Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.916
Kaže onu najobičniju 9GAG.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno da ne, barem ne u mom slučaju.
pa i ovo tvoje nije daleko od toga, jos ti nije kasno da odesNaravno da ne, barem ne u mom slučaju.
Nisam imao tako fancy ploču, ali da mi je čašica za rakijicu tom brzinom poskočila na nažvljanom A3 papiru, otrčao bi u najbližu crkvu (mislim da je katolička bila bliža od luteranske), lupao kao nespašen na vrata, rasplakao se i zamolio popa da mi sredi neko redovništvo.
Ne znam, nije to za mene.pa i ovo tvoje nije daleko od toga, jos ti nije kasno da odes
daj mi neku lokaciju u Hrv da je mirna, da može da se radi, da nema puno dece, da ima dugu bezbednu obalu za džogiranje bez džukacaNe znam, nije to za mene.
Obrni/okreni, još uvijek sam nekako vezan za ovu dimenziju, ne želim je napustiti nespreman.
Istra.daj mi neku lokaciju u Hrv da je mirna, da može da se radi, da nema puno dece, da ima dugu bezbednu obalu za džogiranje bez džukaca
na moru*
Znaš onu tezu da kad napustiš ovu dimenziju vratiš se u ono prabiće koje ti je već poznato, kao kad se probudiš iz sna, dok sanjaš misliš da je to jedina realnost, a onda se probudišNe znam, nije to za mene.
Obrni/okreni, još uvijek sam nekako vezan za ovu dimenziju, ne želim je napustiti nespreman.
Iskreno, prvi put čujem, ali želio bi saznati više.Znaš onu tezu da kad napustiš ovu dimenziju vratiš se u ono prabiće koje ti je već poznato, kao kad se probudiš iz sna, dok sanjaš misliš da je to jedina realnost, a onda se probudiš
mislim da je to neki od ogranaka budizma, pročitao sam je u knjizi nekog njihovog svećenika valjda.Iskreno, prvi put čujem, ali želio bi saznati više.
Da, ali to bi značilo da se nikada ne bi mogao otkačiti od karata koje su ti rođenjem udijeljene.mislim da je to neki od ogranaka budizma, pročitao sam je u knjizi nekog njihovog svećenika valjda.
Akcenat je samo na tome da nam ta dimenzija, u koju ćemo se vratiti kada umremo, neće biti nepoznata, pa je on upotrebio tu metaforu sa snom da ilustruje. Ni nama kad se probudimo nije nepoznata realnost u kojoj se zatičemo.Da, ali to bi značilo da se nikada ne bi mogao otkačiti od karata koje su ti rođenjem udijeljene.
Poznajem žensku osobu iz viđenja, staru curu, koja se udala u obitelj ubojica, kriminalaca, robijaša, znači prezime koje vrišti za usranim kartama.
Međutim, njen suprug, iako iz tog ozloglašenog legla, nije ni ubio, ni silovao, ni ništa tome slično naprvavio, možda najgore što ima je neki prekršaj, ako i toliko.
Šteta što se ne vide balkanske papuče.
Momo, možeš li molim te Dabra provući kroz Ghibli filter, ali ovaj put da se njegove balkanske papuče vide?
Bez tog modnog detalja, ništa.
Ma jeb*eš Praljka, Dabar mi je prijatelj.
Slažem se da je Dabar značajniji svetitelj, ali ni Praljak nije lošMa jeb*eš Praljka, Dabar mi je prijatelj.
![]()