског гиганта економског раста, који постоји само на ТВ.

.

.

РТС може сутра да организује свој програм РТС Америка, као што имаш руски РТ Америка, чак је на РТ један од сталних сарадника светски чувени новинар Лари Кинг који је славу стекао на ЦНН.

Нико нема проблем са вестима докле год су вести истините.

Ова власт очигледно нема муда да ову вест истражи, па се шаљу индиректне поруке како то плаћеници ЦНН хоће да сруше Србију, светског гиганта економског раста, који постоји само на ТВ.

.
Nemoj da zezas da jos ne znas da je najveci rat koji se vodi, upravo medijski rat,
pa to je mocnicima vrednije od atomske bombe,
i oni ce nekom ustupiti medije, kao nekom RTS-u
to sto ti govoris bi bilo isto kao kad bi HRT bio standardni program u Srbiji, umesto RTS-a,
i ti kazes , pa sta ima veze ako je vest tacna.

Koga briga ko je čiji medij?
Ovde je izrečena i napravljena jedna konstrukcija koja teško optužuje ministra u Vladi Srbije, te jednog od šefova kriznog štaba Srbije ove epidemije.
U normalnoj pravnoj državi, novinari bi se utrkivali da upute pitanje o toj sprezi, a i javno Tužilaštvo bi se moralo oglasiti.
Epilog bi bio ili podizanje optužnice za povezana lica u kriminalu, ili milionska tužba protiv medija koji laže.
Trećeg nema......A kada dodje do trećeg to znači, da su i pokvareni mediji i još pokvareniji političari nagodili i našli cenu ćutanja.
Po ledjima naroda, naravno.
Svakog normalnog coveka je briga,
ti mozes od vlasti da zahtevas da iskljuci RTS, i ukljuci samo HRT, ako te nije briga.

Licno, ne vidim nikakvu veliku razliku izmedju ideoloskog programa N1 (tj. CNN-a), i politike koju vodi Vucic.. Zajednicke tacke su im priznavanje Kosova, otklon od Rusije, Evroatlantske integracije i potencijalni ulazak u NATO.. U zadnje vreme i N1 i Vucic su zdusno za izbore (u funkciji sto brzeg priznavanja Kosova)..

Sukob je nastao pre dve godine kada je vlast htela da otkupi N1, a holding co. u Luksemburgu to odbila.. Pre toga su bili u kakvoj takvoj harmoniji.

94116930_1516610668520317_6758817788346761216_o.jpg
šta je ovo

Nemoj da zezas da jos ne znas da je najveci rat koji se vodi, upravo medijski rat,
pa to je mocnicima vrednije od atomske bombe,
i oni ce nekom ustupiti medije, kao nekom RTS-u
to sto ti govoris bi bilo isto kao kad bi HRT bio standardni program u Srbiji, umesto RTS-a,
i ti kazes , pa sta ima veze ako je vest tacna.
.

Јбт, где ти живиш???

То је само један од стотина канала који сваки корисник кабловске ТВ добије. Колико си пута гледао ТВ Црвена Звезда или Партизан???

У том пакету је неколико канала ХРТ већ двадесет година, чак си могао уживо да пратиш и концерте њихове будалетине Томпсона.

У Србији!!!

Медијски рат не можеш да водиш тако што игноришеше истините вести, без обзира ко их објави.

Шта би Србија изгубила ако установи да је поткрада тамо неки директорчић?

Мислиш да би код режимских медија опао број пратилаца задруге и парова уживо???

.

Драге моје колегинице и колеге, цео живот сам у медијима, углавном штампаним. Мајка и отац су били професионалци и кроз моју кућу су продефиловала скоро сва новинарска имена за која сте чули или нисте чули. И сам сам, "јео тај хлеб" у факултетском листу, да доучим занат. Чак сам био и доста добар главни и одговорни уредник тог листа (то не хвалим сам себе, тако сам оцењен). Онда сам схватио да нисам рођен за тај занат и отишао сам у информатичаре.

Да не гњавим. Последњих пет година не читам ни једну новину (мада сам се тако описменио и што се сматрало за велику срамоту) и не гледам ни један канал на телевизији који има информативни програм. Раније је то била ознака примитивизма. Сада је то ознака заштите од научно моделираног испирања мозга. То сам приметио када су моје комшије, пријатељи, кумови и ини блиски људи, озбиљног образовања и интелигенције, почели са мном да разговарају реченицама из Информера и Пинка, замишљајући да је то њихов став и видео сам да је у питању научни метод испирање мозга од кога се није лако заштитити, поготово ако га не очекујеш.

Срећом, један од мојих послова је пријем и обрада агенцијских вести и фотографија (домаћих и страних). Друга драгоцена ствар је овај подфорум, где се ипак тешко продаје "му*етина за свињетину".

Не аплаудирајте, пошто поуздано знам да се медицинари тога гаде, него чекају повећање плата и не лупајте у шерпе, пошто нас је и то овде довело.

Је*ем матер и једнима и другима.

Извините модератори, али ово је било јаче од мене.

Poslednja izmena:
Ron Džeremi je bio pozvan, kao iznenađenje večeri
.

Да се не лажемо, сваки здрав мушкарац би на њу у овој слици издркао на кеца.

Поза чекам те, без одбране. Епска фотографија...

Успут, читајући свашта у овом ванредном стању, сазнао сам да мастурбација код мушкараца производи бела крвна зрнца која су одлучујући фактор у одбрани организма од инфекција.

С једне стране, немам појма да ли је истина или не, а с друге стране ми негде објашњава дуговечност појединих учесника овог форума...

.

