Bil Gejts ne razume ljude koji su protiv maski: "Šta su oni, neki nudisti?"

Ja ne znam koliko maska stiti, ali se osecam sigurnije kada je i sama imam na licu i kada
onaj sa kim se srecem ili razgovaram takodje ima masku na licu jer automatski onda
i gledam na nekakvu "distancu" i setim se da postoji korona. Mislim da je taj faktor i najvazniji.
Jel proveravaš ti kondom da se nije slučajno probušio?

Ne treba ti medicinski fakultet da znaš da maske štite. Naravno, postoje maske i maske, pa tako i nivoi zaštite, ali svaka maska umanjuje mogućnost i količinu patogena. Ove "hirurške" koje mi uglavnom nosimo malo štite nas, ali više štite druge od nas. Dok iste takve, istog izgleda, samo izrađene od drugačijih materijala i označene kao antivirusne i/ili antibakterijske, štite i nas. Takve maske nisam video u prodaji u Srbiji, verovatno zbog nešto više cene.
Ajmo još jednom za one sporije

aO7K00v_700b.jpg

Orvo daj definiciju toga o čemu pokušavaš da pišeš.
pa guglaj sam na primer
Doomsday cults using coronavirus pandemic as recruiting tool, expert says

Taiwan- No lockdown, No Covid 19 Flu

Poslednja izmena:
Ja pišem o klasičnim troslojnim maskama za jednokratnu upotrebu (sat do dva) koje su 95-99% antivirusne (antibakterisjke). Evo ga primer jedne takve, koja statičkim elektricitetom uništava viruse. Izgleda isto kao isvaka druga troslojna jednokratna maska.

Pogledajte prilog 801862

To je samo reklama, marketinski trik. Staticki elektricitet ne ubija viruse, vec ih privlaci i lepi za filter tkaninu, na taj nacin funkcionisu apsolutno svi pomenuti respiratori. Virus je i dalje tu, ziv, samo zarobljen u strukturi filter tkanine. Zato i ne treba dirati masku.

Obrati dobro paznju na tekst, gore veliko pise "95% Germs" a ne Virusa, dole u tekstu pise 35%-99% jasno i samo "increases Bacterial filtration" Bakterije su mnogo vece od virusa. Dok za viruse nije naveden procenat, jer je verovatno mali.

Ne treba verovati svakoj reklami trgovaca, ipak su oni tu da uzmu pare. Samo relevantna naucna istrazivanja imaju znacaja.

Orvo daj definiciju toga o čemu pokušavaš da pišeš.
PROBLEM JE NEOBAVESTENOST
STA JE VELIKI RESET? ti mislis zamena dolara kao svestke valute ali nije
STA JE ODRZIVI RAZVOJ? ti mislis prdenje, gasovi, ali nije
itd
“Great Reset” mastermind Klaus Schwab suggests a number of draconian measures for controlling the population under the umbrella of the ‘4th Industrial Revolution’, including risk-assessment brain scans to cross borders and implantable chips to read people’s thoughts

But the “Great Reset” isn’t just about restructuring the economic system, implementing a ‘Green New Deal’, making more jobs fully automated and lowering energy consumption and living standards, there’s also a policing aspect to the agenda.

STA JE ‘Green New Deal’? ti mislis solarana energija i vetrenjace, ali nije, one postoje odavno - NEGO BRE NUKLEARNE MINI CENTRALE

“Active implantable microchips that break the skin barrier of our bodies” will “change how we interface with the world” and force us “to question what it means to be human,” according to Schwab. “Great Reset” mastermind Klaus Schwab
TO TI JE DEFINICIJA KULTA, DA REDEFINISE COVEKA IZ KORENA, U PSEUDOHRISCANSTVU ZIG ZVERI 666

Moras da se informises bolje https://www.zerohedge.com/markets/g...s-risk-assessment-brain-scans-allowing-travel

Poslednja izmena:
Ne smeta tuđe mišljenje, već tuđe propagiranje gluposti.
Da, sektaši su ljudi, ali nisu dobri za ostale ljude.
Pa i to sto ti smatras za glupost je tudje misljenje.Kao sto i oni smatraju tvoje misljenje za glupost...
I ko ste vi da odredjujete sta je dobro a sta nije za `ostale ljude`.
Ja sam pre za ``neka cveta hiljadu cvetova``....

pa guglaj sam na primer
Doomsday cults using coronavirus pandemic as recruiting tool, expert says

Taiwan- No lockdown, No Covid 19 Flu
Ne, neću da guglam i da čitam gluposti. Hvala.

