Bio / bila sam sa "balvnom" u krevetu!

Toivonen

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
232
Evo, ajde, da ja započnem nešto što vas neće iritirati ...

Meni se jednom desilo da započnem sex sa devojkom koja je bila totalni balvan. Mislim, nije da sam ja nešto, sasvim sam prosečan, ali ona...! Samo je legla i (da izvinete) raširila noge! Pri tom, nije bila ni pijana, ni umorna, ma sve je bilo ok. Jednostavno to je bilo njeno shvatanje seksualnog odnosa. Mislio sam, proći će to, ali - nije.

Jeste li doživeli nešto slično?

Meni se jednom desilo da započnem sex sa devojkom koja je bila totalni balvan. Mislim, nije da sam ja nešto, sasvim sam prosečan, ali ona...! Samo je legla i (da izvinete) raširila noge! Pri tom, nije bila ni pijana, ni umorna, ma sve je bilo ok. Jednostavno to je bilo njeno shvatanje seksualnog odnosa. Mislio sam, proći će to, ali - nije.

Cenis da nas ovo nece iritirati? Smaras do bola..ko god da si

možda si ti toliko interesantan, pa je eto čisto kolko da te otkači ..:lol:

Ne verujem...mislim prethodnima sam bio intersantan...ne verujem da je sada ovo bilo nešto specijalno...nego takva je...

Cenis da nas ovo nece iritirati? Smaras do bola..ko god da si

Pa zašto bi ovo nekoga iritiralo?

Nikoga ja ne smaram, normalno pišem...a druga je stvar što se vi u nekim temam osećate potkačeno...;)

Ja sam Ola Toivonen...:) Drago mi je...

Pa što je nisi naučio nečem drugom? :manikir:

ti mi se nemoj tu smejuljiš, nego aj da pijemo tu kafu...
...čisto kolko da me otkačiš...
a055.gif

Back