Muad'Dib
Veoma poznat
- Poruka
- 10.026
Pročitaš li ti naglas ono što napišeš?
A u komentarima inženjer objašnjava kolika je ovo budalaštinaDetektor koji reaguje na bioenergiju ruke
Meri provodljivost, je l'. Dobro si isceprkao taj komentar. U svakom slucaju provodljivost koze i vode se takodje menja pod dejstvom bioenergije (zapravo utvrdjeno je da torziona polja uopste menjaju provodljivost bilo kog tkiva). I Kirlijanova fotografija je pokazivala provodljivist koze... Akupunkturni fenomeni su bitni... Ono sto je bitno je da ce ruka bioenergeticara sigurno pokazati razlicit pomak u odnosu na obicnog covekaA u komentarima inženjer objašnjava
Prethodna istraživanja o ljudskom bioenergetskom polju su uključivala fotonske senzore. Dr Hansen se odlučio na drugačiji pristup. On se zapitao da li bioenergetsko polje, ako ono postoji, ima dovoljno snage da pomeri torziono klatno – uređaj dovoljno osetljiv da ga pomeri manja sila. On je okačio klatno iznad glave ispitanika i uočio jasno vidljivo pomeranje klatna.
„Nakon što sam sproveo kontrolne eksperimente kako bih isključio vazdušne struje i druge moguće uzroke pomeranja, zaključio sam da klatno pomera nekakvo polje sile koje stvara ispitanik koji sedi ispod klatna“, objasnio je on u svojoj studiji iz 2013. godine pod nazivom „Upotreba torzionog klatna radi detekcije i karakterizacije ljudskog bioenergetskog polja“, koja je objavljena u naučnom žurnalu Scientific Exploration.
Dr Hansen je sproveo na stotine eksperimenata sa desetak ispitanika i njegovi rezultati su neverovatno reproduktivni. Drugi naučnici, poput Viljema H. van den Berga i Vilijama van der Slisa, uspeli su da ostvare iste rezultate.
https://ritamvremena.com/svi-posedujemo-bioenergetsko-polje-ali-toga-nismo-svesni/
...интерпретација налаза је да вода активирана КЕЛЕА-ом може пренети КЕЛЕА у целулозу и неке друге материјале и да електромагнетно зрачење може да уклони додатни КЕЛЕА из ових материјала.КЕЛЕА активирана вода може постати додатни извор КЕЛЕА-е за објекте који се налазе у непосредној близини воде.... Даље је показано да електромагнетно зрачење може значајно да смањи додатну тежину материјала који садрже КЕЛЕА изложене целулози.
Isus je istjerivaooooo demone iz ljudi!!!Ma nemoj, znaci i Isus je saradjivao sa demonima?
Tom istom metodom, odnosno lecenjem rukama?Isus je istjerivaooooo demone iz ljudi!!!
Ma kakvim liječenjem rukama!? O kakvoj istoj metodi govoriš? Isus Hristos je imao vlast opraštati grijehe ljudima na zemlji. U momentu kad bi oprostio, svi demoni bi se morali povući iz tog čovjeka. Na taj način bi čovjek dobijao ozdravljenje jer demoni imaju pravo da obitavaju u tijelu gdje ima grijeha, i tu izazivaju i bolesti. Od težine grijeha zavisi i težina bolesti pa su u najtežim slučajevima ljudi invalidi.Tom istom metodom, odnosno lecenjem rukama?![]()
Popularna predstava je da on sam izvodio cuda tako sto je stavljao ruke na bolesne ljude i oziveo mrtvog Lazara, time je stekao popularnost a ne oprastanjem grehova.Ma kakvim liječenjem rukama!? O kakvoj istoj metodi govoriš?
