Bioenergija

Dostojan

Početnik
Poruka
9
Kako naucnici to objasnjavaju?

Naime moj komsija i prijatelj u selu gde zivim ima bioenergiju, i to vrlo jaku, on kaze jednu od najjacih u Srbiji...
evo njegove price, bio je u ratu, u hrvatskoj kad ga je pogodio metak u stomak, posle nedelju dana budi se iz kome i ima strasne posledice, od izuzetno velike temparature tela do psihickih posledica...kad je izasao iz bolnice video je da moze svojom voljom da ugreje svoje ruke, i one budu izuzetno vrele i svetle kao baterijska lampa, ovo sam ja licno i video i osetio kao u sf filmu , da se covek uplasi, inace covek zivi mirno u svom selu, lovac je, bavi se dresurom pasa...
Inace pricao mi je da je pomogao mnogim ljudima kad ih je svojim rukama na bolesna mesta preneo bioenergiju, zvali su ga i rusi da kod njih ide u labaratorije da ga proucavaju ali je on to odbio jer zeli mir i to ga ne zanima...

Bioenergiju imaju svi, tj. svako živo biće i svako može određenim tehnikama naučiti kako da je akumulira, i kako da je usmerava i koristi.
Inače, prirodno je što je tvoj komšija odbio da ga analiziraju, niko ne želi da bude tretiran kao zamorče.

Takva te iskustva iz korena promene i shvatiš da si nešto više od mesa na kostima.

A to je tek početak . Kao u Alisinoj avanturi.

Njegovo iskustvo ga je baš uzdrmalo, čovek dobio metak u stomak i to nakon svega što nas je snalazilo tih godina. Ono što ga je skoro ubilo, zdravo jako ga je ojačalo.

Alisina avantura, ("u zemlji čuda"?) je prvi i jedini horor koji sam primio na sebe.
Izvini Bubu ali, kako je to uopšte postalo dečja priča? Tip (L. Kerol) je ozbiljno bolestan. Mislim da mi je tad bilo, ne više od četiri i po. Sorry, znam da nema veze sa temom, ali ponovo sam se usudio da je pogledam i pročitam, tek pre par godina i to nakon opsežnih priprema. Taj neinkarnirani bolesnik je unakaradio generacije i niko ništa, Stvarno smo vrsta čvrsta.

molim da se vratimo na temu - bioenergiju, ako nekog zanima alisa, nek otvori novu temu :cool:
sto se same bioenergije tice, vrlo interesantno, mada se ne razumem mnogo te bih da iskoristim priliku i pitam - ima li to neke veze sa na primer - pogledom? znate ono kad osecate da vas neko gleda a okrenuti ste ledjima i kad vas bukvalno podilazi jeza u predelu ledja? i koji su znaci da neko ima jacu bioenergiju? sta osecamo u prisustvu te osobe?

Kada je vrucina, imam obicaj da "ubedim" sebe da su mi noge hladne, odnosno hladnije od ostatka tela i tako lakse podnesem vrucinu...
Ne znam da li je to bioenergija, s obzirom da mi stvarno bude hladnije na nogama, ili je to samo podsvest...

Inace, imam iskustva sa bionergicarima.
Vec sam na jednoj temi pricao o tome...

Zbog problema sa vidom otisao sam kod jedne slepe i nepokretne zene za koju su tvrdili da ima bionergiju, odnosno da leci njom.
Poceo sam da odlazim kod nje i jedno vreme sam cak i video zutu boju. :)

Ista te zena je mojoj sestri pomogla kada je imala neku alergiju i gledao sam kako se u par minuta sestri povlaci crvenilo i otok, a toj zeni se pojavljuje...
Bilo je jezivo...

Ima dosta sarlatana, zbog kojih ljudi izbegavaju da veruju u lecenje bioenergijom ili uopste u postojanje... Nazalost...

Kada je vrucina, imam obicaj da "ubedim" sebe da su mi noge hladne, odnosno hladnije od ostatka tela i tako lakse podnesem vrucinu...
Ne znam da li je to bioenergija, s obzirom da mi stvarno bude hladnije na nogama, ili je to samo podsvest...

