Biostar MCP6P M2+

mladenpop

Početnik
Poruka
6
Imam maticnu plocu Biostar MCP6P M2+, ram memoriju Kingston 3GB DDR2, procesor AMD Athlon II x3 450 3.2GHz i integrisanu graficku karticu Nvidia Geforce 6150 se 128MB..

Ja zelim da ugradim i novu graficku na ovu maticnu plocu i to AMD Radeon 6570 GDDR3 1GB i cuo sam da moja maticna ploca nece podrzati ovu graficku karticu. DA LI JE TO ISTINA I RECITE MI MOLIM VAS KOJU ONDA AKO JE TO TACNO KOJU ONDA GRAFICKU KARTICU DA KUPIM A DA MOZE DA TERA OVE NAJNOVIJE IGRE...???

Unapred zahvalan. HITNO !!!

Imam maticnu plocu Biostar MCP6P M2+, ram memoriju Kingston 3GB DDR2, procesor AMD Athlon II x3 450 3.2GHz i integrisanu graficku karticu Nvidia Geforce 6150 se 128MB..

Ja zelim da ugradim i novu graficku na ovu maticnu plocu i to AMD Radeon 6570 GDDR3 1GB i cuo sam da moja maticna ploca nece podrzati ovu graficku karticu. DA LI JE TO ISTINA I RECITE MI MOLIM VAS KOJU ONDA AKO JE TO TACNO KOJU ONDA GRAFICKU KARTICU DA KUPIM A DA MOZE DA TERA OVE NAJNOVIJE IGRE...???

ko te je slagao? ja bi mu za inat ugradio 6670 sa ddr5 memorijom ili 6770

To znaci da moze ova...hvala.. Ali ja zelim da kupim prekosutra i novo napajanje jer mi je ovo staro sto imam 450w i imam u planu da mu kupim LC Power 500W. Da li ce to napajanje da nosi ovu grafu i procesor koji imam ?? I kako ce raditi dve graficke istovremeno jer imam vec integrisanu ??? Da li mgu nekako iskljuciti ovu staru grafu ?

To znaci da moze ova...hvala.. Ali ja zelim da kupim prekosutra i novo napajanje jer mi je ovo staro sto imam 450w i imam u planu da mu kupim LC Power 500W. Da li ce to napajanje da nosi ovu grafu i procesor koji imam ?? I kako ce raditi dve graficke istovremeno jer imam vec integrisanu ??? Da li mgu nekako iskljuciti ovu staru grafu ?
Taj LC će komotno da ''vozi'' tu grafičku a integrisana će se sama isključiti kad staviš posebnu kartice u PCiE slot.

Nemas problema, mozes da ubacis koju god hoces graficku karticu, normalno uz adekvatno napajanje! ;)

pa njegova ploča podržava procesor iz opisa,
nevidim u čemu je tu problem?

pogledaj u CPU support što je postavio smart*exe.

FEATURES

Windows 7 Compatible
Supports AM3/AM2+
Supports Solid capacitor
Supports BIOS-Flasher
Supports BIOS-Relife

Poslednja izmena:
znam da podrzava AM2 i AM2+ procesore imam tu plocu...... ali kako je on ubacio AM3 procesor

bez zaletanja ,
ne može svaka ploča da podrži svaki procesor , AMD je godinama gradio i nadograđivao isti čipset , upgrejdom BIOS-a se MOŽE postići mogućnost dodavanja procesora koji su generacijski išli jedni za drugima -ALI NE MORA , razlika između AM2 i AM3 procesora je jedna iglica ,i ugrađeni ddr3 kontroler u AM3 procesor , treba pažljivo pregledati sajt proizvođača matične ploče i pogledati CPU-support listu , tamo obično sve piše koji procesor sa kojim BIOS-om ide minimalno ako ne ide onda piše N/A

Back