- Poruka
- 68.898
Није ствар у томе , није ствар у крајњој линији ни о њему. Ствар је у нама и у томе шта смо посталиNa srecu, imao on gde da snima filmove.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није ствар у томе , није ствар у крајњој линији ни о њему. Ствар је у нама и у томе шта смо посталиNa srecu, imao on gde da snima filmove.
Potrudiš li se malo više, možda i shvatiš. To o čemu ti pričaš mi je vrlo dobro poznato.Sa potrebom i smislom, ali očigledno uzalud.
Ne bih se više bavio time kako jedni druge zovu komšije.
Smatram da je primer sa Čarapanima dovoljno slikovit.
Pozdrav i pripazi na ophođenje prema drugarima forumašima.
Više oslikava tebe.
Tvoje objašnjenje nema nikakve veze s mojim pitanjem.Odakle vam i šta vam znači to retardirano "Ukri"?
1. Твоје питање нема никакве везе са темом-Potrudiš li se malo više, možda i shvatiš. To o čemu ti pričaš mi je vrlo dobro poznato.
Pogledajte prilog 1493515
Ovo je bilo moje pitanje:
Tvoje objašnjenje nema nikakve veze s mojim pitanjem.
Nadam se da ti je sad jasno konačno.
Odlično.Potrudiš li se malo više, možda i shvatiš. To o čemu ti pričaš mi je vrlo dobro poznato.
Pogledajte prilog 1493515
Ovo je bilo moje pitanje:
Tvoje objašnjenje nema nikakve veze s mojim pitanjem.
Nadam se da ti je sad jasno konačno.
Стичем утисак да то некима не би одговаралоOdlično.
Sad kad ti je poznato možemo se vratiti temi.
Тамо је слобода, само док не кажеш нешто "токсично" и "погрешно", онда те "откажу" па добијеш отказ, откажу ти све уговоре, не дају то да радиш и зарађујеш, и једноставно најбоље је да умреш.Zapadna demokratija
NE PLAĆA SE RAD KOLIKO VREDI !!!!!!!!!!!!!Ствар је у нама и у томе шта смо постали![]()
А какве вез твој пост има са темом на којој смо ???NE PLAĆA SE RAD KOLIKO VREDI !!!!!!!!!!!!!
Cetrdeset godina rada u fabrici a nema se za nov stan ni novu kucu ni fakultete deci.Dok neki nebitni glumac ima para za preskupu nekretninu (odakle) dok bivsa voditeljka ima para (odakle) za prekupu nekretninu.
Pogledajte prilog 1493587
NE MOZE NI DA SE DOBIJE POSAO!!!!!!
To smo postali eto.
Али вде на теми се не ради о неком другом државном уређењу , него се ради о нама и шта смо посталиТамо је слобода, само док не кажеш нешто "токсично" и "погрешно", онда те "откажу" па добијеш отказ, откажу ти све уговоре, не дају то да радиш и зарађујеш, и једноставно најбоље је да умреш.
Pitas sta smo to postali,eto sta ~ žaljenje bogatog glumca kome uloga ionako nista nije znacila vec je objava kako je gubi marketing,reklama.А какве вез твој пост има са темом на којој смо ???
Па што су га онда прво звали и потписивали угово ???Bikovic je uzasno los glumac, gledao sam ga u jednoj predstavi sa pokojnim Markom Živićem. U odnosu na Marka je jedno 10 nivoa ispod. Ono, dečiji vrtić level glume.
pod jedan, pazi rečnik (retardirani), nema potrebe da direktno vređaš tako.Odakle vam i šta vam znači to retardirano "Ukri"?
Pitas sta smo to postali,eto sta ~ žaljenje bogatog glumca kome uloga ionako nista nije znacila vec je objava kako je gubi marketing,reklama.
Otkud znam, ali kao glumac je smesan u odnosu na mnoge nase glumce.Па што су га онда прво звали и потписивали угово ???
A kako je on navatao Ruse da bude broj 1 glumac tamo?Otkud znam, ali kao glumac je smesan u odnosu na mnoge nase glumce.
Al danas je takvo vreme - kvalitet je mrtav, a neki skart koji siroke mase vole se forsira. U svemu.
A kako je on navatao Ruse da bude broj 1 glumac tamo?
Stvar je da se tebi lično ne sviđa njegov stil. Recimo meni se ne sviđa pokojni Ljuba Tadić i uvek mi je bio težak smor te je za mene izuzetno loš glumac.
Бесмислено препирање овде јер није избачен због глуме !!!!Ne radi se o stilu, jednostavno mi je smesna njegova gluma. Losa.
Бесмислено препирање овде јер није избачен због глуме !!!!
Јел ти то, онако стручно тврдиш ?Ако је тако наведи бар три елемнта његове глуме који су " ужасни"Svejedno - uzasno glumi.
Sve je uzasnoЈел ти то, онако стручно тврдиш ?Ако је тако наведи бар три елемнта његове глуме који су " ужасни"
Sta smo to mi postali u odnosu na amere?Није ствар у томе , није ствар у крајњој линији ни о њему. Ствар је у нама и у томе шта смо постали![]()
Не у односу на Амере него у односу на себе -крпа и отирач за њихове блатњаве ципеле.Sta smo to mi postali u odnosu na amere?