- Poruka
- 12.559
Daj i meni dim toga sto ti pusis.
I meni, i meni!
![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
![Tuzan :( :(](/styles/krstarica/xenforo/smilies/sad.gif)
![Smejanje :lol: :lol:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/lol.gif)
![zeleni-zelenko / зелени-зеленко :mrgreen: :mrgreen:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/mrgreen.gif)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj i meni dim toga sto ti pusis.
[/B]
Naravno mada neda Nemac Ustase .
Nego sta je BND?
BiH ne funkcionise zbog Srba,tako da kad zavrse sa Irakom,Iranom,S.Korejom i kad ne budu imali gde da trose oruzije,organizovace lov na Dodika,Srbe ce po receptu iz Hr i Kosova da proteraju odatle i eto normalne drzave...
nemacka obavestajna sluzba...direktno sa hrvatskom umesana u svu corbu oko srebrenice...
Čuj sad ovo!
Da nisu Hrvati pobili 8.000 muja?![]()
tebi sam davno rekao da stupis u vezu sa nekim iz hrvatske obavestajne da ti otvori dusu....a mozda si i ti od njih....koliko vremena provodis na srpskim forumima,uz stalno provociranje---ne bih bio iznenadjen...
Bla, bla...
Jel' BiH priznaju sve zemlje u svetu? Priznaju.
Jel' drzava ima ustav kao preduslov funkcionisanja pravne drzave? Ima
Jel' ima predsednika (predsednistvo), Vladu, i sve one silne besposlene sluzbenike u administraciji? Ima
Ima i pasos? Ima.
DakleM, drzava je... svidelo se to nekome ili ne. Banana drzava, kao i Srbija, ali drzava![]()
Koju ne žele ni Hrvati ni Srbi u BiH,jedino one šugave muye laprdaju o nekoj multietničkoj državi bez Republike Srpske no oni će biti najzaslužniji za našu nezavisnost.
![]()
Čuj sad ovo!
To će joj mnogo pomoći da je prizna pola njenih građana koji je očima ne mogu da gledaju!!!BiH je međunarodno priznata država, pa i od hrvatske i od srbije.
Bla, bla...
Jel' BiH priznaju sve zemlje u svetu? Priznaju.
Jel' drzava ima ustav kao preduslov funkcionisanja pravne drzave? Ima
Jel' ima predsednika (predsednistvo), Vladu, i sve one silne besposlene sluzbenike u administraciji? Ima
Ima i pasos? Ima.
DakleM, drzava je... svidelo se to nekome ili ne. Banana drzava, kao i Srbija, ali drzava![]()
Čuj sad ovo!
Dražen Erdemović (born 25 November 1971, Tuzla, Bosnia and Herzegovina, former Yugoslavia) is an ethnic Bosnian Croat who fought during the Bosnian War for the Army of Republika Srpska.
Franko "Frenki" Simatović (Serbian Cyrillic: Франко "Френки" Симатовић) (born April 1, 1950 in Belgrade, Serbia, FPR Yugoslavia) was the head of the Serbian secret police of Slobodan Milošević, the Special Forces of State Security of the Serbian Ministry of Internal Affairs. He was the founder of the "Unit". Simatović is an ethnic-Croatian.
Naser Orić, (born March 3, 1967), is a former Bosnian military officer who commanded the Army of the Republic of Bosnia and Herzegovina forces in the Srebrenica enclave in Eastern Bosnia surrounded by Serb forces, during the 1992-1995 war in Bosnia and Herzegovina.
In 1988, he completed a six month training course in Zemun and served in Savski Venac in Belgrade as a trainee policeman. As a member of the police unit for special actions, he had courses for two more years. In 1990, Naser Orić was deployed to Kosovo as a member of a Special Police unit of the Ministry of the Interior of the Republic of Serbia. Thereafter, he returned to Belgrade, where he became a bodyguard to Slobodan Milošević. He worked in quelling the civil unrest during the March 1991 mass anti-war protests, arresting Vuk Drašković.
Provokacija je tvoj prethodni post, a ne moj!
Uplićeš Hrvate i razne službe u srpska s.ranja!
Po pitanju Srebrenice je vrlo teško zamutiti vodu, jer postoje na žalost materijalni dokazi.
Pederalni dio......![]()
Imaš onog ''zemljaka'' Zapadnog koji obožava muslimansku kulturu...Hrvat,a uzor su mu ''El Mudžahid'' ratnici.od une do drine..
Imaš onog ''zemljaka'' Zapadnog koji obožava muslimansku kulturu...Hrvat,a uzor su mu ''El Mudžahid'' ratnici.![]()
To sam i ja pomislio.nevirujem,a uostalom,mozda je covik "meshanac"...