BILJANA SRBLJANOVIĆ SOČNO O REDITELJU SRĐANU DRAGOJEVIĆU: On je Dačićeva sponzoruša!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ortar

Aktivan član
Poruka
1.587
BILJANA SRBLJANOVIĆ SOČNO O REDITELJU SRĐANU DRAGOJEVIĆU: On je Dačićeva sponzoruša! Najgore zlo profitersko koje ti se ceri u lice!

Dramska spisateljica optužila kolegu da je "zlo profitersko" i da je iz SPS otišao u opoziciju čim su pare prestale da kaplju pare

I kad se nakote član Glavnog odbora SPS i dugogodišnja sponzoruša Ivice Dačića, što, kad su pare prestale da kaplju za njihovu umetnost, odlučili da su opozicija, i sad te to gengbenguje, a ono bukvalno su najgore zlo profitersko što ti se ceri u lice, i bulju bi dalo da je na mestu na kom zamišljaju da sam ja - da delim milijarde iz saveta za fakin industrije, to bi zubima kidalo da dođe na to mesto, jer zamišlja da se tako opet sedi na kasi, i sad ja treba da se nešto slažem s takvom opozicionom elitom - napisala je na Fejsbuku Biljana Srbljanović, koja očigledno nije oprostila Dragojeviću ulazak u SPS 2010. godine.

https://www.vesti.rs/Auto-moto/BILJ...e-zlo-profitersko-koje-ti-se-ceri-u-lice.html

Istina izlazi na videlo.

Ja nikad do ovih dana nisam cuo za tu Biljanu. Ne lazem Vas .
Prosle godine mi je svracao jedan naucnik iz Bgd , deca iz komsiluka ga pitaju da li zna Cecu (eto o cemu deca misle) , a na njihovo chudjenje on im kaze da ne zna ko je to.
Chovek se bavi naukom , ali zna za Zepalin,zna celu rok i djez scenu ,a ne da nije slusao Cecu , nego ne zna ko je to.

Poslednja izmena:
Ja nikad do ovih dana nisam cuo za tu Biljanu. Ne lazem Vas .
Prosle godine mi je svracao jedan naucnik iz Bgd , deca iz komsiluka ga pitaju da li zna Cecu (eto o cemu deca misle) , a na njihovo chudjenje on im kaze da ne zna ko je to.
Chovek se bavi naukom , ali zna za Zepalin,zna celu rok i dzez scenu ,a ne da nije slusao Cecu , nego ne zna ko je to.

E pa Bilja ti je nešto slično kao Ceca samo u drugoj oblasti.

Povoljan kox ,policija licno donosi i tastatura ispred tebe ... prvo se potrudis da napises nesto a onda nagrada ... ihaaaaaa.

Какав труд, материјала има колико хоћеш. А Биља бритка сабља i sad te to gengbenguje, шури као да нема сутра. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back