Бил Гејтс позива све глобалисте да се окупе и створе Нову Религију!

А што си тако упоран човек?

Ovi vasi 'satanisti', koje vi simbolicki nazivate tako i koji vladaju svetom, su mnogo manje pedofili nego sto su to bili nasi preci, koji su skoro svi redom bili pedofili. Prave tradicionalne vrednosti nasih predaka su nasilni incest, dobrovoljni incest, i pedofilija. Ove vase 'moderne tradicionalne vrednosti' su nastale u modernom drustvu, koje su stvorili ti vasi 'satanisti' koje pljujete.
Дакле, некима попут тебе треба да се нацрта. Дакле, јесте то тврдио. И уместо да каже ,,океј, лупио сам, нисам тако мислио, претерано је то", он је одбио да подкпрепи своју тврдњу иједним конкретним доказом.
А ти га браниш, а ниси заправо ни читао шта је писао.

А што си тако упоран човек?

Дакле, некима попут тебе треба да се нацрта. Дакле, јесте то тврдио. И уместо да каже ,,океј, лупио сам, нисам тако мислио, претерано је то", он је одбио да подкпрепи своју тврдњу иједним конкретним доказом.
А ти га браниш, а ниси заправо ни читао шта је писао.
Pa na selu je to kao dobar dan bilo, samo što se ne bih složio da je postojao dobrovoljni incest. Položaj žene je na selu bio katastrofalan, kao što je i danas, samo malo manje.

Desetak godina obilaženja srpskih sela u sklopu istraživačkog projekta koji nije objavljen.
Аха...опет неки документи за које нико никада није чуо нити од видео. Али мора да верујемо на реч да је тако. :lol:

Ево, у ниједном селу моје општине (а има их тридесетак) није забележен ниједан такав случај.

И шта сад закључујемо?

Аха...опет неки документи за које нико никада није чуо нити од видео. Али мора да верујемо на реч да је тако. :lol:

Ево, у ниједном селу моје општине (а има их тридесетак) није забележен ниједан такав случај.

И шта сад закључујемо?

:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

To sto nesto nije zabelezeno u ruralnim sredinama, to je zbog straha i autocenzure.

Zato je i jako tesko vrsiti istrazivanja po tim sredinama.

U Srbiji je jako tesko cak vrsiti istrazivanja i po Arhivima, jer nasa Sluzba sve laze i formalno, a kamoli da ti istrazujes neku drustvenu pojavu u ruralnim sredinama.

Ali ako pricamo o tim usmenim razgovorima, i tu se Dule jako puno foliras, jer i ti najveci brdjani seljaci i seljanke uglavnom znaju izmedju sebe sta i kako, i koji medju njima je bolesnik tog tipa, i cega su se sve nagledali i naslusali u svom zivotu.

To jedino ako tebi ne pricaju jer se plase da ne prijavis Partiji, pa zbog toga.

To o cemu ti pricas je neka idealna SF verzija patrijarhalne sredine, koja nije realna zajednica, nego SF prica kancelarijskih konzervativaca.

И шта сад закључујемо?
U nijednom nije , ali ni u jednom sigurno jeste .

Dule, Dule, mnogo čitaš :D

:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

To sto nesto nije zabelezeno u ruralnim sredinama, to je zbog straha i autocenzure.

Zato je i jako tesko vrsiti istrazivanja po tim sredinama.

U Srbiji je jako tesko cak vrsiti istrazivanja i po Arhivima, jer nasa Sluzba sve laze i formalno, a kamoli da ti istrazujes neku drustvenu pojavu u ruralnim sredinama.

Ali ako pricamo o tim usmenim razgovorima, i tu se Dule jako puno foliras, jer i ti najveci brdjani seljaci znaju izmedju sebe sta i kako, i koji medju njima je bolesnik tog tipa.

To jedino ako tebi ne pricaju jer se plase da ne prijavis Partiji, pa zbog toga.
Ти си јачи и од Службе, знаш и што они не знају.

Ко с ким, кад, где...

Друг Крцун би ти завидео.

И шта сад закључујемо?
Zaključujemo da ti o srpskom (i bilo čijem) selu imaš fantazmagoričnu predstavu u kojoj se očevi i domaćini brinu o svojim ženama, majkama, kraljicama, po ceo dan kose i plaste pod zlatnim zracima Sunca, a onda se svi idilično okupe oko trpeze, e da bi legli da spavaju rano, spremni za još jedan savršen dan.