Inace, imam iskustva sa bionergicarima.
Vec sam na jednoj temi pricao o tome...

Zbog problema sa vidom otisao sam kod jedne slepe i nepokretne zene za koju su tvrdili da ima bionergiju, odnosno da leci njom.
Poceo sam da odlazim kod nje i jedno vreme sam cak i video zutu boju. :)

Ista te zena je mojoj sestri pomogla kada je imala neku alergiju i gledao sam kako se u par minuta sestri povlaci crvenilo i otok, a toj zeni se pojavljuje...
Bilo je jezivo...

Ima dosta sarlatana, zbog kojih ljudi izbegavaju da veruju u lecenje bioenergijom ili uopste u postojanje... Nazalost...

Cekaj,kakve to ima veze sa proizvodnjom sesira u Japanu? :huh:

Heh,salu na stranu.... Ti i ja imamo slicnu osobinu,samo sto to kod mene funkcionise obrnuto,kad je hladno. Lepo ubedim sebe da imam bolju cirkulaciju krvi od ostalih i meni bude toplo,tj nije mi hladno (do nekle)...ili jednostavno podnosim hladnocu bolje od vrucine,jer leti kad upekne 25+ stepeni,nisam nizasta. :confused:

Bioenergija.... da nebih brkao i lupao loncice ovde,da pitam,jel ima to neke veze sa bioelektricitetom? ili npr...tako lepo covek,zapali rukom papir i slicno?

evo sam pratila Valerijinu poveznicu :p

Bioenergiju imamo svi, u jednakoj količini. Višak bioenergetskog potencijala je znak disbalansa, a samim tim i bolesti.
Bioenergetičari ne daju svoju energiju, nego su nešto nalik "protočnim bojlerima". Uzimaju od etera koliko potroše.

Bioenergiju imamo svi, u jednakoj količini. Višak bioenergetskog potencijala je znak disbalansa, a samim tim i bolesti.
Bioenergetičari ne daju svoju energiju, nego su nešto nalik "protočnim bojlerima". Uzimaju od etera koliko potroše.

U tehnikama koje rade sa energijom, barem kod onih koje poznajem, savetuje se aspirantima kada deluju na nekoga, da je za njih bolje da deluju energijom direktno sa izvora, a ne kroz sebe između ostalog da ne bi remetili svoju ravnotežu koja je i inače kod osetljivih osoba dosta nestabilna.
@Tess, kako si?. Split ima 10cm snega, a Venecija samo 2, (čjpLkgS?:zlud:)

Poslednja izmena:

Da, da, višak energije može biti problem kao i manjak.
Baš kao što recimo našem kompjuteru neće prijati prejaka struja :lol: .. jednostavno poređenje, ali - realno.
U potpunosti se slažem. Ne koristi se sopstvena energija već je osoba koja leči kanal - prikuplja je i daje. Poznajem par ljudi koji je imaju viška i ako je ne kanališu na pravi način, postaju agresivni. Moja drugarica (lekar) ima aparat koji se zove biorezonantni skener. Mogućnosti su mu raznovrsne, između ostalog pomoću elektroda emituje vibracije raznih homeopatskih supstanci i merenjem uspostavlja određene dijagnoze. Takođe određuje energetski nivo. Nekoliko puta sam probala kad sam se osećala potpuno smlavljeno i začudo, uvek je ispadalo da imam viška, to jest preko gornje granice. A ja se vučem ko crevo. To je zato što je nisam pravilno usmerila. Ako ceo dan lenstvujem sve me boli, a ako se dobrano izmorim - mnogo sam odmornija!!!

Samo da jedan takav cudak pristane da bude testiran ..... ta moralna prica o zamorcetu je sebicna . Testiranjem i dokazivanjem stvarnog postojanja takvog fenomena bi pomoglo covecanstvu , zato svi ti koje ne zele na testove su samo obicni prevaranti .

