Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.978
Pa koliko sam vidio i čuo, publika se sasvim OK ponijela, već se braniteljska magarad po običaju propela na stražnje noge.Što bi bilo da je došla Lepa Brena s Nugoslavenkom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koliko sam vidio i čuo, publika se sasvim OK ponijela, već se braniteljska magarad po običaju propela na stražnje noge.Što bi bilo da je došla Lepa Brena s Nugoslavenkom
Bravo za Alena,svaka čast.Ustaše,ebite se
Uvijek mi je bila fascinantna ta desničarska solidarnost.U splitu ima spomenik hosu koji je ratovao pod nazivom Ustase rafaela bobana
No na truloslaviju treba pišati
ko i spomemik draži usred beograda, niti ima ko tamo niti ima ko vamo počistiti govna...U splitu ima spomenik hosu koji je ratovao pod nazivom Ustase rafaela bobana
No na truloslaviju treba pišati
Tek sad vidim ovo.Islamović je, inače, hrvatski državljanin, napominju.
pa ne zabranjuje mu niko ulazak, usraše se malo uzasrale i to je to.Tek sad vidim ovo.
Pa da vidimo i taj presedan, u kojem država vlastitom državljaninu zabranjuje ulazak.
Имамо толико таквих Преседана....да се Држављанима Србије ЗАБРАЊУЈЕ Улазак на сопствену Територију-КОСМЕТ!Tek sad vidim ovo.
Pa da vidimo i taj presedan, u kojem država vlastitom državljaninu zabranjuje ulazak.
Pa moram priznati da mene -U-stašu i ne zanima nešto pretjerano, ali to još uvijek ne znači da po pitanju KiM moje simpatije nisu na srpskoj strani.Имамо толико таквих Преседана....да се Држављанима Србије ЗАБРАЊУЈЕ Улазак на сопствену Територију-КОСМЕТ!
аЛИ ПОШТО ТЕБЕ Усташу то претерано и не занима
Ppaaaaa... donekle si u pravu.
Do prije nekih tridesetak godina u Dalmaciji, osim u Vlajlandu, stvarno nije bilo turbofolka, Dalmoši su imali tu neku svoju lokalnu seljanu, ali unazad 20 godina, totalno su pošandrcali.
To je istina.
Ви да прво научите играте Фудбал а после можемо причамо о свему осталом..Sramotan potez Bilog Dugmita, nema mesta ovakvim stvarima u Splitu
Biš ća tamoВи да прво научите играте Фудбал а после можемо причамо о свему осталом..
Срамотите СРБСКИ ХАЈДУК КОЈИ ВАС Основао!
Под Блажом Слишковићем Сте БИЛИ Екипа ..
сад вам пургер ставио Омчу око врата..само се копрцате као кад Док Холидеј стави коњокрадицу на Коња а овај му нуди томпус из бисага за свој живот
Срам те било.
ajde lovit rake govnjaregde da budem?
Sramotan potez Bilog Dugmita, nema mesta ovakvim stvarima u Splitu
Okani se inćunskog jezika, nesrićo.Biš ća tamo