Realnost je, međutim, sasvim drugačija.

Zaključujemo da ti o srpskom (i bilo čijem) selu imaš fantazmagoričnu predstavu u kojoj se očevi i domaćini brinu o svojim ženama, majkama, kraljicama, po ceo dan kose i plaste pod zlatnim zracima Sunca, a onda se svi idilično okupe oko trpeze, e da bi legli da spavaju rano, spremni za još jedan savršen dan.

Realnost je Pera ispred dragstora , koji Milanki lupi dva samara pred spavanje , da ne zaboravi da mu zasadi kafu, a decu posalje u ladnu sobu na spavanje jer je smederevac u kuhinji

Закључујемо да ти и 38imak генерализујете србско село представљајући те негативне ствари (којих има свакако) као доминантну појаву. Али, наравно, без икаквог доказа.
По чему сте ви у праву ако немате доказа, а нисам ја који исто немам доказа? По чему је ваша реч јача од моје?

Ево ја кажем да ништа од тога што си ти написао о србском селу није тачно. Хајде, како ћеш ме оспорити?

Закључујемо да ти и 38imak генерализујете србско село представљајући те негативне ствари (којих има свакако) као доминантну појаву. Али, наравно, без икаквог доказа.
По чему сте ви у праву ако немате доказа, а нисам ја који исто немам доказа? По чему је ваша реч јача од моје?

Ево ја кажем да ништа од тога што си ти написао о србском селу није тачно. Хајде, како ћеш ме оспорити?
Tako što sam mnogo vremena, nažalost, proveo sa seljacima. Moj zaključak: decu oduzeti i dati normalnim porodicama na usvajanje, a sa selima i seljačkom gamadi postupiti oštro. Einsatzgruppe-like.

Tako što sam mnogo vremena, nažalost, proveo sa seljacima. Moj zaključak: decu oduzeti i dati normalnim porodicama na usvajanje, a sa selima i seljačkom gamadi postupiti oštro. Einsatzgruppe-like.
Којим селима? Кој део Србије?

Ја сам рођен на селу, живим на селу у сеоској општини.

И немам таква искуства, чуо сам за поједине сексулне преступе (прељуба, најчешћер) али за случајеве инцеста и педдофилије нисам. Ни од старијих никада нисам чуо о таквим случајевима.

Зато те и питам у ком делу Србије си то био?

И немам таква искуства, чуо сам за поједине сексулне преступе (прељуба, најчешћер) али за случајеве инцеста и педдофилије нисам. Ни од старијих никада нисам чуо о таквим случајевима.

A vole po selima da se preljubljuju, više nego u gradu

Potez Užice-Valjevo. Srce patrijarhalne Srbije.

Бил Гејтс позива све глобалисте да се окупе и створе НОВУ РЕЛИГИЈУ​

Суоснивач Мајкрософта Бил Гејтс позвао је глобалисте да створе „нову религију“ како би људи били окупирани у блиској будућности којом доминира вештачка интелигенција.​

81VRUPCwwcL._SL1500_.jpg

Према Гејтсу, јавност ће ускоро имати доста времена када их машине буду замениле на радном месту, „ако све прође како треба“,

Гејтс тврди да ће вештачка интелигенција обезбедити да наводна питања попут „болести и довољно хране или климе“ буду „решени проблеми“.

Пошто ће људи имати више слободног времена, Гејтс позива глобалисте да размисле „како да то искористе?“

Гејтс је позвао током појављивања на подкасту „Поссибле“, чији је ко-водитељ био суоснивач ЛинкедИн-а Реид Хоффман .

Попут Гејтса, Хофман је такође мегадонор демократа који је повезан са трговцем децом Џефријем Епстајном.

Према Гејтсу, нуђење „нове религије или нове филозофије“ јавности је одговор.

У ствари, Хофман је био гост у Епштајновом озлоглашеном приватном карипском одмаралишту познатом као „Острво педофила“.

У свом последњем коментару у подцасту, Гејтс размишља о томе шта будућност носи за масе.

„Потенцијални позитиван пут је толико добар да ће нас натерати да преиспитамо како да користимо своје време“, каже он.

„Знате, скоро да то можете назвати новом религијом или новом филозофијом, у реду, како да останемо повезани једни са другима, а не зависни од ових ствари које ће учинити да видео игре изгледају као ништа у смислу атрактивности трошења време на њих.”

