BIOSKOPI BRE

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
znači ono brate
ja sam šokiran kao i mnogi
ali u ovoj zemlji bioskopa apsulutno nema
u 2mil. beogradu postoji jedva 5 pristojnih bioskopa
čitam kažu u NS KG NI bisoskopa nema?!?!?

kad se zadnji put i u kojem bioskopu bili?
ima li u vašoj varoši BIG SCREEN?

U mojoj varosi trenutno bioskop ne radi :( I tako ce biti sve dok Verko preko noci ne odluci da postane Djenka :lol: Obzirom da je zauzet oko Plazi,Tempa i ostalih poslovnih objekata,koji nicu po KG-u kao pecurke,mislim da mu se j.be za bioskop i kulturu uopste(sva sreca da nam je bar teatar malo promenio ucmali repertoar).A zadnji put sam bio u "Sumadiji" na premijeri "Milosa Brankovica",pre 2 godine i dobio visednevnu dijareju posle projekcije :dash:

Dugo nisam išao u bioskop, a onda sam u jednom mesecu odgledao Alisu, Avatara, Up In The Air i Divne kosti.. To je bilo u prvoj polovini ove godine. Za svaki od navedenih filmova bilo je barem po 20 ljudi, što me je baš iznenadilo.

Ja sam iz BG, tako da imam nekoliko opcija :mrgreen: Ali uvek idem u Kolosej.Poslednji koji sam gledao u bioskopu je bio Resident Evil:Afterlife u 3D.Jedino dobro u filmu je upravo 3D, koji je 100 puta bolji od Avatara ;)
Zanimljivo da na premijeri bude puna sala a posle bude nas 10, 15 u sali :(

Ja sam iz BG, tako da imam nekoliko opcija :mrgreen: Ali uvek idem u Kolosej.Poslednji koji sam gledao u bioskopu je bio Resident Evil:Afterlife u 3D.Jedino dobro u filmu je upravo 3D, koji je 100 puta bolji od Avatara ;)
Zanimljivo da na premijeri bude puna sala a posle bude nas 10, 15 u sali :(

ja volim ranije termine ono od 4 do 8 i redovno je 10 ljudi...
što je u globalu tragično

Back