Kafić Bife Doris

Ali od svih objava neke nepoznate stranice, baš je prvo ova istorijska izletjela.
Zna se gdje kreće pecanje.
sto mu poklanjas paznju i dalje nije mi jasno ?
ti mozes da skapiras da on egzistira zahvaljujuci paznji koju dobija jer njome validira sebe kao osobu vrednu necijeg zalaganja ?
oduzmi mu to i pusti ga da uvene
i povremeno samo mu istovari lopatu gomwana kao primer drugim autosovinistima i neoliberalnim izdajnicima <3

Screenshot_20251122_134356_Chrome.jpg

@peti ligament je l' sam rekao da je FDDD?

sto mu poklanjas paznju i dalje nije mi jasno ?
ti mozes da skapiras da on egzistira zahvaljujuci paznji koju dobija jer njome validira sebe kao osobu vrednu necijeg zalaganja ?
oduzmi mu to i pusti ga da uvene
i povremeno samo mu istovari lopatu gomwana kao primer drugim autosovinistima i neoliberalnim izdajnicima <3
A valjda će se nekako preživjeti i sa mnom i bez mene.

Doduše pročitah njen tekst o Ivanu Đuriću, navodno iz knjige Dominantna i neželjena elita — Beleške o intelektualnoj i političkoj eliti u Srbiji (XX—XXI vek) (2015), pa me je prijatno iznenadila činjenicom da je mogla da piše pozitivno o ljudima koji su se smatrali srpskim nacionalistima.

Doduše pročitah njen tekst o Ivanu Đuriću, navodno iz knjige Dominantna i neželjena elita — Beleške o intelektualnoj i političkoj eliti u Srbiji (XX—XXI vek) (2015), pa me je prijatno iznenadila činjenicom da je mogla da piše pozitivno o ljudima koji su se smatrali srpskim nacionalistima.
Da, to je osobina velikih ljudi, kao sto je Crnjanski pricao lepo o Santicu, iako ga nije voleo.

Back