Jary
Elita
- Poruka
- 15.820
Zbijaju se redovi za Novi Kapelski kresovi!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spalato è terra irredenta italiana.Ne volim Bijelo dugme i njegove derivate, ali za ovo im svaka čast.
Ako se i ujednom hrvatskom gradu treba vijoriti SFRJ zastava, onda je to Spalato.
Увек смо вас ловили,скакали на Глави вашој приглупој...ajde lovit rake govnjare
Шибе тамо. Држите нос у својој НДХko i spomemik draži usred beograda, niti ima ko tamo niti ima ko vamo počistiti govna...
ko poredjenje dupeta i oka bez potrebe da se kaze ko je dupe a ko okoko i spomemik draži usred beograda, niti ima ko tamo niti ima ko vamo počistiti govna...
Di si bija devet jedan?Okani se inćunskog jezika, nesrićo.
Vratiće se ORJUNA u Split.Pa ne čujem ja tu nekog negodovanja, prije bi rekao da su se na koncertu okupili svi do zadnjeg dalmatinskog Jugoslava i Jugoslave.
Mediji debelo dosolili, publika je normalna.
U Splitu i Dalmaciji bi i talibani naišli na plodno tlo, mislim da si fulao poantu mojih upisa, kao uostalom i tots.Vratiće se ORJUNA u Split.
Nit je Draža imao logore a kamoli one za djecu, niti rasne zakone, niti državu (bili su gerila), niti je ratovao u SSSR-u. Al ******, rvati ne trpe da su najgori pa moraju naći nekog partnera. To stalno ponavljaju ko papagaji. Četnici su mi u rangu Italije. Niti Italija koliko bila fašistička i imala logor u Kamporu itd.... ni približno nije pravila sranja ko Njemačka.. Jevreji iz Rima su evakuirani 1944 kad su Njemci došli tamo.ko poredjenje dupeta i oka bez potrebe da se kaze ko je dupe a ko oko
draza je odlikovan od usa ordenom za saveznistvo a pavelic od hitlera pistoljem i autom
Ne postoji nikakva rvacka.Ova tema odlična za skužiti tko je četnik i voli Srbiju a tko komunyara i pati za Jugoslavijom.
Iz moje hrvatske perspektive, sve je to ionako isti kua, ali svejedno...zanimljivo.
Zna san, nemaš ti ća govorit nama braniteljima
Pa i nema.Pa nema zvizduka
Ustase vole ovu pjesmu naročito
Ko ne sluša pjesmu slušaće oluju...
Ovo je OK napisano, možda ipak ima nade za tu Domovnicu.Zna san, nemaš ti ća govorit nama braniteljima
Volin teOvo je OK napisano, možda ipak ima nade za tu Domovnicu.
Kada odlučiš glasati za SNS, javi se na PM da se međusobno propederišemo.Volin te
titova simetrija da bi se zataskao genocid u ndh i fasisticka fekalija ndhNit je Draža imao logore a kamoli one za djecu, niti rasne zakone, niti državu (bili su gerila), niti je ratovao u SSSR-u. Al ******, rvati ne trpe da su najgori pa moraju naći nekog partnera. To stalno ponavljaju ko papagaji.
U ime Bratsva i Jedinstva. Umjesto da se to bratstvo gradilo zdravo. Da se zna ko je šta radio. Kazne se, denacificiraju, pa idemo dalje. Ali ne.....titova simetrija da bi se zataskao genocid u ndh i fasisticka fekalija ndh
ustase - cetnici = jasenovac - foca
opasna je ta simetrija!