Pusti shvatanje zapadne crkve i drži se Biblije. Bolest je od Boga u tom smislu što demoni koji izazivaju bolesti imaju pravo obitavati u tijelu grešnika. Ko im je to dozvolio? Bog sam, jer živimo u svijetu koji je pod kaznom i čiji je knez Satana, a sve to jer smo protjerani iz Edemskog vrta.Shvatanje zapadne crkve (sve do nedavno) je bilo da je bolest od Boga i da je bolje dusu sacuvati za vecnost nego leciti telo, sto ne ide jedno sa drugim. Da li se ti slazes sa tim?
To ti misliš. Isus Hristos je bio Sin Božiji i Bog sam. Šef univerzuma. Nije liječio rukama nego time što je imao vlast opraštati ljudima grijehe, kao što ima i danas ako mu se molimo i živimo pobožno.Popularna predstava je da on sam izvodio cuda tako sto je stavljao ruke na bolesne ljude i oziveo mrtvog Lazara, time je stekao popularnost a ne oprastanjem grehova.
Slicno kao sto su obe crkve protiv astrologije, a upravo astrolozi su prorekli dolazak Mesije (Vitlejemska zvezda - konjukcija Venere i Jupitera). Nigde logike...
////////////////
Relativno sam protiv. Ne zato što ne verujem da bioenergija postoji nego što mozda postoji. Da bi se bilo kakav lek , pa zvao se on i bioenergija pustio u promet mora da prodje odredjene testove koji su verovatno standardizovani.
Mislim na probe na odredjenom uzorku populacije ukljucujuci i slepu probu i placebo probu. Dosadasnje iskustvo covecanstva sa novim metodama lecenja puno je primera da pored pozitivnih efekata koji bi taj metod proizvodio ima i mnostvo nuspojava i nezeljenih efekata.
zato prvo dokazati postojanje , zatim proveriti pozitivne i negativne efekte upotrebe u medicinske svrhe, utvrditi minimalnu, maximalnu i eventualnu letalnu dozu(na lab. zivotinjama ) pa tek onda pustiti u promet.
Bioenergija je skoro isto kao i kiropraktika.Deluje privremeno,a dosta je skupo.Pomoglo mi je pri bolovima jedno vreme,ali kasnije kada prodje dejstvo,pocinje da boli uzasno.I sam mi je rekao da moze samo na kratko da pomogne,jer kod mene nema pomoci bez operacije.Opet Heurohirurzi nece da rade dok ne sednem u kolica,jer kazu,onda nema sta da izgubim.
Sta je i gde "propisano" od Ministarstva za zdravlje? Placaju lecenje reiki majstorima?To što se ljudi bioenergijom leče nekoliko hiljada godina, dovoljan je dokaz u postojanje bioenergije. Ako pak želite konkretne dokaze, onda ću vam reći da je čak i ova farmaceutska medicina u Srbiji priznala reiki ( jedan vid bioenergije ) kao sredstvo lečenja i dopuna terpiji pa čak i u Beogradu imate lekare koji imaju 2 stupanj reikija koji zvanično koriste u lečenju. Propisano od strane Ministarstva Zdravlja. Eto i ljudskih i pravnih dokaza.
Bilo bi lepo da navedes te dokaze. Da se i ostali uverimo.Eto i ljudskih i pravnih dokaza.
Od težine grijeha zavisi i težina bolesti pa su u najtežim slučajevima ljudi invalidi.
Nakaradno i proizvoljno tumacenje biblije....Bolest je od Boga
Upravo su ove fekalije razlog zašto religija treba da nestane, ne mogu da objasnim nivo gađenja koje doživljavam dok čitam ovakve baljezgarije. Znaš da se deca rađaju sa bolestima, čak i najtežim, koji bolesni um može to da objasni "višim bićem koje nas voli"? Nema razumnog objašnjenja koje uključuje te vaše bajke.Isus Hristos je imao vlast opraštati grijehe ljudima na zemlji. U momentu kad bi oprostio, svi demoni bi se morali povući iz tog čovjeka. Na taj način bi čovjek dobijao ozdravljenje jer demoni imaju pravo da obitavaju u tijelu gdje ima grijeha, i tu izazivaju i bolesti. Od težine grijeha zavisi i težina bolesti pa su u najtežim slučajevima ljudi invalidi.
