Bilo me je stid sto sam iz Srbije! Trener promenio prezime!

Ne zanima me politika.

Nestor El Masetro je rođen 1983. godine u Beogradu. Otac mu je od ranog detinjstva usadio ljubav prema fudbalu. Vodio ga je redovno na utakmice Crvene zvezde. Međutim, kada je napunio osam godina sa porodicom se preselio u Englesku.

Kada je napunio 16 godina odlučio je da promeni ime, jer se stideo svog porekla.

"Hteo sam da se rešim onog 'ić'. Nakon toliko godina u Engleskoj osećao sam se kao Britanac, a bilo me je i sram što sam iz Srbije koja je tada u svetu bila poznata kao agresor. Tiraninu Slobodanu Miloševiću, čije prezime se završavalo kao moje, sudilo se za ratne zločine", rekao je u jednom intervjuu za Gardijan Nestor.

Prvi put je ime promenio u Džon Smit, a onda je vratio ime Nestor i dodao El Maestro jer mu je zvučalo "cool".

"Sad sam El Maestro duže nego što sam bio Jevtić i naučio sam da živim sa tim", rekao je 35-godišnji trener.

Trenersku karijeru je počeo u Engleskoj u amaterima, pisao je treninge i slao ih klubovima širom Evrope. Dobio je odgovor od Vest Hema, tačnije njihve akademije. Zatim je usledio poziv Austrije iz Beča. U Šalkeu je postao najmlađi asistent u istoriji Bundeslige. Radio je u Hanoveru, Hamburgeru... Zatim je usledio poziv Spartaka iz Trnave da dođe na mesto glavnog trenera. Prihvatio je izazov i sa slovačkim klubom uspeo da osvoji istorijsku titulu šampiona.

Nakon velikog uspeha odlučio je da napusti klub i prihvati ponudu CSKA iz Sofije.

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3...-menjao-ime-jer-se-stidi-svog-srpskog-porekla

Oni "Srbi" koji se svega iz Srbije stide su isti kao ovaj covek.

Slave katolicki "Dan zaljubljenih"tj.Svetog Valentina.
Stan/kucu kite na katolicki Bozic.
Vole Mekdonalds,Starbaks itd.isl.
Sada ce da slave pagansku "Noc vestica" jer je slave katolici.
Na pravoslavni Uskrs stavljaju zeceve svuda.(To je katolicki obicaj ne pravoslavni.)
Najopusteniji daju deci katolicka imena.
Lazno se predstavljaju kao pravoslavni vernici.Kazite im da lazu i napasce vas.Direktno ili indirektno,nije bitno."Napad je najbolja odbrana."

To nisu Srbi.Niti su ikada bili.Samo su se pretvarali.

Ova osoba je nebitna za Srbe i Srbiju.Srbi svoje ne prodaju jer postuju veru,tradiciju,istoriju,pismo,jezik,
poreklo.

Nista cudnog,mnogi Srbi po zapadnoj Europi i Sjevernoj Americi se zadnjih 30-ak godina predstavljaju kao Grci.

Mnogi Hrvati kao Cigani

- - - - - - - - - -

Nije se on odrekao Srbije i Srba vec caleta, koji je verovatno slican degenerik.
Secam se da su mladjeg burazera gurali jedno vreme, tipa cudo od deteta igra u juniorima Valensije, Real i Barsa seku vene za njim.
Proslo 15g, mali se vec penzionis'o i sada pomaze batici k'o assistant coach.
Nikon & Nestor el Maestro :hahaha: pa da li je moguce da mu se ne smeju u facu ko god da ih upozna. :lol:

Taj mali je dobio pedalu iz austrije zbog rasizma..Retardi obojica..

Hej, Srbijanci, opametite se, svake godine 30 hiljada snaznih, zdravih, pametnih i veoma strucno obrazovanih napusta ovu zemlju. Niko, ama bas niko se nije upitao zasto je to takio. Ali vam je zato nekakav Nestor glavna tema vaseg sovinistickog izivljavanja. Citav jedan veliki grad se iseli iz Srbije svakih 10 godinas. A siptarski natalitet 4 do 6 % godisnje. Uskoro ce i Bugari da nam traze Nis, Pirot i Knjazevac, jer su im pripali po San Stefanskom ugovoru. A Srba je sve manje i manje. Idu mladi 'trbuhom za kruhom' i traze normalan zivot, a ne kao sto je u ovoj bliskoistocnoj zemlji.Nama sada grade puteve, pruge, mostove Kinezi, Arapi grade Beograd na vodi i kupuju najplodnije srpske oranice, a najuspesnije proizvodne organizacije su pokupovali zapadnjaci i Kinezi. Decu nam uce bradati nastavnici u crnim mantijama. Jadna je to nastava.

