Biranje

NatasaNatasa:
Sinnke ti baš imaš problem ... kako može da te nervira neko koga ni ne poznaješ???

Pa kako ne moze. Cim procitam tvoj post toliko se iznerviram da dobijem napade.
Nemam ja nikakav problem kako me vecina drugih ne nervira. Zato sto pisu normalno i ozbiljne su a ne gluparaju ko neke klinke koje dodju.

Fantina:
Kol'ko vidim, ovo postaje okrugli sto ženomrzaca. Koji prilaze ženi samo zato što su naučeni da su oni muškarci i da muškarci preferiraju žene... kad ono, u dubini duše,... žene nit' vole, nit' poštuju.
Ali, sva sreća, postoji i za njih rešenje: gumena lutka, brate! Ta neće da te odbije ako je u ispravnom stanju, ni da ti stvara nebuloze, ni nered po kući, ni troškove (osim inicijalnih), niti će teizameriti ako izigravaš dileju (ili to i jesi), niti bilo šta drugo, a fino ti sačuva desanku jer ima ono što se od svake žene jedino i očekuje: rupu za istresanje. Posle je spakuješ, zapališ pljugu, i gledaš i dalje samo svoja posla. Jednom rečju: idealna partnerka!

Nije mi jasno kako si u opisu mog iskustva sa velikom vecinom beogradjanki koje sam upoznao uspela da prepoznas zenomrsca. Propustila si onaj deo o devojkama van bga? Sta sam zenomrzac ali samo onih sa odredjenim geografskim poreklom? Daj molim te....
Zao mi je sto ne mozes da to dozivis iz mog ugla, t.j. sto nisi muskarac koji prilazi devojci u nekom bg klubu/kaficu....verujem da bih se posle jednog dana slozila sa mnom. Ja sam odmah rekao...cast izuzecima...ali ono sto sam opisao gotovo da je pravilo. Sto se lutke kao zamene za zenu i "rupe za istresanje" tice... to su tvoje reci. Ja nikada nisam rekao da zene dozivljavam na taj nacin. Ako ti sebe dozivljavas tako, onda je to jedan drugi problem...pokreni novi topic, pa cemo videti kako da ti pomognemo....

blondi:
ovako nesto se pamti ceo forumski zivot :lol:

... ma naravno, zar bih ja zaista pomislio da će mene neko da zaboravi, nego ovih dana vežbam ovu novu osobinu, 'skromnost' mi rekoše da se zove, al nešto tu ne štima ... 8-) ... mora da je problem u nedostatku iskrenosti (još jedne osobine za koju sam nedavno čuo :lol: )

Da opet klasika...devojka uvredi tipa...on joj uzvrati istom merom...i onda je on kreten, idiot i zenomrzac...
Sto je ne bi uvredio kad je ona njega prva uvredila.... jel to zato sto su zene neka visa bica ili sta... ako je ravnopravnost.... izvolite ravnopravnost... :razz:
Kakvu one reakciju uopste ocekuju kad uvrede nekog? Da ce im taj posle reci "Da kraljice skroz si u pravu i sad te volim" ...mislim stvarno priglupo.... Shvatam ja da su devojke neznije i osetljivije...ali svakom po zasluzi...

Da, NS prednjaci u odnosu na BG u ovoj pojavi o kojoj pricate... Negde se ta normalna prirodna komunikacija izgubila... Neki trip u glavama... Ili su nas posvadjali oni koji pricaju price muski ovakvi, zenske onakve....No naravno da ima nade... :wink:

Fantina:
Kol'ko vidim, ovo postaje okrugli sto ženomrzaca. Koji prilaze ženi samo zato što su naučeni da su oni muškarci i da muškarci preferiraju žene... kad ono, u dubini duše,... žene nit' vole, nit' poštuju.
Ali, sva sreća, postoji i za njih rešenje: gumena lutka, brate! Ta neće da te odbije ako je u ispravnom stanju, ni da ti stvara nebuloze, ni nered po kući, ni troškove (osim inicijalnih), niti će teizameriti ako izigravaš dileju (ili to i jesi), niti bilo šta drugo, a fino ti sačuva desanku jer ima ono što se od svake žene jedino i očekuje: rupu za istresanje. Posle je spakuješ, zapališ pljugu, i gledaš i dalje samo svoja posla. Jednom rečju: idealna partnerka!