Samo da jedan takav cudak pristane da bude testiran ..... ta moralna prica o zamorcetu je sebicna . Testiranjem i dokazivanjem stvarnog postojanja takvog fenomena bi pomoglo covecanstvu , zato svi ti koje ne zele na testove su samo obicni prevaranti .

Nemaš ti pojma .

Oprezni su ljudi jer se kroz istoriju dešavalo da nestanu oni koji se ne uklapaju.

U tehnikama koje rade sa energijom, barem kod onih koje poznajem, savetuje se aspirantima kada deluju na nekoga, da je za njih bolje da deluju energijom direktno sa izvora, a ne kroz sebe između ostalog da ne bi remetili svoju ravnotežu koja je i inače kod osetljivih osoba dosta nestabilna.
@Tess, kako si?. Split ima 10cm snega, a Venecija samo 2, (čjpLkgS?:zlud:)

Odlično sam. :)
Naravno, kad dođe željno očekivani snijeg u Split mene nemaaaa, a dok se vratim proći će :rida:

Polako biće snega, kako je krenulo dosadiće nam.
Važno je da si izgurala.
Nekima je već preko glave. Stara izreka da ne treba žaliti za lanjskim snegom, lako može da se odomaći i u Splitu.
Možda je to dobro za bionergiju?

Inače, tek danas sam otkrio kako da pročitam svoje reputacije. Hvala vam mnogo svima i izvinite. Iako živim od ove sprave ponekad sam teški antitalenat.
Možda je i to dobro za bionergiju?

Polako biće snega, kako je krenulo dosadiće nam.
Važno je da si izgurala.
Nekima je već preko glave. Stara izreka da ne treba žaliti za lanjskim snegom, lako može da se odomaći i u Splitu.
Možda je to dobro za bionergiju?

Inače, tek danas sam otkrio kako da pročitam svoje reputacije. Hvala vam mnogo svima i izvinite. Iako živim od ove sprave ponekad sam teški antitalenat.
Možda je i to dobro za bionergiju?

svašta je dobro za bioenergiju. :p
Evo ja sam bioterapeut,a ko vas što zanima-pitajte. Ako znam-kažem (svoje viđenje, naravno)

U potpunosti se slažem. Ne koristi se sopstvena energija već je osoba koja leči kanal - prikuplja je i daje. Poznajem par ljudi koji je imaju viška i ako je ne kanališu na pravi način, postaju agresivni. Moja drugarica (lekar) ima aparat koji se zove biorezonantni skener. Mogućnosti su mu raznovrsne, između ostalog pomoću elektroda emituje vibracije raznih homeopatskih supstanci i merenjem uspostavlja određene dijagnoze. Takođe određuje energetski nivo. Nekoliko puta sam probala kad sam se osećala potpuno smlavljeno i začudo, uvek je ispadalo da imam viška, to jest preko gornje granice. A ja se vučem ko crevo. To je zato što je nisam pravilno usmerila. Ako ceo dan lenstvujem sve me boli, a ako se dobrano izmorim - mnogo sam odmornija!!!

mišljenja sam da te spravice ne mjere dobro. Najme, rezultat im uveliko ovisi od vlage, kako u zraku tako i na površini koji je u dodiru s uređajem. U 10 min možeš imati potpuno različite rezultate. A i nekako vjerujem da imamo (mi, normalni :D ) konstantu količinu bioenergije, samo se drugačije rasporedi po auri.

I da, otvorila sam pp. :bob:

mišljenja sam da te spravice ne mjere dobro. Najme, rezultat im uveliko ovisi od vlage, kako u zraku tako i na površini koji je u dodiru s uređajem. U 10 min možeš imati potpuno različite rezultate. A i nekako vjerujem da imamo (mi, normalni :D ) konstantu količinu bioenergije, samo se drugačije rasporedi po auri.

I da, otvorila sam pp. :bob:
Iskreno, ne znam da li se ovo moje merenje odnosi na bioenergiju ili na opšti energetski nivo - pre će biti da je ovo drugo u pitanju (nisam sigurna da li ta dva termina imaju isto značenje). Inače, smatram da ne posedujem pojačanu bioenergiju .

Poslednja izmena:

Back