Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je to bilo u projektu nesvrstanih tako nešto. ali nisam znao za te klimaše do sad.Zanimljivo je da je naš izvožen u Egipat i to opremljen klima uređajem. Navodno je 8 komada takvih ostalo ovde i zna se za jedan koji je još u životu negde u Kragujevcu ili okolini.
Francuzi su već tad imali Renoe 6 i 16.Italijani i francuzi pali na dupe u parizu kada je predstavljena naša verzija 101 sa petim vratima![]()
Da, tamo su masovno voženi u taksi službi.mislim da je to bilo u projektu nesvrstanih tako nešto. ali nisam znao za te klimaše do sad.
nema ga, nisam ni išao za tim dok ti nisi spomenio. s druge strane za ovo uklopit treba cijeli jedan tim profesionalaca, ne vjerujem da su ojačanja karoserije prepustili slučajuTo bez kaveza ne sme da se vozi a opet takav ne može da se registruje. Svako budženje zahteva određene dorade tipa alu karter pa onda hladnjak ulja pa hladnjak ulja menjača itd.
Možda ima ispod h ojačanje kao yugo cabrio npr. On je imao i unutra debele čelične limove sa unutrašnje strane sajtne.vratio sam se proć cijeli tekst ponovo i osim povezanih muldi nikakvo drugo ojačanje se na spominje.
negdje mora bit neka kvaka.