Biljana Plavšić: РАТКО МЛАДИЋ ЈЕ ДИВАН ЧОВЕК

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Biljana Plavšić:
Ratko Mladić je divan čovek

http://www.kurir-info.rs/biljana-plavsic-ratko-mladic-je-divan-covek-clanak-330447

Biljana Plavšić
BEOGRAD - Žene vole oficire.
Biljana Plavšić, bivša predsednica Republike Srpske, rekla je da o generalu RS Ratku Mladiću ne može da kaže nijednu ružnu reč.

- O Ratku Mladiću ne mogu da kažem nijednu ružnu reč. Ako je suština kompletna ljudska vrednost, onda je ta suština general Mladić - rekla je Plavšićeva. S druge strane, o Radovanu Karadžiću ona nema tako lepo mišljenje:

- O njemu nemam lepo mišljenje zato što je Radovan Karadžić proterao princa Tomislava i sve Karađorđeviće iz Republike Srpske, jer je želeo da uspostavi novu narodnu dinastiju i da se lično „kruniše za kralja“.

:super::super::super:
Па добро....Плавшићка ништа ново није рекла,
али, лепо је с времена на време,
поново чути лепе речи о Ратку Младићу.

Biljana Plavšić:

http://www.kurir-info.rs/biljana-plavsic-ratko-mladic-je-divan-covek-clanak-330447

Biljana Plavšić
Biljana Plavšić, bivša predsednica Republike Srpske, rekla je da o generalu RS Ratku Mladiću ne može da kaže nijednu ružnu reč.

- O Ratku Mladiću ne mogu da kažem nijednu ružnu reč. Ako je suština kompletna ljudska vrednost, onda je ta suština general Mladić - rekla je Plavšićeva. S druge strane, o Radovanu Karadžiću ona nema tako lepo mišljenje:

- O njemu nemam lepo mišljenje zato što je Radovan Karadžić proterao princa Tomislava i sve Karađorđeviće iz Republike Srpske, jer je želeo da uspostavi novu narodnu dinastiju i da se lično „kruniše za kralja“.

:ok:
Dobo me podseti za ovo!!!
Istina, koja je povela sve Srbe i Srbske zemlje u ovom smeru u kojem smo. Karađić je napravio milenijumsku grešku!!!

Vas dvoje još plačete što je vaš Drašković provaljen odavo i nije zvanično na vlasti u Srbiji? :hahaha:

Ja ne znam za cim oni liju suze, ali jos manje razumem tvoje frustracije, pa jos iz Panceva:D

I ja mu zelim da saceka presudu ( dozivotna robija) pa posle neka crkne ili kao pravi vojnik odsluzi kaznu.
Medjutim, on je baba kukavicna, on nema ni cesti ni casti, krio se ko p..a, a eto uhvatili ga pa ga vodaju kao mecku Bozanu
po vasarima.

Biljana Plavšić:

Biljana Plavšić

:lol::lol:

On bas i nema lijepo misljenje o njoj.
Smatra je budalom. :roll:

Zna se ko je u celoj prici i kukavica i budala. Ona nije, Ona je hrabra zena, nije se krila po gudurama, odrobijala
i vratila se kuci. A sta taj Titov pukovnik o njoj misli, pa koga to zanima?

Hrabra žena, a gazila preko mrtvih civila u Bijeljini, u pratnji Arkana, da bi zatim izjavljivala kako nigdje nije ni vidjela mrtvog covjeka u Bijeljini !??

Biljana Plavsic čim zine slaže. Nevjerovatno koliko ta baba nema obraza i časti.

Hrabra žena, a gazila preko mrtvih civila u Bijeljini, u pratnji Arkana, da bi zatim izjavljivala kako nigdje nije ni vidjela mrtvog covjeka u Bijeljini !??

Biljana Plavsic čim zine slaže. Nevjerovatno koliko ta baba nema obraza i časti.

Ona je kaznjena, odlezala je u apsi neke godine, izasla je kao slobodabn covek.

A kako stoje stvari sa nekim Naserima?

Ona je kaznjena, odlezala je u apsi neke godine, izasla je kao slobodabn covek.

A kako stoje stvari sa nekim Naserima?

Za zločine koje je počinila svako drugi bi dobio barem 20 godina. Po cemu je to ona manje kriva od Krajisnika ?

A za te stvari pročitaj pravomoćnu presudu Haskog tribunala. Ako mislis da je kriv, i ako imas dokaze, predaj to tuziteljstvu.

Za zločine koje je počinila svako drugi bi dobio barem 20 godina. Po cemu je to ona manje kriva od Krajisnika ?

A za te stvari pročitaj pravomoćnu presudu Haskog tribunala. Ako mislis da je kriv, i ako imas dokaze, predaj to tuziteljstvu.

Slobin telohranitelj je izbegao Hasku pravdu zbog nedostatka dokaza (ahm), ali je zato uhapsen zbog kriminala u Federaciji.

A bre, pa ja sam ovde samo forumas , kao i ti, Od kud da ja znam ko je tu vise ili manje kriv.
Valjda taj sud zna koga ce na koliko da osudi i zasta mu se sudi.

Ja sam totalni laik, nisam bas ni pratila decenijama svaki dan po deset sati ta sudjenja, ali mislim, ako je zena osudjena,
odrobijala 2/3 kazne, da je ona sada slobodan covek i da joj je savest cista,mirna. A ti, ako imas neke primedbe, izvoli
pisi mail tom sudul.

Back