BIG BROTHER-RTL (hr)

ovaj bb je katastrofa..."ko to jos gleda" je komentar cro omladine koju srecem po netu...predhodni bb je bio mnogo bolji nadam se da i nasi nece glumiti neku extra konzervativnu naciju!
inace navijam za kristijana(mad su svi muski stanari ok.)ali ne pamtim kad sam zanji put gledao...

joj ja bih volila.a mislim i da,ako bi me dobro pri`vatili ,bih mogla izdrzati svih 118 dana.

mislim da nece da se prijavi da ne bi postalo kao "to sam ja"...a ko je tu na kraju pobjedio... ja gledala jednom,i ispalo mi taaakvo sr. da se niam usudila dalje gledat!

ko ti je naj iz sadasnje BB kuce?

Ja gledam i istina je da je prosli B bio bolji od ovoga znam iz pouzdanog izvora a i onaj ko je pratio proslogodisnji zna kako je bilo.....Meni je favorti Lana i navijam da se ona i kristijan smuvaju mada cisto sumnjam da nece...a ni Sanjica nije lose.Volela bih da kristina izadje ,..zao mi je Ivana ,..duje mi je dvolican jako...Hana mi je bilo grozna u pocetku mada je i sada ali manje:)...mala sponzorusa:D
Sto se tice naseg BB neverujem da ce uskoro poceti jer mislim da nema toliko hrabrih lkjudi koji ce to uraditi tj staviti svoj zivot nekome na tacnu da ga gleda 24 sata sta radi....ali ko zna ima nas svakakvih.

sofffy:
joj ja bih volila.a mislim i da,ako bi me dobro pri`vatili ,bih mogla izdrzati svih 118 dana.

mislim da nece da se prijavi da ne bi postalo kao "to sam ja"...a ko je tu na kraju pobjedio... ja gledala jednom,i ispalo mi taaakvo sr. da se niam usudila dalje gledat!

ko ti je naj iz sadasnje BB kuce?
Nemam favorita,svi su mi ok,a iskreno pola njih ne znam kako se zovu,kazem ti gledala sam samo dve epizode.

HAMDO, HAMDO, HAMDO!!!
Ma hamdija je zakon bre ljudi :D
Ja sam bila u Kninu kad je pocela ova sezona, pa sam pratila, a sad citam na netu sta se desava. Duje je tracara prava a i poglup decko. Kristijan mi je bio miljenik, ali malo previse filozofira i provocira, posebno Lanu, a vidi se da je zaljubljen do usiju u nju. Posebno me iznervirao kad nije hteo da je povede u sobu iznenadjenja i jos je ogovarao.

Matko me iritira jer je nacionalista najgore vrste!

Ostali onako, mogla bi dati neki komentar, al me mrzi ;)

I kad ce bre vise poceti kod nas, imam osecaj da ce biti ludo?!
Najavljuju ga vec mesecima ali nikako :( :mad:

I jedno pitanje za vas: Jel bi imali hrabrosti da se prijavite?
Ja razmisljam o tom :)

Kiss_me:
HAMDO, HAMDO, HAMDO!!!
Ma hamdija je zakon bre ljudi :D
I jedno pitanje za vas: Jel bi imali hrabrosti da se prijavite?
Ja razmisljam o tom :)
i ja...samo dok postanem punoljetna!!
a sto se tice hamdije,on mi je najseljak nakon matka! jes vidjela kako je samo napao hanu iz cista mira?

duje nije poglup uopste.ne bi u protivnom zavrsio fiziku i ekonomiju!

ivan me iritira,jer bas taktikuje... ono "dobri mamin momcic"

bas me zacudilo sto je kiki nominovan,ali nema sanse da sad ispadne.

bojim se da ove nedelje ne nominuju duju.

sofffy:
i ja...samo dok postanem punoljetna!!
a sto se tice hamdije,on mi je najseljak nakon matka! jes vidjela kako je samo napao hanu iz cista mira?

duje nije poglup uopste.ne bi u protivnom zavrsio fiziku i ekonomiju!

ivan me iritira,jer bas taktikuje... ono "dobri mamin momcic"

bas me zacudilo sto je kiki nominovan,ali nema sanse da sad ispadne.

bojim se da ove nedelje ne nominuju duju.

i mene je bas zacudilo kad su nominovali kristijana...usput, nadam se da ce hana da ispadne... :)

Samantha Jouns:
..samo sto je u Hrvatskoj druga sezona vec a nasi nikako da pocnu.

Gledao sam sad u Ceskoj, tamo je izuzetno popularan...!

Kod nas ce biti za jedno 2 godine... :-)

...a Hrvatima svaka cast, uvek su bili napredniji od nas!!!

Inace, svideo mi se Big Brother, iako sam razumeo jako malo, a ipak mi se dopalo.......................

jaooo zazivela mi je tema....na kratko :D:D:D
meni je super sto su usli novi stanari,...zeljka mi je simpa i daca bas mi je onako umetnica i sposobna a ove deve Sanja i Lana samo pusidu cigare i nista ne rade..samo kukaju...ja bi volela obe da ispadnu u petak...fuj rzmazene su ...ma daj...Kristijan i zeljka mi se cine kao dobar par i moglo bi uskoro vec nesto da se desi.....Dominik je dobar frajer ali polako ce i on da se uklopi..inace idem na Big Brother forum na njihovoj stranici e tamo se moze procitati ko sta sve misli......Inace za Hanu kazu da je namesteno i da je sve to neka lova u igri....;)

Back