"BIO JE CRVEN, KRVAV, A ONDA SE ISPOVRAĆAO" Bivša žena stakloresca koji je ubio pekara otkriva SVE DETALJE OD NESTANKA DO PRONALASKA TEL

Poruka
24.412
...

"BIO JE CRVEN, KRVAV, A ONDA SE ISPOVRAĆAO" Bivša žena stakloresca koji je ubio pekara otkriva SVE DETALJE OD NESTANKA DO PRONALASKA TEL
https://www.blic.rs/vesti/hronika/staklorezac-ubio-pekara-bivsa-zena-svedocenje/cjy22jc
Interesantan detalj je:
Prema njenim rečima, nakon toga je u navodnoj masonskoj loži uzeo je 1.800 evra, dok ga je ona čekala u kolima preko sat vremena. Potom odneli su ceo dug Luki.

Dakle ubica je bio ćlan masonske lože...
Hm...interesantno...
 
kod nas svaka boranija može da bude mason
"Vera Ostojić je tada, dodaje Ivana, predložila da Nikolu potraže u Starčevu, gde je njegov telefon pokazivao signal."

Do ovde sam čitao i dalje stvarno ne mogu. Sve mi je jasno. Doviđenja.
elaboriraj :ceka: meni ništa nije jasno

@tema: **** masona koji nema 2000 evra
 
Дакле, стаклорезац и пекар.

Човек би помислио да су у питању ситне занатлије.
Међутим, у питању су предузетници из центра Београда. Овај монструм што га треба бацити у кафез цео живот живи у центру града а родитељи му имали локал у центру и сигурно је породица добро зарађивала. Још се и бавио кошарком. Градско дете, навикло на велику лову и добре чипке. Ал' изгледа да бизнис није ишао добро као некада. Па упао у дугове. А волео живот и жене. А ова госпоја млада изгледа није пазила за кога се удаје, па мислила да се удаје за цоол фрајера београЏанина који је пун лове. А он шта ће.... правио се да је заиста тако. И оженио екстра рибу.

Међутим, одакле да је издржава? А њени прохтеви нису били мали. Није то како кад се неко домаћинско и скромно чељаде уда за стаклоресца из Житковац. Ово је нешто сасвим друго.

Јбг... човек јесте био луд и мнострум, али је окидач да та лудост изађе из њега изгледа била жена.
 
561682
 

Back
Top