BIOGRAFIJA KOJE SE NOGO STIDI Nasilnik i "otimač protesta" NIJE SLUŽIO VOJSKU, krije oca i njegov politički angažman, a živi na jaslama KOJE RUŠI

Na primeru Kurtza koji nema škole ili lekarke Ursule koja je bila ministar svega i svačega osim valjda zdravlja , vidi se da je za ministarska i premijerska mesta bitnije da je neko politička ličnost i sposoban tim lider kako se to kaže danas moderno , nego sama struka . Stručni treba da budu pomoćnici i državni sekretari koji sprovode operativnu politiku ministarstva i vlade , a na ministru je da to koordinira , organizuje i eventualno kontroliše .

Moze i limar da bude ministar vojske, ili neka zajebantkinja misnistraka zdravlja, pa i predsednica drzave,
ali je jedino ministarstvoi koje zahteva struku i ozbiljnu praksu bas iskljucivo i samo ministarstvo pravde.

A da krenemo malo o Vucicu i njegovoj prosloj vladi?
O njemu sve znamo. Ucenik db agenta i izdajnika seselja.

Znamo i o nogu. Jasno je da su te toboz "desnicarske" patriotske snage poput obraz dveri, patka titoisticku udbe, ili ti "novi" seselji, jer setimo se samo tog toboz patriote i fol sovinoste s pocetak 90ih...

Dakle?

Nogo na silu po instrukcijama radi na preuzimanju protesta i njegovom blacenju.

Od njega se udaljiti distancirati i ne dozvoljava ti im da se pridruže!

Vucic na silu igra i po svaku cenu, njegov igrac je nogo...

Moze i limar da bude ministar vojske, ili neka zajebantkinja misnistraka zdravlja, pa i predsednica drzave,
ali je jedino ministarstvoi koje zahteva struku i ozbiljnu praksu bas iskljucivo i samo ministarstvo pravde.
To zahteva pored toga ono najbitnije, poštenje!

A za vojsku nemojte se sprdati... Zamislite u rusiji limar?

Ozbiljnim drzavama zna se ko je na celu vojske a ovde je dokaz da smo banana drzava...

Kao dama, vi ste van tog sveta ali nemojmo pricati kojesta.

Ozbiljnim drzavama zna se ko je na celu vojske a ovde je dokaz da smo banana drzava...

Da li vi uopste i razumete sta je zapravo ministar vojske? To nije obavezno neki marshal Birjuzov
nego politicar koji se razume o organizaciju, zna koliki je budzet i sa koliko para raspolaze.

Zasto bih ja zamisljala Rusiju, ako po svetu i demokratijama imamo stotinu primera da ministri odbrane
nikakve veze nemaju sa oficirskim cinovima.
Vam se jos neki Kadijevici i marshali vrzmaju po glavi.

Verteidigungsministerinnen[Bearbeiten | Quelltext bearbeiten]
NameAmtszeitStaat
Indira Gandhi1980–1982Indien
Elisabeth Rehn1990–1995Finnland
Kim Campbell1993Kanada
Anneli Taina1995–1999Finnland
Eldbjørg Løwer1999–2000Norwegen
Kristin Krohn Devold2001–2005Norwegen
Michèle Alliot-Marie2002–2007Frankreich
Lena Hjelm-Wallén2002Schweden
Leni Björklund2002–2006Schweden
Anne-Grete Strøm-Erichsen2005–2009, 2012–2013Norwegen
Linda Mūrniece2006Lettland
Vlasta Parkanová2007–2009Tschechien
Rasa Juknevičienė2008–2012Litauen
Carme Chacón Piqueras2008–2011Spanien
Grete Faremo2009–2011Norwegen
Gitte Lillelund Bech2010–2011Dänemark
Karin Enström2012–2014Schweden
Jeanine Hennis-Plasschaert2012–2017Niederlande
Karolína Peake2012Tschechien
Milica Pejanović-Đurišić2012–2016Montenegro
Ursula von der Leyen2013–2019Deutschland
Raychelle Omamoseit 2013Kenia
Ine Marie Eriksen Søreide2013–2017Norwegen
Roberta Pinotti2014–2018Italien
Marise Payne2015–2018Australien
María Dolores de Cospedal García2016–2018Spanien
Sylvie Goulard2017Frankreich
Florence Parlyseit 2017Frankreich
Ank Bijleveldseit 2017Niederlande
Karla Šlechtová2017–2018Tschechien
Aisha Mohammedseit 2018Äthiopien
Elisabetta Trentaseit 2018Italien
Margarita Robles Fernándezseit 2018Spanien
Linda Reynoldsseit 2019Australien
Trine Bramsenseit 2019Dänemark
Annegret Kramp-Karrenbauerseit 2019Deutschland
Penny Mordaunt2019Vereinigtes Königreich
Linda Reynoldsseit 2019Australien

