Biljana Lukić: Novinari RTS-a gledaju N1 da bi znali šta se dešava

Poruka
74.444

Biljana Lukić: Novinari RTS-a gledaju N1 da bi znali šta se dešava​

Novinarka Biljana Lukić obratila se učesnicima protesta "Srbija protiv nasilja" ispred RTS-a, ističući da u toj medijskoj kući "savest ne stanuje".
https://n1info.rs/vesti/biljana-lukic-novinari-rts-a-gledaju-n1-da-bi-znali-sta-se-desava/

e, vidite...

sve bi to bilo lepo, bajno, sjajno a nadasve nezavisno & istinito da na N1 nema ovoga:
"

Zbog novog zakona klime će morati da se sklone s fasada, propisane i kazne​

Ovih dana najteže je naći majstora da postavi klima-uređaj, pa će, kad dođe vreme za premeštanje uređaja, tek nastati problemi. Demontaža uređaja, nove instalacije i montaža koštaju od 100 do 200 evra, objavio je RTS."

https://n1info.rs/vesti/uklanjanje-klima-sa-fasada/

znači lažu čim zinu...
sramota...
a čujem da neki plaćaju SBB samo da bi gledali N1
nisam sreo, ali čuo sam da postoje
jel vi znate neki takav slučaj?

znači lažu čim zinu...
lazu kao i za kovid pasos, krizne mere. ma, ko glasa, traziti ostavke, ej bre pa skupstina vas oce da dresira kao kerove:

Građani će morati da poseduju energetski pasoš
Kažu da tako nešto ne bi moglo u Švajcarskoj, a uz to klime ruže i fasadu.

pa idite pa budite onda politicari tamo; ej, ruze skupstinu, napravili rijaliti od srbije, i sad kao brinu za fasade, oce da se ljudi skuvaju, da im uteruju kazne - kovid, a sada klimatski fanatici, vrse nasilje nad nevinim Gradjanima! OSTAVKE

sta vi prodane duse od politicara imate da gledate u moju fasadu? halo bre, pa ko ce to sve da plati, sta je ovo, turci traze harac od naroda kozu da mu ogule, dok samo sebe bogate zaduzujuci sve

padne grad kisa, katastrofa, jer ste vi krivi, ruzne vam fasade, NESRECE, i vi ste ruzni, pa vas jos nismo oterali; da stavimo starlete na fasade kao vi sto se njima kitite u skupstini?

Poslednja izmena:
Upravo to. Ovo je zakon sklanjaj klimu, ili plati kaznu.
skupljati potpise za anti-klimatsku stranku, stop klimaks-fasadnom nasilju!
ne placati klimatske kazne, belosvetska ujdurma! dole klimatosekta!

tako su vam pretili i za vakcine, a ovo je samo uvod u klimatski fasizam, ako pokleknete, gotovi ste

prvo cete skloniti klime, a posle zakljucavanje sledi zbog klimatskih promena, to je nova agenda globfasista, analogna kovidfasizmu koji je omanuo

na kraju cete jesti bakterije, klime su samo uvod, oduprite se!

Ako ovo ne izazove pobunu, Srbi bolje da promene ime....
pa jel citas ti sta ovi izdajnicki mediji pisu, da neko provlaci kroz komsijske stanove! komsija, a da ti provucem ja moju pesnicu kroz glavu? mrs!

kako misle to da se provlace kroz spratove, da busimo zgrade? vas neko zestoko podyebava, a mediji su saucesnici

kako ja moju struju da izvedem na krov? pa, po krovovima se nadzidjivalo, kako da stavimo onda klime sada? gde? ludilo!

to samo za novogradnju ima logike, a ne da se pravi ponovni trosak svima - nije izvodljivo

Poslednja izmena:
pa jel citas ti sta ovi izdajnicki mediji pisu, da neko provlaci kroz komsijske stanove! komsija, a da ti provucem ja moju pesnicu kroz glavu? mrs!

kako misle to da se provlace kroz spratove, da busimo zgrade? vas neko zestoko podyebava, a mediji su saucesnici

kako ja moju struju da izvedem na krov? pa, po krovovima se nadzidjivalo, kako da stavimo onda klime sada? gde? ludilo!

to samo za novogradnju ima logike, a ne da se pravi ponovni trosak svima - nije izvodljivo
Da to sve i rese voda iz unutrasnje jedinice ne moze da tece uvis do spoljne jedinice....

Da to sve i rese voda iz unutrasnje jedinice ne moze da tece uvis do spoljne jedinice....
pa uzeli bi vodu od gore, dazd sa neba - mislim sve moze da se resi, ali je kao i sa kovid agendom, nema sanse da polovina resi da se pelcuje, i ne moze za 100-200 evra... prave razdor medju gradjanima, unose zabunu, skrecu paznju, ili vas loze kao ovaj stojke bez gaca
otvorimo prozore i obučemo gaće... gaće skinuli pa da vide nešto novo..
sa sns sektom garant ostajete bez gaca, bruka ce tek da pukne, gologuzijo!

Vučić se u ambasadi SAD oseća kao kod kuće.
И Вучић и његови противници имају истог газду:

F26rJZfXgAAma2U.jpeg

Back