Tako su nas tretirali sve do sredine proslog veka. Zalosno je, zar ne. Zasto se covek ne bi i postideo kad sve to zna, kada se od srpskih penzionera na silu oduzima dobar deo penzije, a zdravstvo je sve gore i gore. Sta je to cime se TI PONOSIS u ovim mutnim vremenima. To sto si ti Srbin? Pa to moze da bude svaka budala samo treba da se tako deklalrise. I u tome je caka.

Poslednja izmena:
Nikoga ko iz Srbije ode u neku zapadnu zemlju,ne treba da bude stid,sto je srpske nacionalnosti.Jedino sto je vazno,da treba pod hitno da pocne da se ponasa civilizovano,kao sto se ponasaju pripadnoici evropskih naroda.Ako i tamo,u nekoj evropskoj zemlji,nastavi da se ponasa kako se ponasaju Srbi u Srbiji,e,onda ce imati \probleme.Svi ce poceti da ga izbegavaju,jer niko ne voli neuljudno i bahato ponasanje,koje je Srbima i te kako svojstveno.!:zper::evil::per:

Реално. Ако му је интеграција била циљ, лудачко-егзибиционистичко име типа "ел Маестро" ту сасвим сигурно није од помоћи.

Пре ће бити да је то неки чобанин, будала, а то је један од главних српских артикала за извоз јер се штанцују у неограниченим количинама.

Mislim da je u Engleskoj prvo bio John Smith (tako nesto pise u tekstu), a posle je promenio u El Maestro, verovatno kad su odselili u Spaniju da uvale Maestra mladjeg pa to nije proslo.
Cudi me da nisu nastavili sa praksom u Madjarskoj i sada u Bugarskoj.
Jevtici i multiple personality disorder. :lol:

Nestor El Masetro je rođen 1983. godine u Beogradu.
Kada je napunio 16 godina odlučio je da promeni ime, jer se stideo svog porekla.

"Hteo sam da se rešim onog 'ić'. Nakon toliko godina u Engleskoj osećao sam se kao Britanac, a bilo me je i sram što sam iz Srbije koja je tada u svetu bila poznata kao agresor. Tiraninu Slobodanu Miloševiću, čije prezime se završavalo kao moje, sudilo se za ratne zločine", rekao je u jednom intervjuu za Gardijan Nestor.

Prvi put je ime promenio u Džon Smit, a onda je vratio ime Nestor i dodao El Maestro jer mu je zvučalo "cool".

Nakon velikog uspeha odlučio je da napusti klub i prihvati ponudu CSKA iz Sofije.

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3...-menjao-ime-jer-se-stidi-svog-srpskog-porekla

Ovaj covek ima opasnu krizu identiteta.:mrgreen:

Prvo se stidi sto je Srbin pa uzme ime kolonizatora Dzona Smita (inace poznati kao zesci genocidasi).

Onda je valjda u nekom momentu shvatio da ni taj Dzon Smit nije bas olicenje cistote pa postade El Maestro odnosno trazi se medju latinosima...

Kad shvati da i Spanci imaju ruznu proslost ocekuje se novo ime.

Sta li je sledece?

Jevtic u epizodi -Mahatma?

Evo ja nikada nisam imala nijedno ruzno iskustvo u inostranstvu.
Amerikanci ne umeju ni 10 glavnih gradova svoje USA-e da nabroje (probala jednom da ih ispitam iz zezanja, grupa njih 7-8, niko nije znao) a ne da znaju gde je Srbija. (a realno ni Srbi ne znaju bas previse o USA, bar ne prosecan Srbin).
U Kini je jedan deda razvukao osmeh i poceo da vice: "Tito! Tito!" a u Spaniji na to da sam iz Srbije lik podigao 3 prsta i vice: "Kosovo je Srbija."
Ostale reakcije su manje vise vezane za Novaka.
Nikad nista lose.

Poslednja izmena:
Ovaj covek ima opasnu krizu identiteta.:mrgreen:

Prvo se stidi sto je Srbin pa uzme ime kolonizatora Dzona Smita (inace poznati kao zesci genocidasi).

Onda je valjda u nekom momentu shvatio da ni taj Dzon Smit nije bas olicenje cistote pa postade El Maestro odnosno trazi se medju latinosima...

