Veceras cujem da je Bin Laden okoncao kareijeru. Ima li nekih detaljnijih informacija?
Forumasi da li mislite da je on zlo covecanstva (
) ili je dobar zato sto je naneo Amerima zlo? (
)
Forumasi da li mislite da je on zlo covecanstva (

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vjuer:Veceras cujem da je Bin Laden okoncao kareijeru. Ima li nekih detaljnijih informacija?
Forumasi da li mislite da je on zlo covecanstva () ili je dobar zato sto je naneo Amerima zlo? (
)
За `Жељу` из Сарајева..._Milanche_:Jel zna neko za koji fudbalski klub je "pokojnik" navijao?
nije Zelja klub igra ligu sampiona,bio Osama clan kluba godinama...jedite_kod_Joa:За `Жељу` из Сарајева...
_Milanche_:nije Zelja klub igra ligu sampiona,bio Osama clan kluba godinama...
_Milanche_:Jel zna neko za koji fudbalski klub je "pokojnik" navijao?
urospo:Ali 65 A, crni kabrio, ja mu licno dovez'o iz Kragujevca. Skroman decko, salje sve pare kevi. ...
![]()
Evo ja se slazem sa tobom. Zamisli....Alekasandar2:Nadam se da je crko. On je zlo koje je stvorila Amerika i koje je krenulo protiv svog tvorca, kao i svako drugo zlo. Naneo je Bin Laden zla Srbima i Amerikancima, nadam se da je mrtav.
_Milanche_:Jel zna neko za koji fudbalski klub je "pokojnik" navijao?
Lacibg:Bio je zayeban igrač. Terorista i extremista naravno.
Mada, moram da priznam, (izvinjavam se zbog grešnih osećanja)
bio mi je simpatičan 11.sept., samo zato što je "izgledalo" da je
čačnuo Amerikance tamo gde najviše boli.
Danas više nisam siguran da je to sve njegovo delo.Ono što su AM. posle uradili, govori da im je to došlo
kao kec na 11.
"Poravnaše" Avganistan, Iraq, a i Iran je viđen ...
jomini:hahahahah
vjuer:Veceras cujem da je Bin Laden okoncao kareijeru. Ima li nekih detaljnijih informacija?
Forumasi da li mislite da je on zlo covecanstva () ili je dobar zato sto je naneo Amerima zlo? (
)