.

Успут, читајући свашта у овом ванредном стању, сазнао сам да мастурбација код мушкараца производи бела крвна зрнца која су одлучујући фактор у одбрани организма од инфекција.

С једне стране, немам појма да ли је истина или не, а с друге стране ми негде објашњава дуговечност појединих учесника овог форума...

.
naravno...baš moćno izgleda na ovoj slici

.

.
Опет ја спамујем, али вадим се на годиште :) Није битна дуговечност, битан је квалитет живота. Да си на својим ногама, да ти нико не брише ду*е итд. Укратко, да ниси на терету породици и друштву. Дужи живот од тога је казна Божја.

Пошто, макар неколико дана имам потврду да немам вирус, :) белих крвних зрнаца има много група (такозвана леукоцитна формула) и они су оно што нас штити од 'ајванчића разних врста.

Мастурбација је увек добра, скоро као и женско, зато што ради простата. Када она ради, то је веома добро.

Модератори, бришите. Ја нећу, зато што ништа нисам слагао.

Опет ја спамујем, али вадим се на годиште :) Није битна дуговечност, битан је квалитет живота. Да си на својим ногама, да ти нико не брише ду*е итд. Укратко, да ниси на терету породици и друштву. Дужи живот од тога је казна Божја.

Пошто, макар неколико дана имам потврду да немам вирус, :) белих крвних зрнаца има много група (такозвана леукоцитна формула) и они су оно што нас штити од 'ајванчића разних врста.

Мастурбација је увек добра, скоро као и женско, зато што ради простата. Када она ради, то је веома добро.

Модератори, бришите. Ја нећу, зато што ништа нисам слагао.

DrKon rules..

naravno...baš moćno izgleda na ovoj slici
.
3x0ieQR.jpg

Кажем, слика је епска.

Види тај поглед, "ради од мене шта хоћеш..." у стваралачком смислу, наравно.

Истурене груди, спуштене руке... ово је образац култа плодности и заиста нема везе са стварним ликовима, једноставно, тако се сложило и ја не могу да се довољно захвалим свемогућем Богу за овај тренутак ухваћен у фотографији.

Нико не зна када ће бити изабран да упути поруку...

Успут, немо неко да се зајебава на тему како сам верски фанатик, чисто да не губимо време и простор овог форума.

.

.
3x0ieQR.jpg

Кажем, слика је епска.

Види тај поглед, "ради од мене шта хоћеш..." у стваралачком смислу, наравно.

Истурене груди, спуштене руке... ово је образац култа плодности и заиста нема везе са стварним ликовима, једноставно, тако се сложило и ја не могу да се довољно захвалим свемогућем Богу за овај тренутак ухваћен у фотографији.

Нико не зна када ће бити изабран да упути поруку...

Успут, немо неко да се зајебава на тему како сам верски фанатик, чисто да не губимо време и простор овог форума.

.
samo pozitivna razmišljanja

samo pozitivna razmišljanja
.

Дефинитивно икона плодности Србије,

GbMILTc.jpg

Види тај поглед, "уради то, чекам те..."

Раширене праменове косе, истурене груди...

Чиста икона плодности.

За будале које верују да могу да нападну сваку девојку која се овако фризира или је природа надарила бујним грудима, не покушавајте да испаднете веће будале него што јесте.

До женског срца може да се допре само и једино причом. То је још Кама Сутра установила и не играјте се будала где им место није...

.

.

Дефинитивно икона плодности Србије,

GbMILTc.jpg

Види тај поглед, "уради то, чекам те..."

Раширене праменове косе, истурене груди...

Чиста икона плодности.

За будале које верују да могу да нападну сваку девојку која се овако фризира или је природа надарила бујним грудима, не покушавајте да испаднете веће будале него што јесте.

До женског срца може да се допре само и једино причом. То је још Кама Сутра установила и не играјте се будала где им место није...

.
Добар савет за оне који воле да причају. А можеш да је ухватиш за руку, пољубиш и поведеш ако имаш где. Е, као и код приче, постоје два завршетка + или -. :) Уз овај други, ако је минус, може и шамар, али од жене то није срамота.

Zar nisu njih troje ( Darija, Brat i ministarka) isli u istu skolu u Sarajevu?
Znaci Bosanci par ekselans. Kao i drug Kokeza, ali i ova cudna firma iz Ceske
preko koje svi postaju devizni milioneri.

A ti proguglaj malo pre nego postavljas pitanja sa Zar je moguce, Kako to?

Sve o firmi NITES u kojoj radi doktorkin brat i ministarkin muž (VIDEO)
Pisanje BIRN-a je u žižu javnosti izbacila firmu NITES u kojoj je jedan od direktora Bojan Kisić, muž ministarke pravde Nele Kuburović i brat dr Darije Tepavčević Kisić. Iako ministarka Kuburović tvrdi da je u pitanju multinacionalna kompanija, to ne odgovara istini.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...i-doktorkin-brat-i-ministarkin-muz-video.html
nema potrebe da mi linkuješ, znam o čemu se radi, tj čitala sam i pre ovog tvog linka..
samo napisah da se žena izjašnjava da je hercegovka, jer joj je otac /ako se ne varam iz hercegovine došao u sarajevo/ ostalo što se tiče gurke i poslovanja nisam pominjala/kao što vidiš u komentaru/
i onako je ona jedna u moru tj njen muž, poput nečijeg brata, pa nečijeg drugog brata, itd..
i to nije egzotika uopšte, tako Đinđićeva udovica drži pola firmi po Srbiji, zapatila se ta bolest u naš narod odavno, ništa novo.

Back