To je samo reklama, marketinski trik. Staticki elektricitet ne ubija viruse, vec ih privlaci i lepi za filter tkaninu, na taj nacin funkcionisu apsolutno svi pomenuti respiratori. Virus je i dalje tu, ziv, samo zarobljen u strukturi filter tkanine. Zato i ne treba dirati masku.

Obrati dobro paznju na tekst, gore veliko pise "95% Germs" a ne Virusa, dole u tekstu pise 35%-99% jasno i samo "increases Bacterial filtration" Bakterije su mnogo vece od virusa. Dok za viruse nije naveden procenat, jer je verovatno mali.

Ne treba verovati svakoj reklami trgovaca, ipak su oni tu da uzmu pare. Samo relevantna naucna istrazivanja imaju znacaja.
Tu je reč o tržištu, na UK tržištu piše antivirus, na USA antibakterijski. Ne znam da li ih ubija ili zalepi, svakako je bolje od obične troslojne maske. Mada, u pitanju je taj neki metalni sloj, pa je zbog toga statički elektricitet. Ali da treba koristi makse, to je sigurno.

PROBLEM JE NEOBAVESTENOST
STA JE VELIKI RESET? ti mislis zamena dolara kao svestke valute ali nije
STA JE ODRZIVI RAZVOJ? ti mislis prdenje, gasovi, ali nije
itd
“Great Reset” mastermind Klaus Schwab suggests a number of draconian measures for controlling the population under the umbrella of the ‘4th Industrial Revolution’, including risk-assessment brain scans to cross borders and implantable chips to read people’s thoughts

But the “Great Reset” isn’t just about restructuring the economic system, implementing a ‘Green New Deal’, making more jobs fully automated and lowering energy consumption and living standards, there’s also a policing aspect to the agenda.

STA JE ‘Green New Deal’? ti mislis solarana energija i vetrenjace, ali nije, one postoje odavno - NEGO BRE NUKLEARNE MINI CENTRALE

“Active implantable microchips that break the skin barrier of our bodies” will “change how we interface with the world” and force us “to question what it means to be human,” according to Schwab. “Great Reset” mastermind Klaus Schwab
TO TI JE DEFINICIJA KULTA, DA REDEFINISE COVEKA IZ KORENA, U PSEUDOHRISCANSTVU ZIG ZVERI 666

Moras da se informises bolje https://www.zerohedge.com/markets/g...s-risk-assessment-brain-scans-allowing-travel
Neka hvala, sekte zaobilazim.

Pa i to sto ti smatras za glupost je tudje misljenje.Kao sto i oni smatraju tvoje misljenje za glupost...
I ko ste vi da odredjujete sta je dobro a sta nije za `ostale ljude`.
Ja sam pre za ``neka cveta hiljadu cvetova``....
Tako mali Perica vidi stvari, ali na sreću posotje ozbiljni naučnici i studije koje su jasne svima. Osim pristalicama teorija zavera.

Neka hvala, sekte zaobilazim.
Tako mali Perica vidi stvari, ali na sreću posotje ozbiljni naučnici i studije koje su jasne svima. Osim pristalicama teorija zavera.
znaci sektasi smo mi koji smo pristalice teorija zavera? ok, da znamo.
vi ste za nas korona kult, i ima da dobijete bilovu vakcinu 666, a sve ostale ne vrede pislj. boba..
dokaz je windows, ceo svet je na vin-dozi, cast izuzecima. nema vakcine protiv virusa, samo ce da vas krpe i buse svake godine, a i cesce!

Videli smo te ozbiljne naucnike na delu...
Da li su uopste uspeli da utvrde gde je virus nastao i odakle je poceo da se siri,izneli su 100001 teoriju,brdo kontradiktornosti.
Jedino sta funkcionise besprekorno za vreme ovog cirkusa su mediji i sirenje panike....

znaci sektasi smo mi koji smo pristalice teorija zavera? ok, da znamo.
vi ste za nas korona kult, i ima da dobijete bilovu vakcinu 666, a sve ostale ne vrede pislj. boba..
dokaz je windows, ceo svet je na vin-dozi, cast izuzecima. nema vakcine protiv virusa, samo ce da vas krpe i buse svake godine, a i cesce!
Tako je, svi vi ložači na te ravnozemljaške i osle Haarp gluposti. Ugledali se na Miroljuba prevaranta i ostale magove.

Back