- Poruka
- 2.088
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupo sve.Ovo super izgleda.. kakve su cene?
kolko skupo?Skupo sve.
Poznat grad. Slavan. Lip. Sport. More. Povijest. Turizam. Kad sve zbrojiš nije ni čudo.Na koju foru 300 odgovora na temi zadar
Znači turistima ne deru kožu samo u Budvi što se Jadrana tiče.Skupo sve.
Lipše nego Zadar?Ovo je idealno ...
Skuplje je u Biogradu i Zadru nego Budvi siguran sam.Znači turistima ne deru kožu samo u Budvi što se Jadrana tiče.
Kad sam bio ljetos u Dobroj Vodi (između Bara i Ulcinja) neko mi reče da u Budvi naplaćuju ležaljke 40-50 evra. Čak i zapadni turisti su se zadnjih godina počeli žaliti da je Budva preskupa. Ne znam za Biograd, ali Budva je nadaleko poznata po ludom noćnom životu. Tamo se ne izlazi uveče bez bar 500 evra u novčaniku.Skuplje je u Biogradu i Zadru nego Budvi siguran sam.
Biogradu su susjedi većinom sela.Moja preporuka... ali, u toj turi, treba i susjedne gradove, sve je relativno blizu...
Ne mislim na sela, nego na gradove koji su na svega tridesetak min vožnje...Biogradu su susjedi većinom sela.
U Biogradu je noćni život na lito bolji nego u Zadru. Ima puno klubova uz more: Aqua, Pocco Locco, Queen, Malibu i tako dalje.Kad sam bio ljetos u Dobroj Vodi (između Bara i Ulcinja) neko mi reče da u Budvi naplaćuju ležaljke 40-50 evra. Čak i zapadni turisti su se zadnjih godina počeli žaliti da je Budva preskupa. Ne znam za Biograd, ali Budva je nadaleko poznata po ludom noćnom životu. Tamo se ne izlazi uveče bez bar 500 evra u novčaniku.
Biograd je udaljen od Zadra 30 kilometara, od Šibenika 47 kilometara, od Splita 137 kilometara.Ne mislim na sela, nego na gradove koji su na svega tridesetak min vožnje...