момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.860
Da, dok je Mare više kao Tifa, nije lijep ali ima šlifa!Alen faca bio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, dok je Mare više kao Tifa, nije lijep ali ima šlifa!Alen faca bio.
Čije "naše"?То је било њихово. Послушај наше па реци шта је боље.
sto mu poklanjas paznju i dalje nije mi jasno ?Ali od svih objava neke nepoznate stranice, baš je prvo ova istorijska izletjela.
Zna se gdje kreće pecanje.
Ne rusi mu sneska, on je mislio da se latinka povampirila
Kad ono Führer DavidovičNe rusi mu sneska, on je mislio da se latinka povampirila
Jbg, kako zracis, tako i privlacis itdKad ono Führer Davidovič
Nisam gledalaHoney Don't?
:OPogledajte prilog 1821585
Kad mi neko posalje penis u imboks
A valjda će se nekako preživjeti i sa mnom i bez mene.sto mu poklanjas paznju i dalje nije mi jasno ?
ti mozes da skapiras da on egzistira zahvaljujuci paznji koju dobija jer njome validira sebe kao osobu vrednu necijeg zalaganja ?
oduzmi mu to i pusti ga da uvene
i povremeno samo mu istovari lopatu gomwana kao primer drugim autosovinistima i neoliberalnim izdajnicima <3
Ne rusi mu sneska, on je mislio da se latinka povampirila
Kad ono Führer Davidovič
Latinka umrla?Jbg, kako zracis, tako i privlacis itd
Ma vazi da ne znas i da nisi tri dana slavio tim povodomLatinka umrla?
Vidim i ti polako preuzimaš koncept sarkazma od pogrešnih ljudi.Ma vazi da ne znas i da nisi tri dana slavio tim povodom
Da, to je osobina velikih ljudi, kao sto je Crnjanski pricao lepo o Santicu, iako ga nije voleo.Doduše pročitah njen tekst o Ivanu Đuriću, navodno iz knjige Dominantna i neželjena elita — Beleške o intelektualnoj i političkoj eliti u Srbiji (XX—XXI vek) (2015), pa me je prijatno iznenadila činjenicom da je mogla da piše pozitivno o ljudima koji su se smatrali srpskim nacionalistima.
Sta je sve preporucio osim Semper Idem, ne secam seKao onomad kada sam morao da obratim pažnju na Teofilove preporuke, i to je bio šok.