peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.487
Za svaki slučaj.Da da, Bixi je oduvek bila elitna jedinica, sve ispod 8372+ je neprihvatljivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za svaki slučaj.Da da, Bixi je oduvek bila elitna jedinica, sve ispod 8372+ je neprihvatljivo
Uh, spade mi temperatura
![]()
A ovako ja...
![]()
Da li si to opet na strani cemerike?
То је било њихово. Послушај наше па реци шта је боље.Uh, spade mi temperatura
Peglam na stražnjicuТо је било њихово. Послушај наше па реци шта је боље.
Ruskinja mi je vratila temperaturu, ne vredi. Čeka se Jugoslavljev comeback sa nekom lekovitom Maretovom numerom.
Ruskinja mi je vratila temperaturu, ne vredi. Čeka se Jugoslavljev comeback sa nekom lekovitom Maretovom numerom.

Ajd, može njegova jedina koja valja i u kojoj ne huška:
Ovo je stvarno divna šansona, skoro kao da je Alen Islamović otpivaAjd, može njegova jedina koja valja i u kojoj ne huška:
Mogao si Marku psovati ustašku mater, zamišljati kako ga mlatiš, prislanjaš mu pravoslavni krst na čeloOvo je stvarno divna šansona, skoro kao da je Alen Islamović otpiva
Što, ko dva brata rođena, što vokalno što fizičkiMogao si Marku psovati ustašku mater, zamišljati kako ga mlatiš, prislanjaš mu pravoslavni krst na čelo
Pogledajte prilog 1821065
i još štošta, dapače, podržao bih te, ali neke granice bi ipak trebale postojati.
Nije ljudski nekoga izjednačavati s osobom koja se preziva Muslimanluk.
Pa Mare i Alen, iz najljepših danaAhahahhaha, sta je ovo?
Koji je ovo lik na drugoj fotografiji?Što, ko dva brata rođena, što vokalno što fizički
Pogledajte prilog 1821068
Pogledajte prilog 1821069
Gospode boze, nisam znala da tompson moze da bude ruznijiPa Mare i Alen, iz najljepših dana
MuslimanlukKoji je ovo lik na drugoj fotografiji?
Mare & Alen, to je to
Alen faca bio.Što, ko dva brata rođena, što vokalno što fizički
Pogledajte prilog 1821068
Pogledajte prilog 1821069