Гејтс затим тврди да већина човечанства неће имати чиме да допринесе друштву јер ће глобалисти и машине које покреће вештачка интелигенција „решити“ све животне „проблеме“.

„Тако да је фасцинантно да ћемо, питања, знате, болести и довољно хране или климе, ако ствари прођу добро, то ће у великој мери постати решени проблеми“, наставља он.

„И, знате, тако да следећа генерација може да каже: ‘У реду, с обзиром на то да неке ствари које су биле у великој несташици сада нису, како да, како да то искористимо?’

„Знате, да ли забрањујемо коришћење вештачке интелигенције у одређеним подухватима како би људи добили нешто – знате, знате, као да вероватно не желите да роботи играју бејзбол“, наставља он.

„Зато што јесу, биће превише добри.

„Дакле, ми ћемо их држати ван терена. У реду.

„Колико широко бисте то прихватили?“

„Толико смо навикли на овај свет оскудице да, знате, ја, ја, надам се да ћу видети како почињемо да поново размишљамо о овим дубокосмишљеним питањима“, закључује Гејтс.

Међутим, Гејтс није први глобалиста који је упутио такав позив.

Већ неко време Светски економски форум (WEF) позива на стварање нове религије од стране вештачке интелигенције .

Као што је Нулта Тачка писала , високи званичник WEF-а позвао је да вештачка интелигенција „преправи“ верске списе како би се створила глобализована „нова Библија“.

Јувал Ноа Харари, виши саветник WEF-а и његов председник Клаус Шваб, тврди да ће коришћење вештачке интелигенције за замену светих списа створити уједињене „религије које су заправо тачне“.

Харари, утицајни писац и професор, упутио је позив док је држао говор о „будућности човечанства“.

Према Харарију, моћ вештачке интелигенције се може искористити и искористити за преобликовање духовности у глобалистичку визију WEF-а о „једнакости“ и инклузивизму.

У разговору са новинаром Педром Пинтом у Лисабону, у Португалу, Харари је рекао елитистичкој публици:

„То је прва технологија која може да створи нове идеје.

„Знате, штампарија, радио, телевизија, они емитују, шире идеје које ствара људски мозак, људски ум.

„Они не могу да створе нову идеју.

„Знате, [Јоханнес] Гутенберг је штампао Библију средином 15. века; штампарија је штампала онолико примерака Библије колико ју је Гутенберг упутио, али није створила ниједну нову страницу.

„Оно није имало сопствене идеје о Библији: да ли је добра? Да ли је лоше? Како ово протумачити? Како то протумачити?“

Харари је тада открио да он и његови савезници у WEF-у имају решење за наводне проблеме које је управо истакао.

„АИ може створити нове идеје; [то] чак може написати нову Библију “, изјавио је он.

„Кроз историју, религије су сањале о томе да књигу напише надљудска интелигенција, не-људски ентитет“, додао је он.

„За неколико година, можда ће постојати религије које су заправо исправне … само размислите о религији чију свету књигу је написала АИ .

https://srbin.info/svet/bil-gejts-poziva-sve-globaliste-da-se-okupe-i-stvore-novu-religiju/

Запад је зло . Желе да укину све традиционалне религије и свету наметну глобалистичку нову веру.
dakle, sve ide po planu.
Krajem XVIII veka, Rotschild je dao Raselu 20 000 dolara da se pozabavi osnivanjem nove religije, u novom svetu koji ce se graditi narednih 2 stoleca.
Detalje sami proucite.

Da radjaju decojkeod 19 godina ? Jesi ozbiljan samo mi reci ? Jer ako si ozbiljan ne mogu ozbiljno da pričam sa tobom..

Koja je to medicina samo mi reci, koja kaže da vi tinejdžerka trebalo da radja decu ? Gde je stala sa psihofizickim razvojem sa 19 god?
Ma jok babe od 70 godina treba da radjaju i to je normalno.

И шта сад закључујемо?
Da, on hoce da kaze da su seljani zatucani pa se medjusobno ****** a gradska deca su sva nevina i cedna.

Ma jok babe od 70 godina treba da radjaju i to je normalno.

Ne znam kako je normalno da radja dete od 18, 19 god. U glavi još uvek nedovoljno zrela da čuva sebe , a kamoli dete. To što su nekad žene rađale sa 16, zahebi, dal bi ti voleo da ti ćerka sa 18, 19 zatrudni?ja boga mi nikako. Bar ne pre 25, 26 god, a ne iz srednje škole u pelene odmah. Ciganski do bola.

Back