Занимљиво је да Ного преферира место министра правде.За некога ко планира да преузме власт, природно би било да тежи месту председника или премијера, а министарство правде је ипак друга лига.

У чијој влади би Ного желео да буде министар правде?

Ruski je ministar odbrane gradjevisnki inzenjer, s vojskom nema nikakve veze.

Nemam ni ja, ali sam bio topograf, izviđač i artiljerac u ratu u civilu sam izrađivao neku topografiju itd...

Verujem da je sa vojskom familijarniji 50x više od mene, a od tebe i Ursule 5000x... :D

Zašto patriotizam izjednačavaš sa rusobuljašenjem?
Добро, а ко је твој пример патриоте и русофоба у исто време ? Да ли такав постоји на нашој политичкој сцени ?

Добро, а ко је твој пример патриоте и русофоба у исто време ? Да ли такав постоји на нашој политичкој сцени ?

On je zakeralo... nema on primera

On je zakeralo... nema on primera
Па зато што не постоји такав. Ако је al bundy Србин он патолошки мрзи свој народ, јер зна се да овде сваки патриота је русофил.

Nemam ni ja, ali sam bio topograf, izviđač i artiljerac u ratu u civilu sam izrađivao neku topografiju itd...

Verujem da je sa vojskom familijarniji 50x više od mene, a od tebe i Ursule 5000x... :D

Pre Shojgua ministar odbrane bio je neki lik koji je prodavao namestaj, postao je i generalni direktor
lenjingradskog Simpo Vranje, posle je bio sef uterivaca poreza da bi ga Putin imenovao za ministra odbrane.
Sve su ove zene i skolovane, mudre i pametne, sposobne u proredjenju sa zamlatama tipa Vulim ili njegov
prethodnik, Jorgovankin sofer. Tako da, je...

Одбојан, нема харизму и не улива никакво поверење.Где год се окушао у политици, пропао је.Био је у Дверима, избачен из те странке/покрета, најављивао смену власти 20 јуна и испушио.

Сада очајнички жели да се пришљамчи протестима, да нешто ућари, да се некако докопа неких присталица.
A šta će mu pristalice kad nije u skupštini?
Politikom se ne bavim bez para, već s parama i zbog još više para.
I u Americi se legalno daju pare za kampanje pa se posle ostvaruju interesi kroz dobijene poslove, razne vrste dozvola, istraživanja resursa i sl.

Blic је "заборавио" да напомене да је СмрдиНога свих ових година отворено био велики симпатизер *******ог (и данас када је кобајаги антипротиван, он има обичај да каже како *******и "још може да се врати на прави пут"), као и да је клинац од 17 и по година коме је СмрдиНога на кварно, мада га уопште није познавао пре протеста, увалио да носи макету вешала, због тога провео месец и по дана у цезеани. Такође, нису навели да га је бивши "жестоки момак са београдског асфалта" Сандуловић позвао на дуел на Славија Инфо а СмрдиНога није смео да прихвати позив.

Blic је "заборавио" да напомене да је СмрдиНога свих ових година отворено био велики симпатизер *******ог (и данас када је кобајаги антипротиван, он има обичај да каже како *******и "још може да се врати на прави пут"), као и да је клинац од 17 и по година коме је СмрдиНога на кварно, мада га уопште није познавао пре протеста, увалио да носи макету вешала, због тога провео месец и по дана у цезеани. Такође, нису навели да га је бивши "жестоки момак са београдског асфалта" Сандуловић позвао на дуел на Славија Инфо а СмрдиНога није смео да прихвати позив.
Nogo je koliko ja znam od 2016 poslanik Dveri pa je postao samostalan kad je Boško otišao kod Đilasa. Pre 2016 ne verujem da je bio za Vučića a još manje posle.

Back