Birajte, statut Vojvodine ili referendum?

Само нек га распишу ,ја бих то волео, да се зпуше више уста овој аутономашкој статистичкој грешци

Ajd referendum , al odma , pa da i to jednom zavrsimo . A posle nek umuknu bivse kumunjare i hrvacki agenti .

Ja mislim , od Srba samo 5 % , a ostalo bi bile manjina . Mada , u Banatu bi protiv glasali svi Sliovaci .

Непотребно јер ,референдум о одцепљењу не може да прође ни у најлуђим сновима афтономаша , да имају и најмању сумњу да може ,они би га већ организовали.

Nemoj dva puta da kažeš...

snazna dugogodisnja titoisticka propaganda protiv interesa srbije urodila je plodom .
jedina srbija od svih bivsih jugo drzava dobila je autonomije sa nadleznostima republike jos davne 74-e.
danas,pozicija jedne autonomije je odavno za srbiju nepoznata a i pozicija druge autonomije ide u nepoznatom pravcu .
krilatica gde su "nase pare" iskoriscena je u cilju snazne propagande protiv jedne nedeljive srbije ili jednostavno SRBIJE.
isto pitanje "GDE SU NASE PARE" bi mogli postaviti i ostali krajevi srbije.
odgovor na pitanje gde su pare mozemo procitati svakodnevno u novinama u crnim, sivim, sarenim hronikama ,sto za neke uopste nije i nije bitno jer vazno je stvoriti utisak da siromasni grradjanin surdulice,bele palanke..... pljacka osiromasenu vojvodinu a sve u cilju stvaranja animoziteta prema srbiji.
interesantno je da interese srbije gotovo niko i ne brani, jer kamuflirani jugosloveni po otcepljenju svojih drzava napravise od srbije kvantasku pijacu stranackih interesa .

РЕФЕРЕНДУМ у сваком случају!
Да се једном заувек отклони сепаратизам и паразитирање у оквиру паралелних структура власти.
Такође,назив "Војводина" треба да буде измењен јер ова српска регија се звала Српско Војводство,а не "Војводина",што је последица комуњарске паганске интернационалистичке приче у Србији.

e odlicno
referndum
pa da vise zapuse svoja secesionisticka usta
pa za njih je referndum poguban...ali im sluzi sad za ucenu...kao satro pobedice na referendumu
e skoro se nisam ovako nasmejala
ja sam za referendum
posle refernduma...samo nek probaju da zucnu o statutu
nema sta da zuckaju o statutu kada u ustavu Srbije jasno pishe da Vojvodina mora da ima statut i rok za koji to treba da se uradi,a a koji je odugovlacenjem skupstine Srbije vec probijen , dakle Beograd direktno radi protiv ustava Srbije ,a ne ovi Madzari ili autonomasi i Pajtic .Ako im je nesto neustavno u statu nek se zale ustavnom sudu da se to otkloni ili uskladi sa ustavom , al statuta mora biti jer to kaze ustav Srbije , koji iako gradjani Vojvodine nisu za njega glasali ipak vazi , kakav je takav je i obavezuje sve drzavne organe .

nema sta da zuckaju o statutu kada u ustavu Srbije jasno pishe da Vojvodina mora da ima statut i rok za koji to treba da se uradi,a a koji je odugovlacenjem skupstine Srbije vec probijen , dakle Beograd direktno radi protiv ustava Srbije ,a ne ovi Madzari ili autonomasi i Pajtic .Ako im je nesto neustavno u statu nek se zale ustavnom sudu da se to otkloni ili uskladi sa ustavom , al statuta mora biti jer to kaze ustav Srbije , koji iako gradjani Vojvodine nisu za njega glasali ipak vazi , kakav je takav je i obavezuje sve drzavne organe .

pravno gledano
srpski gledano..posle referenduma kad se vidi volja naroda u Vojvodini..vise im Statut ni nece biti vazan..popusili su:D
a ja se tome radujemnece vise imati mogucnost za ucene
ja sam za referndum...nisu ni svesni koliko su marginalni
ali na zalost od referenduma....nista

Back