Bijelo dugme povidom 50 gidina trajanja pravi turneju i izdaje novi album!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bez Bebeka nije to "ta" ekipa, ta dobitna postava.
Bebek je odlican pevac i bilo bi mu sto puta bolje da je pevao solo i imao vise slolo karijeru.

Nije on bio bas za bend poput ovog i nije po meni rock pevac.On je za zabavnjake i neke polu kafanske pesme ali vrlo kvalitetne.

A ostali umesto da ostanu u tom nekom pravcu roka oni presli u zabavnjake i folkere.

Sve kontra.

Pa i sam bend nije cisti rock vec rock zabavnjacki bend koji ima i elemenat folka.

Bend je svakako imao odlicne pesme i to ne moze da se kaze da ne ali je u jednom trenutku i nekom vremenu postao smesan sa nekim pesmama i tekstovima.

Poslednja izmena:
Bebek je odlican pevac i bilo bi mu sto puta bolje da je pevao solo i imao vise slolo karijeru.

Nije on bio bas za bend poput ovog i nije po meni rock pevac.On je za zabavnjake i neke polu kafanske pesme ali vrlo kvalitetne.

A ostali umesto da ostanu u tom nekom pravcu roka oni presli u zabavnjake i folkere.

Sve kontra.

Pa i sam bend nije cisti rock vec rock zabavnjacki bend koji ima i elemenat folka.

Bend je svakako imao odlicne pesme i to ne moze da se kaze da ne ali je u jednom trenutku i nekom vremenu postao smesan sa nekim pesmama i tekstovima.
Sve stoji što si napisao, ali u nedostatku više Rock grupa, oni su zadovoljili tadašnju scenu. Rođeni 50-tih i 60-tih godina i danas vole pročitati nešto o njima i slušati njihove pjesme.
Jedva čekam da čujem novi album. Može biti prijatno iznenađenje, ali isto tako i nešto prilagođeno sadašnjim interesovanjima, što bi bila greška koja bi ih obezvrijedila.

ali u nedostatku više Rock grupa, oni su zadovoljili tadašnju scenu.
Stvarno? Nisu postali uspesni zbog odlicne muzike, ogromnih hitova i albuma, zato sto su bili odlicni muzicari, zbog odlicnih koncerata itd? Postali su najuspesnija grupa zato sto tada nije bilo rok grupa? Necu ni da komentarisem to sto si napisao.
Inace, ne nameravam da ih gladam. Ne bez Bebeka. Novi album ce se snimati uz ucesce mnogih popularnih muzicara. Poceli su sa Laibach-om......

Back