Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Јес приметио да је малац Холанађан?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Referendum! Neće proći!
Само нек га распишу ,ја бих то волео, да се зпуше више уста овој аутономашкој статистичкој грешци
Ajd referendum , al odma , pa da i to jednom zavrsimo . A posle nek umuknu bivse kumunjare i hrvacki agenti .
Ja mislim , od Srba samo 5 % , a ostalo bi bile manjina . Mada , u Banatu bi protiv glasali svi Sliovaci .
Непотребно јер ,референдум о одцепљењу не може да прође ни у најлуђим сновима афтономаша , да имају и најмању сумњу да може ,они би га већ организовали.
volim srbiju, ali ne bih imao ništa protiv i da se mi otcepimo
imali bismo više para
Srem, Banat i Backa tri SRCA JUNACKA
Samo vi raspisujte referendum![]()
Живела Бачка
i ja imam isto misljenje!izglasavanje statuta,znacice raspad i kraj srbije
Ne bude nista od tog antisrpskog statuta... a Pajtic ce da rokne politicki jer je udario na zutog kralja![]()
Seo sremac na venac pa pisa,
a bacvani misle da je kisa
Republika Srem
nema sta da zuckaju o statutu kada u ustavu Srbije jasno pishe da Vojvodina mora da ima statut i rok za koji to treba da se uradi,a a koji je odugovlacenjem skupstine Srbije vec probijen , dakle Beograd direktno radi protiv ustava Srbije ,a ne ovi Madzari ili autonomasi i Pajtic .Ako im je nesto neustavno u statu nek se zale ustavnom sudu da se to otkloni ili uskladi sa ustavom , al statuta mora biti jer to kaze ustav Srbije , koji iako gradjani Vojvodine nisu za njega glasali ipak vazi , kakav je takav je i obavezuje sve drzavne organe .e odlicno
referndum
pa da vise zapuse svoja secesionisticka usta
pa za njih je referndum poguban...ali im sluzi sad za ucenu...kao satro pobedice na referendumu
e skoro se nisam ovako nasmejala
ja sam za referendum
posle refernduma...samo nek probaju da zucnu o statutu
izglasavanje statuta,znacice raspad i kraj srbije
nema sta da zuckaju o statutu kada u ustavu Srbije jasno pishe da Vojvodina mora da ima statut i rok za koji to treba da se uradi,a a koji je odugovlacenjem skupstine Srbije vec probijen , dakle Beograd direktno radi protiv ustava Srbije ,a ne ovi Madzari ili autonomasi i Pajtic .Ako im je nesto neustavno u statu nek se zale ustavnom sudu da se to otkloni ili uskladi sa ustavom , al statuta mora biti jer to kaze ustav Srbije , koji iako gradjani Vojvodine nisu za njega glasali ipak vazi , kakav je takav je i obavezuje sve drzavne organe .
Treba da raspišu referendum-pa kako narod odluči.
Ali ne secesionistički referendum-nego za veću samostalnost od Beograda.
Ne bude nista od tog antisrpskog statuta... a Pajtic ce da rokne politicki jer je udario na zutog kralja![]()