F Francesco Početnik Poruka 15 20.10.2004. u 01:32 - Big Brother ili Star academy!!! #1 Ako neko prati ovakvu vrstu emisija na satelitu neka mi se javi!!! :wink:
Giovanna Iskusan Poruka 6.633 10.11.2004. u 01:20 - Big Brother ili Star academy!!! #2 Na Canale 5 pratim Amicci de Maria di Fiippi,Ce posta per te i kad stignem Grande Fratelo.Nisam cula za Star ...
Na Canale 5 pratim Amicci de Maria di Fiippi,Ce posta per te i kad stignem Grande Fratelo.Nisam cula za Star ...
Gost 10.11.2004. u 20:56 - Big Brother ili Star academy!!! #3 Giovanna: Na Canale 5 pratim Amicci de Maria di Fiippi,Ce posta per te i kad stignem Grande Fratelo.Nisam cula za Star ... Kliknite za proširenje... E pa taj italijanski nije los ali imas kanal koji se zove Star academy i francuski je i imas nemacki tv5 na kom se daje big brother.
Giovanna: Na Canale 5 pratim Amicci de Maria di Fiippi,Ce posta per te i kad stignem Grande Fratelo.Nisam cula za Star ... Kliknite za proširenje... E pa taj italijanski nije los ali imas kanal koji se zove Star academy i francuski je i imas nemacki tv5 na kom se daje big brother.
Giovanna Iskusan Poruka 6.633 11.11.2004. u 02:05 - Big Brother ili Star academy!!! #4 Francuski jezik ne znam ni da beknem tako da uglavnom gledam italijanske,spanske,engleske programe...
Francuski jezik ne znam ni da beknem tako da uglavnom gledam italijanske,spanske,engleske programe...
Gost 12.11.2004. u 14:40 - Big Brother ili Star academy!!! #5 Giovanna: Francuski jezik ne znam ni da beknem tako da uglavnom gledam italijanske,spanske,engleske programe... Kliknite za proširenje... Neznam ni ja francuski ali cini mi se da je mnogo zanimljiviji od italijanskog.Ja bas gotivim Italijanske kanale ali ovaj francuski nije los!
Giovanna: Francuski jezik ne znam ni da beknem tako da uglavnom gledam italijanske,spanske,engleske programe... Kliknite za proširenje... Neznam ni ja francuski ali cini mi se da je mnogo zanimljiviji od italijanskog.Ja bas gotivim Italijanske kanale ali ovaj francuski nije los!