nema tu sta kiroprektor,kada nema ni diskusa,a vec su poceli i prsljenovi da se tanje i polako nestaju.Mogu sedeti i lezati kako hoces,ne mogu spavati nocu u vise navrata od po sat ili sat ipo,pa kad ponovo zaboli,opet se okreci ili na ledja ili drugu stranu.Diskusa ima nesto malo izmedju L1 i L2,ali su oba prsljena u degenerativnom stanju,onda izmedju l2 i l3 nema diskusa uopste,plus L3 pukao na pola i vidi se prsten skroz uokolo.Nema diskusa ni izmedju L3 i L4.L4 uvrnut i krenuo ka stomaku i prikljestio kicmenu mozdinu.Nema diskusa izmedjuL4 i L5,a nesto malo izmedju L5 i S1.To treba da se vadi komplet i urade implantati,ali Neuro hirurzi nece da rade,jer je mnogo rizicno sa prvim i drugim t.j. L1 i L2,a one gore ne mogu da rade,jer osnova nije u redu za takav zahvat.sada se ceka da padnem u kolica.ili napunim 65 godina.pa bi onda probali,pa sta bude.Tako da se krecem jos na stakama i nisam ni na nebu ni na zemlji.To sa kiroprakticarima i bioenergeticarem radio dok je bilo bolje stanje sa prsljenovima.Sad to vise nema svrhe,jer su bolovi sve nepodnosljiviji.Tako da sam na Trodonima i blokadama.dokle videcemo.Da li će lečenje biti kratkotrajno ili ne, zavisi isključivo i samo vas.
Kako ?
Tako što ako odete kod kiropraktičara, imate npr. diskus herniju na l4-l5, on vam vrati tu herniju i vi nemate išijas. Ali ako vi opet nastavite po starom da nepravilno sedite, stojite, bilo šta radite nepravilno, onda će se ta hernija ponovo javiti iz istog razloga zbog kog se javila prvi put. Dakle, ni kiropraktika ni bioenergija nisu trenutna pomoć. Koliko dugo će trajati efekti nameštanja recimo kičme ili bioenergetske seanse, zavisi samo od nas samih. Kad ti zubar izvadi zub, to je rešen problem ali ovo je nešto drugo.
Kirpraktika ili hiropraktika kao i osteopatija , to je zanat. Neko te nauči da pomeraš kosti i to je to . Bioenergija je dar od Boga, sa tim se rodiš ili ne rodiš. To se ne uči, samo se razvija. Imamo dvojicu divnih bioenergetičara ovde u Novom Sadu koji su izlečili na stotine ljudi, tako da apsolutno verujem u lečenje bioenergijom. Ima i prevaranata ali njih ima u svakoj profesiji.
Intenzitet "nivo gađenja" dolazi od duše posmatrača, a u ovom slučaju ima veze jedino s tobom i tvojim nepoznavanjem fundamentalnih zakona na kojima život počiva.Upravo su ove fekalije razlog zašto religija treba da nestane, ne mogu da objasnim nivo gađenja koje doživljavam dok čitam ovakve baljezgarije. Znaš da se deca rađaju sa bolestima, čak i najtežim, koji bolesni um može to da objasni "višim bićem koje nas voli"? Nema razumnog objašnjenja koje uključuje te vaše bajke.
Ti devojko nisi normalna i treba da se lečiš. Proveri godinu na kalendaru. Rimski papa, pravoslavni patrijarsi i svi ostali prodavci magle kad se razbole idu u bolnicu a ne u svetilišta. Postoje profesionalci koji čak i tebi mogu da pomognu, učili su ozbiljne škole za to.