Bili smo u pravu- posle parade odobravanje gej-brakova i izmena ustava...

Pobedonoscov u novom ruhu. z:mrgreen:

images
 
Poslednja izmena:
Pitaj Slobu koliko je učinio za srpsku porodicu, pa onda pitaj Mlohavog, pa razmisli ko je tu bagra... Nema valjane porodice koju će stvarati deca rasla 90tih... Oni su unapred osuđeni na propadanje, jer morala, kulture i obrazovanja nemaju...

To sve samo umesto Sloba stavis boris i umesto 90tih stavis 00',ovako je samo sektarsko lupetanje.
 
"Педерски плес" на ОРФ запањио Лауду
25. јануар 2011. 18:49 > 18:52

Власник авиокомпаније "Ники" и бивши возач Формуле 1 Ники Лауда оштро је критиковао планирано учешће познатог аустријског водитеља Алфонса Хајдера са својим "супругом" у шоу аустријске државне телевизије ОРФ "Денсинг старс".

Запрепашћен сам да јавни сервис ОРФ, који се финансира из наших претплата, због трке за рејтингом, пропагира "педерски плес"", казао је он у интервјуу бечком дневнику "Естерајх".

"Постоји нешто као што су добре традиције у нашој култури, а у то спада да мушкарци плешу са женама. Ускоро ће доћи време да ћемо морати сви да се јавно извинимо што смо хетеросексуалци", оценио је Лауда.

Он је истовремено позвао генералног директора ОРФ-а Александера Врабеца да спречи план Хајдера да наступа са својим животним партнером.

Лауда је истакао да нема ништа против хомосексуалаца, али је додао да не жели да деца и млади добију погрешну слику о улогама приликом плеса.

"Лепо приликом плеса јесте да мушкарци плешу са женама, и због тога педерска нумера господина Хајдера мора да се спречи. Не желим да плесући педери, као што је Хајдер, буду идоли омладине", поручио је он.

Хајдер је на ове изјаве реаговао уздржано оцењујући да се изјаве саме дисквалификују и да их не треба коментарисати.

Управа ОРФ најавила је да не жели јавну дебату са Лаудом о овом питању.

Иницијатива хомосексуалаца "ХОСИ" из Беча затражила је у саопштењу извињење Лауде, додајући да је ова организација веома изненађена предрасудама које Лауда има према хомосексуалцима.

Тако велики а тако примитиван и заостао :mrgreen: Балканско чељаде:mrgreen:
 

Back
Top