miskov
Aktivan član
- Poruka
- 1.085
"Bila su to sretna vremena kad je vazduh bio cist a sex prljav ,a sad je obrnuto"rece neko to nekad.Mnogo se po ovim forumima prica o sexu a vi secate li se prvog sexa i dali su vam se navike godinama menjale?:grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto ali je kod mene redolsed bio malo drugacijiGryphon:Salim se. Secam se 2000 god. kad sam letovao u Sutomoru, i imao sex na plazi. Mogu da kazem fantasticno. Prvo se isexate pa onda na nocno kupanje, velicanstveno.
Ma i kad bolje razmislim bitno mi je da je "ona"okupana a za mene nije vazno.Ne smeta mi hhhhGryphon:Nije bitan redosled, bitno je da si ga dva puta okupao![]()
Gryphon:Pa ja od tad i ne idem dole. Sedim ja ujutro u kaficu oko 8 i cekam konobara da dodje, a on muva neku za sankom. Kuliram ja aj necu da ga ometam. Prodje 40 min kad meni do*izdi, dodjem i pitam ga " dobro bre cekam 40 min za jednu kafu" a on ce meni "pa ja te cekam celu godinu pa nikom nista". Mozes da zamislis, ja sokiran. Ma mogu da mi pop**e.
Izvini na sjretanju sa teme, al jace je od mene.
Psihologue:Da dam doprinos Griphonu pa i ja da vrcnem sa teme...Pre nekoliko godina i ja sam se
proveo isto kao ti...Samo shto sam se ja sam posluzio,kako nije hteo pritji,revoltiran sam
upao u frizider i lepo ze napio piva i otisho..
miskov:"Bila su to sretna vremena kad je vazduh bio cist a sex prljav ,a sad je obrnuto"rece neko to nekad.Mnogo se po ovim forumima prica o sexu a vi secate li se prvog sexa i dali su vam se navike godinama menjale?:grin:
sinnke:Jesi siguran da je bilo pivo?
miskov:Mozda konobari soraju u flase,pa stavljaju da se hladi za nestrplive goste hhhh
Bas smo otisli sa teme,a mozda sam je trebao da stavim u forum Ekologija
posto sam ovu pricu o samousluzi vec chula.....
Jesi li i ti bila na nocnom "trpanju''?Nevenchica:Heheh, i ja sam bila u Sutomoru ove godine.... Da se ne zove neko od vas Bojan![]()
posto sam ovu pricu o samousluzi vec chula.....
Reci, šta si posle uradio sa njim? Jesi li ga bacio?Gryphon:..... i imao sex na plazi.