- Poruka
- 9.647
а смета ти публика ти си више за неки усамљен романтични кутакne vredi, a mozda zato sto ja volim mali stadion, u tim velikim uvek ima puno gledalaca
кућна атмосфера провалио сам те
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а смета ти публика ти си више за неки усамљен романтични кутакne vredi, a mozda zato sto ja volim mali stadion, u tim velikim uvek ima puno gledalaca
да се љубим с тобом ајде бре , иди се љуби са Месићем

јешћемо сви ми то Косово још 10 - 20 година најмање али имаће горак укус
al pazi ove smejurce sto postavljaju slike Mesica i Tadica, a zaboravljao da je njihov idol i veliki brat Putin dao tom istom Mesicu MEDALJU![]()
al pazi ove smejurce sto postavljaju slike Mesica i Tadica, a zaboravljao da je njihov idol i veliki brat Putin dao tom istom Mesicu MEDALJU![]()
*ebes zemlju, medalja je bitna ademe nije mi stigla sva lova,samo 15.000!!!

Ja sam isto za to da se treba na*ebati keve Putinu jer je dao medalju Mesicu, ipak su nasa braca eUropljani i amerikanci koji su siptarima i hrvatima dali nasu (srpsku) zemlju*ebes zemlju, medalja je bitna
![]()
*ebeš hleb... važno je kosovo...
... i bosna...
... i krajina...
ili mislis da ces tudje da rasprodajes da se najedes
pa sta si cekao do sada Ovakve izjave gosp. Mesića su baš osvežavajuće.....
Nekako lepo je kad se skinu licemerne maske nekok famoznog ''prijateljstva''............
Teže mi padaju licemeri i hipokriti koji sebe nazivaju prijateljima Srba i Srbije, nego ovako poštene i iskrene neprijateljske izjave...
a jelipa sta si cekao do sada
ne brini se, ne damo mi tebe iz zemlje, u zemlji ste najmirniji
![]()
"ludnica je kanda otključana... širom ostala"... a još i da sedim s vama? ne hvala... previše je...
Znaci, selis ? odlucio si![]()
kad ostaneš sam i smrdljiv u svome podrumu... poslaću ti sto jevrića... da kupiš brašno i zejtin kod švercera![]()
Ne sine, situacija je obratna, ja tebi treba da posaljem sto $, samo reci adresu tog budjavog i smrdljivog podrumcica u toj selendri iz koje se javljas![]()
kad ostaneš sam i smrdljiv u svome podrumu... poslaću ti sto jevrića... da kupiš brašno i zejtin kod švercera![]()