Kad shvati da i Spanci imaju ruznu proslost ocekuje se novo ime.

Sta li je sledece?

Jevtic u epizodi -Mahatma?

Evo ja nikada nisam imala nijedno ruzno iskustvo u inostranstvu.
Amerikanci ne umeju ni 10 glavnih gradova svoje USA-e da nabroje (probala jednom da ih ispitam iz zezanja, grupa njih 7-8, niko nije znao) a ne da znaju gde je Srbija. (a realno ni Srbi ne znaju bas previse o USA, bar ne prosecan Srbin).
U Kini je jedan deda razvukao osmeh i poceo da vice: "Tito! Tito!" a u Spaniji na to da sam iz Srbije lik podigao 3 prsta i vice: "Kosovo je Srbija."
Ostale reakcije su manje vise vezane za Novaka.
Nikad nista lose.

Сада Ел Маестро је тренер у Бугарској, можда приме бугарско име.

U Srbiji nema poturica, ima samo dobrih i losih ljudi. Ovdasnji ucesncii u diskursu su u vecubu izkompleksirani i neobrazovani ljudi, sto se ocituje i iz brojnih nekulturnih, nepristojnih i polupismenih postova. U srbiji preovladjuju jevrejska i helenska imena i prezimena, pa svako laprdanje na tu temu ukazuje na nasu primitivnost. 'Ne pada sneg da pokrije bdreg, vec da zverka pokaze tragove", kaze narodna poslovica..

Neko kao ti ko je sklon vrijeđanju i generalizaciji teško da može kritikovati druge.

Neko kao ti ko je sklon vrijeđanju i generalizaciji teško da može kritikovati druge.
Sklon sam uzvracanju istom merom, samo to tebi ne dollazi dio sivih celija. Pa ti vise vredjas nego vecina na ovom PDF-u. Sta vise, jednom sam te, tim povodom, pitao da li si ti moderator, a ti si odmah obrisao i svoj i moj post. I sta si nasao uvredljivo u tekstu koji si citirao i na osnovu istog si pronasao da ja vredjam. To stoi tvrdim da vecina Srba, i hriscana generalno, imaju jevrejska i grcka imena, je realnost.

Koje se sve uvrede meni upucuju to je nevidjeno. Da sam kojim slucajem Jevrejin ili Grk, mnogo vise bi me moji suplemenici uvazavali nego sto sam Srbin kao i vecina vas. Naravno, Srbin sa drugacijim vidjenjem Sveta.

P. S. Sta si nasaio uvredljivo u postu #131?

Poslednja izmena:
Исламска држава односно енглески калифат ће га исто третирати био он Јевтић или Смит ... па као што неко рече боље нека се потурчи на време, јер ко прода једном веру за вечеру, може још безброј пута.

Nikoga ko iz Srbije ode u neku zapadnu zemlju,ne treba da bude stid,sto je srpske nacionalnosti.Jedino sto je vazno,da treba pod hitno da pocne da se ponasa civilizovano,kao sto se ponasaju pripadnoici evropskih naroda.Ako i tamo,u nekoj evropskoj zemlji,nastavi da se ponasa kako se ponasaju Srbi u Srbiji,e,onda ce imati \probleme.Svi ce poceti da ga izbegavaju,jer niko ne voli neuljudno i bahato ponasanje,koje je Srbima i te kako svojstveno.!:zper::evil::per:
Zamena teza, ne zbog srpske nacionalnosti, vec sram zbog brojnih ispada, idiotluka i kriminalnih radnji koje cine Srbi kada su u inostranstvu, pa i kod kuce.. Uz to, treba imati u vidu da zapadna glasila jedva cekaju da neki Srbin nacini neku veliku ujdurmu ne bi li anatemisali sve Srbe.

- - - - - - - - - -

Исламска држава односно енглески калифат ће га исто третирати био он Јевтић или Смит ... па као што неко рече боље нека се потурчи на време, јер ко прода једном веру за вечеру, може још безброј пута.
Kolika je cena? Da li je vecera u nekom reprezentativnom restoranu?

Кебаб без свињетине, халал.
Sta fali kebabu bez svinjetine. I ti kao i bilo koji Mujaga slavite istog boga i istog mesiju i istog Avrama. Zasr nije po bozijoj volji da i vi judeo-hriscani (svetosagvski pravoslavci) i oni (muhademovi sledbenici) verujete u u isto bozanstvo?. I sta smeta kebabu sa ili bez svinjetine.

Back