Kafić Bife Doris

tenor.gif

Konačno je i Republika Hrvatska dobila dostojan gif:

ce52b434-1f0d-46e0-984f-fe80603e064a.webp

:heart2::heart2::heart2:

Naravno da ne, barem ne u mom slučaju.
Nisam imao tako fancy ploču, ali da mi je čašica za rakijicu tom brzinom poskočila na nažvljanom A3 papiru, otrčao bi u najbližu crkvu (mislim da je katolička bila bliža od luteranske), lupao kao nespašen na vrata, rasplakao se i zamolio popa da mi sredi neko redovništvo.
pa i ovo tvoje nije daleko od toga, jos ti nije kasno da odes

mislim da je to neki od ogranaka budizma, pročitao sam je u knjizi nekog njihovog svećenika valjda.
Da, ali to bi značilo da se nikada ne bi mogao otkačiti od karata koje su ti rođenjem udijeljene.
Poznajem žensku osobu iz viđenja, staru curu, koja se udala u obitelj ubojica, kriminalaca, robijaša, znači prezime koje vrišti za usranim kartama.
Međutim, njen suprug, iako iz tog ozloglašenog legla, nije ni ubio, ni silovao, ni ništa tome slično naprvavio, možda najgore što ima je neki prekršaj, ako i toliko.

Da, ali to bi značilo da se nikada ne bi mogao otkačiti od karata koje su ti rođenjem udijeljene.
Poznajem žensku osobu iz viđenja, staru curu, koja se udala u obitelj ubojica, kriminalaca, robijaša, znači prezime koje vrišti za usranim kartama.
Međutim, njen suprug, iako iz tog ozloglašenog legla, nije ni ubio, ni silovao, ni ništa tome slično naprvavio, možda najgore što ima je neki prekršaj, ako i toliko.
Akcenat je samo na tome da nam ta dimenzija, u koju ćemo se vratiti kada umremo, neće biti nepoznata, pa je on upotrebio tu metaforu sa snom da ilustruje. Ni nama kad se probudimo nije nepoznata realnost u kojoj se zatičemo.

Back