момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.543
Ne odbijaj lekarsku pomoć, vidiš da ti ipak treba, svaki put kad pomenemo Rusiju ti zaboraviš da je omrznešI ne trebaju mi neke posebne smjernice, koje će me naučiti mrziti slavensku rasu.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne odbijaj lekarsku pomoć, vidiš da ti ipak treba, svaki put kad pomenemo Rusiju ti zaboraviš da je omrznešI ne trebaju mi neke posebne smjernice, koje će me naučiti mrziti slavensku rasu.
![]()
Samo slušaj mene i daleko ćeš dogurati.Ova ponuda je toliko dobra da ne znam ko bi je odbio
SureSamo slušaj mene i daleko ćeš dogurati.
Pu pu, pomeri se s mesta, ali svakako si dobrodosao, ustaskuljoAri... kada brak pukne... udomi mene.
![]()
Volim te anđele.Pu pu, pomeri se s mesta, ali svakako si dobrodosao, ustaskuljo
Zašto bi to radila pored mene živućegAri... kada brak pukne... udomi mene.
![]()
Ne mišaj mi se u posa'!Zašto bi to radila pored mene živućeg
Odličan je, hercegovci imaju talenat za deseterac, samo me je nesavršena metrika delila od suza@момоа , Hrobi nam se dao u klepanje stihova:
Pogledajte prilog 1855313
Pogledajte prilog 1855314
Pogledajte prilog 1855315
Evo i ja sam Hrobiju jednu posvetio.Odličan je, hercegovci imaju talenat za deseterac, samo me je nesavršena metrika delila od suza
Au, Ante Tomić, Markovina... sve crvenije od crvenijegEvo i ja sam Hrobiju jednu posvetio.
https://forum.krstarica.com/threads...afiju-na-doceku.1050718/page-13#post-52359281
Koji si ti seronja...Ovo ja zovem tisućljetnom kulturom, Hrvati jedni drugima čak i kad jebu majku, rade to u stihu i sa ukusom
U međuvremenu, ovako to izgleda u SrbijiKoji si ti seronja...
![]()
ŽIVEO LALATOVIĆ I PABLO ESKOBARU međuvremenu, ovako to izgleda u Srbiji
Rekao bih da mi je droga mozak pojela, kad bi imala šta da pojedeŽIVEO LALATOVIĆ I PABLO ESKOBAR
Rekao bih da mi je droga mozak pojela, kad bi imala šta da pojede
Imaš ukusa za umetnost i to potire aftošovinizam. Opraštaš mi što ne volim SlikaraMomo, Momčilo, brate rođeni.Imaš ukusa za umetnost i to potire aftošovinizam.
Pogledajte prilog 1855619
Opraštaš mi što ne volim slikara
Seti se toga kad budete puštali pederaše kroz odžakI slikara i Rusiju. Rekoh to jedared, kod mene ne važe uobičajeni kriterijumi. Ako mi se dopadaš zbog nečeg što ja smatram vrednim, možeš biti šta god .