Bilans haosa na Kosovu: Povređeno 52 Srba i 41 pripadnik KFOR-a, Albanci upucali Srbina s leđa

Snaci se se i narod nekako ,napatice se ali ce se snaci ne sekiraj se
Ovako nesto slicno i jos gore sam prezivio u Bosanskoj Krajni 1995 ,narod klice Srbija i bejzi od pogroma pod kisom ustaskih i muslimanskih i granata snaga za brza dejstva EU i nato bombi sa osiromasenim uranijumom i krstarecih raketa tomahavk a srbiju i beogradjane boli ona stvar

Samo povratak Rusije na Balkan moze garantovati bezbjedan i miran zvot Srbima kao i ponistavanje rezultata genocida i etnickog ciscenja iz devedesetih i ukidanje neprirodnih avnojevskih granica

Snaći će se narod - u prevodu - beži bato bežii

Хоћеш рећи да ће Срби да изађу на локалне изборе које су пре месец дана бојкотовали?

Шта се у међувремену променило?

Схватили су да је то била погрешна одлука?

Ma nek dignu na oružje bre, kakav UČK, vrijeme je za PČK - rambo stil

https://n1info.rs/vesti/pojacano-prisustvo-kfor-u-zvecanu-i-leposavicu-hovenijer-pozvao-na-sastanak/

Како јављају извештачи Н1, од јутрос је приметно појачано присуство снага Кфора у Звечану и Лепосавићу. Снаге Кфора су, како јављају новинари Н1, опремљене за разбијање демонстрација.

Срби из Хрватске и Срби из Босне су намагарчени ... изгледа да преостали Срби на Косову имају још једну шансу
Бојим се сваког сценарија
...

Албанска емиграција је финансирала Косово.

Шта ради Српска емиграција ?!
Балканише се. Наша емиграција нису више Срби већ су пре Балканци и екс-Југословени

Jes Al po avnoju su imali autonomiju, sto je Slobo gazio, posljedice postoje za svaki čin
Као прво, није им АВНОЈ дао аутономију, АВНОЈ је формирао само 6 република, аутономију су добили касније.
А као друго, Слоба им није газио оно што им је дао АВНОЈ, већ оно што им је дао Устав из 1974...

Је л? Јеси чуо негде или?
Malopre sam pročitao demant. Znam ja da je KFOR nacistička armija, izuzev Mađara koji su jutros spustili štitove ispred opštine i dobili aplauz od Srba, ali KFOR nije prijetio Srbima, to su plasirali šiptari.

Као прво, није им АВНОЈ дао аутономију, АВНОЈ је формирао само 6 република, аутономију су добили касније.
А као друго, Слоба им није газио оно што им је дао АВНОЈ, већ оно што им је дао Устав из 1974...

Pokrajina Kosovo postoji od 45', ustavom 74' su samo dobili veci stepen autonomije. Ko god nasilno rusi politicki poredak snosi posljedice. Srbija jos se oporavlja od tog cina.

Nije AVNOJ formirao republike već državu Jugoslaviju. Kasnije su utvrđene granice republika. Mnogo kasnije.

Nije AVNOJ formirao republike već državu Jugoslaviju. Kasnije su utvrđene granice republika. Mnogo kasnije.
Мислим да су у јајцу '42. али све и да је тако како гуслар пише не оправдава све што се србима дешава од призренске лиге, тј од пада Косова под Турке до данашњега дана

Back