Bijelo dugme u Splitu zapevalo "zabranjenu" pesmu, zvižduci u publici, a na ekranu doživeli šok

Усташлук мора ратовати. Кад нема стварних, дај било какве "непријатеље". ОРЈУНУ су сви заборавили, али је ови "васкрснуше". Те КПЈ, злочиначка СФРЈ, партизани, КОС, ЈНА... За то време непалски Хрвати насељавају "тисућљећну". :mrgreen:

Tek sad vidim ovo.
Pa da vidimo i taj presedan, u kojem država vlastitom državljaninu zabranjuje ulazak.
Имамо толико таквих Преседана....да се Држављанима Србије ЗАБРАЊУЈЕ Улазак на сопствену Територију-КОСМЕТ!
аЛИ ПОШТО ТЕБЕ Усташу то претерано и не занима-можеш само да се жалиш свом Побратиму Страксу који ће и сам да установи колико си ти,
лош
лош
лош
и бедаст човек.:mrgreen:

Имамо толико таквих Преседана....да се Држављанима Србије ЗАБРАЊУЈЕ Улазак на сопствену Територију-КОСМЕТ!
аЛИ ПОШТО ТЕБЕ Усташу то претерано и не занима
Pa moram priznati da mene -U-stašu i ne zanima nešto pretjerano, ali to još uvijek ne znači da po pitanju KiM moje simpatije nisu na srpskoj strani.
Srbiji želim SNS, koliko i Hrvatskoj HDZ, tu odmah vidiš da ni prema jednoj državi nemam zle namjere.

To je istina.
Odi na zadarski Poluotok, uredno trešti narodnjak.
Ta "lokalna seljana" bi ti npr. bio... štojaznam... Tomislav Ivčić, Mišo Kovač i sl.
Ili jedan od posljednjih samuraja, Mladen Grdović.
Poznate izjave su mu: "Čuo sam da ljudi pričaju kako ličim na nekog Nikolu Skejdža." (dok je bio mlađi).
Ili da mu je omiljeni grad, Vinograd.

Benigna budaletina.

Osim Prolivera koji je nešto sasvim deseto, ali Proliver stvarno kao da nije s ovog svijeta.

Sramotan potez Bilog Dugmita, nema mesta ovakvim stvarima u Splitu
Ви да прво научите играте Фудбал а после можемо причамо о свему осталом.. :D
Срамотите СРБСКИ ХАЈДУК КОЈИ ВАС Основао!
Под Блажом Слишковићем Сте БИЛИ Екипа ..
сад вам пургер ставио Омчу око врата..само се копрцате као кад Док Холидеј стави коњокрадицу на Коња а овај му нуди томпус из бисага за свој живот
Срам те било.

Ви да прво научите играте Фудбал а после можемо причамо о свему осталом.. :D
Срамотите СРБСКИ ХАЈДУК КОЈИ ВАС Основао!
Под Блажом Слишковићем Сте БИЛИ Екипа ..
сад вам пургер ставио Омчу око врата..само се копрцате као кад Док Холидеј стави коњокрадицу на Коња а овај му нуди томпус из бисага за свој живот
Срам те било.
Biš ća tamo

Back