Eto dakle prije nekoliko godina upoznala sam ga na jednoj stranici za upoznavanje. upoznali se, nasli se i drugi put i imali zbilja savrsen seks. Tada sam ja otisla u rodni grad (nasli smo se dok sam bila na ljetovanju) i nismo se vidjeli deset mjeseci. Potom sam opet otisla na odmor u iste krajeve te smo se opet nasli i ponovno se odlicno poseksali. Potom sam ja htjela ponovo kad sam dosla na novo ljetovanje ali nikako se nismo mogli uskladiti (udaljeni smo bar 100km dok sam na moru). Iduce god nismo se vidjeli, iako smo oboje htjeli. (Tako se cinilo), no on je nerado pokazao volju da dodje do mog mjesta.
Meni je malo dosadilo natezati se i htjela sam prekinuti sto sam teska srca na kraju ucinila.
No buni me da mi se on sad neki dan opet javio. Pita kako sam i imam li koga. Inace vrlo malo komuniciramo, skoro nista, samo se u seksu razumijemo. Ja ne zelim vezu ali zeljela bih da se nekad seksamo jer mi je fenomenalno s njim no ispada da on nema toliku zelju. Ili mi se cini?
Zasto se javio ponovo nakon pola godine i trebam li ista pokusati opet?
Inace meni je 27 njemu 47 i ozenjen je no seksualno mi je kompatibilan i ima sve sto volim.
Meni je malo dosadilo natezati se i htjela sam prekinuti sto sam teska srca na kraju ucinila.
No buni me da mi se on sad neki dan opet javio. Pita kako sam i imam li koga. Inace vrlo malo komuniciramo, skoro nista, samo se u seksu razumijemo. Ja ne zelim vezu ali zeljela bih da se nekad seksamo jer mi je fenomenalno s njim no ispada da on nema toliku zelju. Ili mi se cini?
Zasto se javio ponovo nakon pola godine i trebam li ista pokusati opet?
Inace meni je 27 njemu 47 i ozenjen je no seksualno mi je kompatibilan i ima sve sto volim.