Bil Gejts ne razume ljude koji su protiv maski: "Šta su oni, neki nudisti?"

Svaki iole normalan covek zeli da vakcinu dobije sto pre da bi mogao da se ponovo
vrai u neki svoj modus vivendi kakav je pre korone imao. Jako dugo ovo sve traje,
mnogo ljudi ce ostati bez posla, a ti ljudi imaju i decu, imaju kredite za nekretninu,
ali je u Srbiji glavna prica nekakav chip, Bil Gejc, a pri tome i sami Srbi imaju problema
kao i ostali ljudi diljem planete ili na Krsti pisu samo neki kojima SNS obezbedjuje neki
relativno bedan zivot jer za vise i bolje nit oni znaju nit Vucic ima para.
Да, само да бих примила вакцину она мора да буде испитана, а за то су потребне године, да не кажемо чак деценија.
Па сад, ко хоће да буде покосни кунић, широко му поље.
Фајзерова вакцина још није урадила ни трећу фазу тј. клиничку студију. Ко пристане да је прими, дај се директно даје као добровољац за испитивање вакцине.

Molim Vas kolega frilenseru da ne klevetjete.
Mi frilenseri rado bismo radili na belo samo kad bi nam država omogućila.
Drzava ti je omogucila da odes na biro i prijavis se da radis,ali onda dolazi druga strana-TREBA DA SE PLATI.
Da si se odmhprijavio kao slobodnjak,sad se ne bi prezojavao...
Да, само да бих примила вакцину она мора да буде испитана, а за то су потребне године, да не кажемо чак деценија.
Па сад, ко хоће да буде покосни кунић, широко му поље.
Фајзерова вакцина још није урадила ни трећу фазу тј. клиничку студију. Ко пристане да је прими, дај се директно даје као добровољац за испитивање вакцине.
Citao sam o tome,da ce u USA da pocne vakcinacija od 11. decembra...
To je zaista prerano za bilo koju vakcinu,osim ako nisu uboli neku staru eksperimentalnu da radi.(kao Rusi sto su samo produzili razvoj neke Sovjetske vakcine).Svejedno i dalje mislim da je trebalo da se baziraju na otkrivanju efikasnog leka,mnogo bi se brze napravio neki pozitivan pomak.

Drzava ti je omogucila da odes na biro i prijavis se da radis,ali onda dolazi druga strana-TREBA DA SE PLATI.
Da si se odmhprijavio kao slobodnjak,sad se ne bi prezojavao...

Citao sam o tome,da ce u USA da pocne vakcinacija od 11. decembra...
To je zaista prerano za bilo koju vakcinu,osim ako nisu uboli neku staru eksperimentalnu da radi.(kao Rusi sto su samo produzili razvoj neke Sovjetske vakcine).Svejedno i dalje mislim da je trebalo da se baziraju na otkrivanju efikasnog leka,mnogo bi se brze napravio neki pozitivan pomak.
Ne mesaj se kad ne znas u sta se mesas.
To je nesto izmedju Rifketa i mene.
Sega, sala, vic zezanje....

Ја сам чуо да је Били озлојеђен због великих пословних успеха српских пекара, кафића, бакалница, кладионица и апотека и енормног раста српског Џи ди пи-ја.Љубоморан је и што је Србија шампион у вакцинацији, што Србљи живе најбоље у Подсахарској Африци.

Зато нам Гејц спрема још једну ујдурму, не знам тачно шта је у питању, али је сигурно у питању неки паклени план.

Ја сам чуо да је Били озлојеђен због великих пословних успеха српских пекара, кафића, бакалница, кладионица и апотека и енормног раста српског Џи ди пи-ја.Љубоморан је и што је Србија шампион у вакцинацији, што Србљи живе најбоље у Подсахарској Африци.

Зато нам Гејц спрема још једну ујдурму, не знам тачно шта је у питању, али је сигурно у питању неки паклени план.
Mislim da je rok za kucanje najlegendarnije poruke prosao...
pitaj Ljutu Ticu.

Back