Sve u svemu kenyas najstrasnije!

Birao sam reci...

Ma kad poprave prugu bice sredjeno! ;)

Zar ona nije vec bila, kaze da je beila, ne znam kada je to bilo , juce?

Joj! Jedva cekam!!! :) :) :)

Aleksej_BASO:
Ma kad poprave prugu bice sredjeno! ;)

Zar ona nije vec bila, kaze da je beila, ne znam kada je to bilo , juce?

Joj! Jedva cekam!!! :) :) :)

Super smo se provele prosli put.Ja se nadam da ce ovo sada biti pun pogodak.Dolazi jer sam je ja zvala.Smesticu je kod moje drugarice.:D ;)
Poslacemo ti neke slike sa licinog mesta hahahahah;)

Sport_Billy:
Ja nikada nisam rekao da zene dozivljavam na taj nacin. Ako ti sebe dozivljavas tako, onda je to jedan drugi problem

Billy, nisam ni pomislila da žene doživljavaš na taj način, a ni sama se nikada nisam ni doživljavala niti sam bila tretirana tako (kao što vidiš, suviše sam alapačasta ponekad da bi to bilo ikako moguće). Govorila sam o ženomrscima kao posebnoj kategoriji, bez pretenzija da se iko prepozna (do te mere u tome da počne da me vredja (čast izuzecima)), "kad ja tamo, a ono medjutim".
Drago mi je da smo razmenili par reči i, da ti kažem u strogom poverenju, zaista nisam zlonamerna i potpuno mi je jasna muška frka od prilaženja (jer sam ja u onoj grupi plašljivica koje u životu nisu smele niti mogle nikome da pridju). Samo mi se učinilo da će tok priče otići u ćoravom smeru: te žene ovo, te žene ono... a zapravo vaša iskustva u mnogome zavise od toga kakve žene naciljate: ako je više onih "plitkih" a nadobudnih, onda je i većina iskustava gorka, je l' da? Samo smatram da treba otvoriti sva tri oka prilikom ciljanja, pa će i frustracije biti malobrojnije, a generalizacije bezbolnije.
Što se mene tiče, želim da vam svaki start uspe iz prve! A posle... to posle je već vaša lična stvar.

Da budem iskren...ja i ne gubim previse vremena na ciljanje. Osoba sam koja voli da se druzi i upoznaje nove ljude (iako rizikujem da zvucim kao oglas u Politikinom Zabavniku),
tako da prilazim manje-vise svima koji se zateknu u mojoj okolini neko vreme(o tome ko je za druzenje, ko za kombinacije razmisljam kasnije)....bilo da je to klub, kafic, posao ili sta vec....zbog toga mogu slobodno da kazem da se moje iskustvo odnosi na fin presek zenske populacije....jos jednom...NADAM se da gresim, ali svaki novi dan mi kaze da nije tako :(

Stvar je u tome što su srbijanske žene usvojile zapadnjački promiskuitet a sačuvale balkansku patrijarhalnu pasivnost.
Ovde gde se trenutno nalazim devojke jesu većinom odvratno lake ali zato i otvoreno spopadaju muški rod,a one tamo u Srbiji su isto tako laka roba ali se i dalje prave svetice...
Hvala bogu,ne moram više da trpim tu dvoličnost... 8)

srebro:
Stvar je u tome što su srbijanske žene usvojile zapadnjački promiskuitet a sačuvale balkansku patrijarhalnu pasivnost.
Ovde gde se trenutno nalazim devojke jesu većinom odvratno lake ali zato i otvoreno spopadaju muški rod,a one tamo u Srbiji su isto tako laka roba ali se i dalje prave svetice...
Hvala bogu,ne moram više da trpim tu dvoličnost... 8)

To si dobro zakljucio.

sinnke:
Zene vama je definitivno lakse da nadjete partnera i pri tome dozivljavate manje neugodnih situacija. Vase je samo da se malo nasminkate i dodjete u disco ili birtiju i cekate prilaz.

Definitivno.
d032.gif

Back