esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sport_Billy:Sve ove devojke preko 25 ...boze sacuvaj...
sad si se ukopaoKramer:... imam potpuno drugačija iskustva sa >25 ... ležernije, puno više znaju, sigurnije u sebe, ... aj dosta, ispašće da se upucavam ođe ...
blondi:sad si se ukopao
esperanca137:jadan macan,napale ga zene,al on se neda
obozavam da te cackam jesi li lepo spavao pre neku noc
ovako nesto se pamti ceo forumski zivotKramer:hehehe, ma jok, palim ja veceraske u cg, dok se vratim, zaboravicete me
NatasaNatasa:Sinnke ti baš imaš problem ... kako može da te nervira neko koga ni ne poznaješ???
Fantina:Kol'ko vidim, ovo postaje okrugli sto ženomrzaca. Koji prilaze ženi samo zato što su naučeni da su oni muškarci i da muškarci preferiraju žene... kad ono, u dubini duše,... žene nit' vole, nit' poštuju.
Ali, sva sreća, postoji i za njih rešenje: gumena lutka, brate! Ta neće da te odbije ako je u ispravnom stanju, ni da ti stvara nebuloze, ni nered po kući, ni troškove (osim inicijalnih), niti će teizameriti ako izigravaš dileju (ili to i jesi), niti bilo šta drugo, a fino ti sačuva desanku jer ima ono što se od svake žene jedino i očekuje: rupu za istresanje. Posle je spakuješ, zapališ pljugu, i gledaš i dalje samo svoja posla. Jednom rečju: idealna partnerka!
blondi:ovako nesto se pamti ceo forumski zivot
Fantina:Kol'ko vidim, ovo postaje okrugli sto ženomrzaca. Koji prilaze ženi samo zato što su naučeni da su oni muškarci i da muškarci preferiraju žene... kad ono, u dubini duše,... žene nit' vole, nit' poštuju.
Ali, sva sreća, postoji i za njih rešenje: gumena lutka, brate! Ta neće da te odbije ako je u ispravnom stanju, ni da ti stvara nebuloze, ni nered po kući, ni troškove (osim inicijalnih), niti će teizameriti ako izigravaš dileju (ili to i jesi), niti bilo šta drugo, a fino ti sačuva desanku jer ima ono što se od svake žene jedino i očekuje: rupu za istresanje. Posle je spakuješ, zapališ pljugu, i gledaš i dalje samo svoja posla. Jednom rečju: idealna partnerka!
esperanca137:dodji,cekacu te na stanici
Aleksej_BASO:Ako je tako stvarno cu jednom doci, ali zvoom, bus mi je ipak jako bacanje para...
Aleksej_BASO:Ma kad poprave prugu bice sredjeno!
Zar ona nije vec bila, kaze da je beila, ne znam kada je to bilo , juce?
Joj! Jedva cekam!!!
Sport_Billy:Ja nikada nisam rekao da zene dozivljavam na taj nacin. Ako ti sebe dozivljavas tako, onda je to jedan drugi problem
srebro:Stvar je u tome što su srbijanske žene usvojile zapadnjački promiskuitet a sačuvale balkansku patrijarhalnu pasivnost.
Ovde gde se trenutno nalazim devojke jesu većinom odvratno lake ali zato i otvoreno spopadaju muški rod,a one tamo u Srbiji su isto tako laka roba ali se i dalje prave svetice...
Hvala bogu,ne moram više da trpim tu dvoličnost... 8)
sinnke:Zene vama je definitivno lakse da nadjete partnera i pri tome dozivljavate manje neugodnih situacija. Vase je samo da se malo nasminkate i dodjete u disco ili birtiju i cekate prilaz.