86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.158
Браво!trem: napravljen
trava: posadjena
cvece: svega i svacega,
kuce: usvojeno pre nedleju dana
paradajz: vec jedmo)))
tako. sutra slike![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Браво!trem: napravljen
tako. sutra slike![]()
Eto vidis...A za te pare si mogla kupiti dvije,tri birkinke.da, zivot mi se promenio![]()
Sviđa mi se, a ljudi je kupuju kao statusni simbol što mi je ok. I njima je to kao da mi platimo 50 € za tašnicu, neće im progorjeti kućni budžetОк је то ако ти се заиста свиђа.
Ја говорим о оним маст хев људима, из потпуно погрешних побуда.
А мораш мало да продискутујеш, није баш као да је њих брига шта ми о њима причамо, а ми убијемо време, чујемо другачија мишљења и тако...али, да, с годинама се и ја све мање убеђујем са људима, могу само до извесне границе и онда се сморим.
Pa ne moraju ali žele tako. Eto onaj malac što napravi Facebook samo nosi iste sive majice, Steve Jobs pretežno rolke i ima masu takvih primjera. Protežu se svi koliko im je jorgan dug, nema tu neke filozofije.Zasto se uopste kupuje ista zbog "statusnog simbola"?
Zasto taj milioner ne moze jednostavno kupiti nesto sto mu se svidja,makar to bila torba sa pijace?
Ili npr.torba slicna ovoj,samo "bez imena".
Mislim da je to i jedna vrsta ucjene bogatih...moraju trositi bez prave potrebe,da bi i drugi zaradjivali od njih.Sve se vrti u krug.
I bogati placu.![]()
Ko ti gleda gace?Мој колега носи сваки дан исту мајицу. Купи 15 истих и мења.
Тако ја веш, ако ми је удобан накупујем гомилу. Неко би мислио да не мењам гаће![]()
Њах, не може човек ништа ново ни да саветујеtrem: napravljen
tako. sutra slike![]()
Pa da...kljucna rijec je zele.A zele jer su snobovi.Pa ne moraju ali žele tako. Eto onaj malac što napravi Facebook samo nosi iste sive majice, Steve Jobs pretežno rolke i ima masu takvih primjera. Protežu se svi koliko im je jorgan dug, nema tu neke filozofije.
Уништила си ми лепо јутро, сад сам тужна...Evo u "Blicu"naslov..."Megan i Hari zive u paklu,muku muce sa parama."![]()
А???Како је згодна, Боже драги!
Глумица са снимка.
A da su biomed pili,u autobusu bi bili.Уништила си ми лепо јутро, сад сам тужна...
Snob bi bio neko ko bi tebe gledao s visine jer ne možeš sebi da priuštiš tašnu koja košta ovoliko. A to što ona kupuje sebi, sa svojim novcem kojeg ima na pretek je njena stvar. To je kao da tebi kaže da si bijednik jer nemaš.Pa da...kljucna rijec je zele.A zele jer su snobovi.
I sta sam ja sad pogresno rekla u prethodnom?
Pa i kaze mi...ali indirektno.Snob bi bio neko ko bi tebe gledao s visine jer ne možeš sebi da priuštiš tašnu koja košta ovoliko. A to što ona kupuje sebi, sa svojim novcem kojeg ima na pretek je njena stvar. To je kao da tebi kaže da si bijednik jer nemaš.
Zato jer se možda njoj dopada torba, dopada joj se jer je ekskluzivna i ne može svako da je ima, ima mnogo novca koji neće ponijeti u grob pa želi ovako da ga raspi*čka.Pa i kaze mi...ali indirektno.
Inace bi kupila normalnu torbu po normalnoj cijeni.
Jer zasto bi iko dao 40.000 eura na torbu,koja realno kosta...ajd lupicu...nek je 1.000 maksimum...osim da pokaze da mu se moze i da je iznad drugih.
Ti polazis od obrnute pretpostavke...ta torba nije toliko skupa jer vrijedi tog novca,pa eto mozda se nekom svidi ko ima toliko i odluci i da je kupi.Zato jer se možda njoj dopada torba, dopada joj se jer je ekskluzivna i ne može svako da je ima, ima mnogo novca koji neće ponijeti u grob pa želi ovako da ga raspi*čka.
A tebi ne poručuje ništa, stvar je u tvom shvatanju i percepciji.