- Poruka
- 185.284
Netačno. Njaviše da, ali ne samo oni.Moš misliti, grip ko grip.
Umiru osamdesetogodišnjaci i oni koji boluju od teških bolesti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netačno. Njaviše da, ali ne samo oni.Moš misliti, grip ko grip.
Umiru osamdesetogodišnjaci i oni koji boluju od teških bolesti.
Itekako je bitno. Da je grip, imali bi već vakcinu.Nije bitno.
O tome i pricam ,oni ubrajaju i one koji su od starosti umrli.Ako imaš koronu i umreš ideš u statistiku za koronu.
U Hrvatskoj su predzadnje dvije žrtve, starice od 79 godina i kronične bolesnice umrle nakon što su izliječene od Korone i bile dva puta negativne, ali su ih svejedno ubrojili u žrtve korone jer kao zaraza je posješila njihovu smrt .
Ja ne znam nikoga licno ko je lezao i dobio koronu ,a kamoli da je umro od toga.Leže i mlađi, bolest ne bira.
I svi hronicni bolesnici i to teski ,ne umiru jaki i zdravi od gripa .Ima mali procenat mladih koji su umrli od corone,ali najviše ima ljudi od 56 do 70godina.
Ne vredjaj moj gram mozga....Koju istinu?
Vlast je zavela policijski čas da dobije na vremenu, to je znao svako sa gramom mozga u Srbiji, ko je ikad imao dodira sa našim zdravstvenim sistemom.
Nedovoljno ljudstva, nedovoljno kapaciteta, nedovoljno respiratora.
Sad ima više zaraženih, ali je rizik od raspada sistema daleko manji.
Da mora da se laze narod, mora...kriju lazu varaju
Ne vredjaj moj gram mozga....
Cudni su ti gramovi mozga u Srbiji...
Neće biti.Nego sta vi mislite da li je slucajno da ce se sad poceti pojavljivati info koje vuku da se uvede policijski cas ponovo , cim su zavrseni izbori, pa bi mogli da traju jedno 4 godine u kontinuitetu...?
Zgodno zar ne...
To ne mogu da zamislim...Pametni nece biti pod policijskim casom, glupanderi hoce.
pa sve zavisi od politicke orijentacije zemlje u kojoj je odluceno da se pojavi virus..............tako da virus nije isti za jednu Venecuelu, USA, Kinu, Belorusiju, Italiju, Englesku, ....................tamo gde je to potrebno aktuelnoj vlasti virus ce biti smrtonosniji dok u onima politicarima kojima taj virus "ne treba", skoro da ga i nema.Da ni ovaj virus baš nešto ne bira.
kazu, u Italiji , i oni sto su poginuli u saobracajki , ubelezeni kao zrtva Korone.O tome i pricam ,oni ubrajaju i one koji su od starosti umrli.
Strašno.kazu, u Italiji , i oni sto su poginuli u saobracajki , ubelezeni kao zrtva Korone.
Bog te pita zasto su to uradili....................
Činjenica je da najnovije povećanje zaraženih u Hrvatskoj je povezano sa Srbijom, BiH i Kosovom.Idu mi na vršnjaka sve ove "Srbi su krivi za sve" fore, CG - izjave da su Srbi i derbi krivi za ponovnu pojavu Korone, Hr da im je Đoković doneo a ni jedni ni drugi ne rade PCR test (CG i nema instituciju koja bi to radila) i oni su bez zaraze pobedili koronu. K**ac su oni pobedili nego pokušavaju da spasu ekonomiju i sezonu kao najveći izvor punjenja budžeta. U prilog toj tezi, u HR glavni infektolog neki baja izjavi da građani (Zadra) ne moraju da se testiraju na COVID19, lažu i da im Plenković nije bio u kontaktu sa Novakom...sve lažu.
Što se tiče BIRN-a, možda i jeste tako kako pišu ali neka postave skrinšotove ili tako neke pisane ili elektronske tragove gde se vide taštelovanja inače su isti kao i Informer i onaj vučićević.
Otvorile se granice i Srbi odmah navalili u EU.
Pogledajte prilog 719065
pa više starih ljudi je umrlo od vanrednog stanja (kad ih zatvoriš u stan, kad im ne daš da jačaju imunitet šetnjom po čistom vazduhu, kad zavise od nekog da im donese hranu i lekove, kad ih prestraviš virusom koji je maltene gori od kuge) nego od korone