момоа
Stara legenda
- Poruka
- 81.216
A gde vidiš to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сретан и теби и Југославу празник.A gde vidiš to?

Hvala u moje ime, nisam siguran koliko će Jugoslav biti srećan, on je izdajnik domovnjačeСретан и теби и Југославу празник.![]()
Pa vidjeh na wiki piše da je trans žena, biseksualna žena.A gde vidiš to?
Cvijeti?Сретан и теби и Југославу празник.![]()
Evo vidim i ja sad, kad sam zadnji put čitao wiki page o njoj pisalo je samo da je lez, ništa o pejdžeru. Sad su to apdejtovali, i piše: Anhedönia came out as gay to her family at the age of 12, and on her 20th birthday, she publicly came out as a trans woman. Ispada da se transautovala odavno, iako nije bilo riči o tome ranije na vikiju.Pa vidjeh na wiki piše da je trans žena, biseksualna žena.
Ne znam brate, zbunjen sam više nego ona (?).
Vjeruješ li da mi nije ni palo na pametЈуги слави Ускрс, Мому сам прошверцовао.![]()
Ako je rođen kao muško, u tom slučaju se ispostavlja da sam ja pjeder
![]()
Dakle, na ovaj veliki praznik...Evo vidim i ja sad, kad sam zadnji put čitao wiki page o njoj pisalo je samo da je lez, ništa o pejdžeru. Sad su to apdejtovali, i piše: Anhedönia came out as gay to her family at the age of 12, and on her 20th birthday, she publicly came out as a trans woman. Ispada da se transautovala odavno, iako nije bilo riči o tome ranije na vikiju.
Znaš ti kad Lepi Luka kaže 'a nama buljašima, Srećan Deveti Mart!'Dakle, na ovaj veliki praznik...
Dje ti tu vulva neda se ni razabrati
Pa nema ovde, ali to je taj tip radioniceDje ti tu vulva neda se ni razabrati
Pa jer si bio jedinim muskarcem tamoPa nema ovde, ali to je taj tip radionice
Kako je kod Kajse, ima li zime?Pa jer si bio jedinim muskarcem tamo
@момоа
Jesi li čitao Napuljsku tetralogiju?
Kanim se ući u taj poduhvat, ako svijet nastavi da postoji.
Ne bih sad to znao emigrirao sam na jugKako je kod Kajse, ima li zime?
Pa sve je južno, misliš Malmö?Ne bih sad to znao emigrirao sam na jug
Juzna Europa nekih 3 i pol tisuca kilometaraPa sve je južno, misliš Malmö?
Nisi se valjda vratio, nesrećoJuzna Europa nekih 3 i pol tisuca kilometara
Nisam znao da mu je ovako teško palo, gasi sve kolosjeke.Слободно читај. Жидопедо коалиција се упувала.
Nisam znao da mu je ovako teško palo, gasi sve kolosjeke.