Biciklizam

75 danas
1011710_690514224369014_5975973839948819043_n.jpg

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #EFEFEF, colspan: 3"]
bikefind.gif
Želeo bih da se zahvalim prijatelju iz Pančeva koji je puno doprineo kako bih bicikli vratio u svoje
vlasništvo. Zahvalio bih se i sajtu Ciklonaut što postoji.

A priča ide ovako: već sam bio izgubio svaku nadu da ću naći bicikl, ali posle tačno mesec dana javlja mi čovek iz Pančeva da je tog prepodneva kupio bicikli na buvljaku, od tipa koji ih navodno donosi iz Austrije ili Nemačke. Nešto mu je bilo sumnjivo pa je proverio oglase na Ciklonautu - kad tamo, ima šta da vidi... Pozvao me je i saopštio mi da je uslikao ličnu katu prodavca, i prosledio mi podatke. Ja onda na osnovu adrese iskopam fiksni telefon i pozovem: javi se otac dotičnog prodavca i kaže da on kao više ne stanuje tu, te da on nema ništa s njim.
Odem do policije i prijavim ceo slučaj - i ispostavi se da im je dotični već poznat od ranije. Saznam i da on sam ne krade biciklove, nego prodaje ukradene. Nije međutim priznao organima reda od koga ih to nabavlja. Sve ovo je sada stvar suda, a što se tiče coveka iz Pančeva, njemu sam nadoknadio novac koji je dao za bicikli. Što bi se reklo, jeftino sam kupio svoj bicikli :) C'est la vie. Pozdrav i veliko hvala!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - - - - - - - -

413b.jpg

Nisam vozio nekih 20 dana, što zbog mnoštva obaveza, što zbog lošeg vremena, a i bila mi je guma pukla. Ipak sam ovaj vikend prešao 93 km. Bojim se da je sezona već na samom kraju. Možda još par dana i to je to.

Juce sam vozio , uz neke male prekide , od oko 10.30h do negde 17h ...
Al` sam se nauzivao ...
Vide ce mo sta ce biti posle vikenda sa vremenskom prognozom , ali se i meni cini da je to to - ova sezona se blizi krajuu...
Bar za mene .

;)

Sta kaze omladinac:

Pozivamo vas na još jednu zajedničku vožnju od Bloka 45 do Obrenovca u subotu 01. Novembra 2014. godine.
Prilikom prolaska kroz Surčin i u Obrenovcu dodelićemo nagrade učenicima osnovnih škola ovih opština za likovni rad na temu MOJ GRAD BEZ AUTOMOBILA.
Pozivamo vas da zajedno sa organizatorima JUGO CIKLING KAMPANJA i BICIKLISTIČKIM KLUBOM CRVENA ZVEZDA učestvujemo u ovoj lepoj manifestaciji.
Ujedno vas molimo da ponesete i jednu knjigu kao donaciju Biblioteci u Obrenovcu koja je oštećena u nedavnim poplavama.
U Obrenovcu za vreme odmora očekuje nas program i gulaš.
U očekivanju vašeg dolaska

gulas:super:
Pozivamo vas na još jednu zajedničku vožnju od Bloka 45 do Obrenovca u subotu 01. Novembra 2014. godine.
Skup je od 09.30h a polazak u 10.00h sa kraja Bloka 45 kod okretnice tramvaja 7, 9 i 11.
Prilikom prolaska kroz Surčin i u Obrenovcu dodelićemo nagrade učenicima osnovnih škola ovih opština za likovni rad na temu MOJ GRAD BEZ AUTOMOBILA.
Pozivamo vas da zajedno sa organizatorima JUGO CIKLING KAMPANJA i BICIKLISTIČKIM KLUBOM CRVENA ZVEZDA učestvujemo u ovoj lepoj manifestaciji.

Ujedno vas molimo da ponesete i jednu knjigu kao donaciju Biblioteci u Obrenovcu koja je oštećena u nedavnim poplavama.

U Obrenovcu za vreme odmora očekuje nas program i gulaš.

sto, pa voze ljudi i puno jeftinijim bajsovima s minimalnom opremom takve ture
vozila i ja s muzem i drugarima skoro do petog mjeseca trudnoce
i opet cu cim Iskra malo poraste
a na posao sam citavu godinu, osim onih par dana snijega, isla bajsom
dodjem tamo i presvucem se
pred polazak isto

:D

Opsss!
Nisam o tome . vec vise sam se "osvrnuo na cifru bicikla" i pomenuo "kevlar kao deo opreme u ova danasnja vremena" ...:rumenko:

PS:

"Kevlar" je materijal koji se koristi u izradi "pancir prsluka ili odela" kao zastita od "raznih napasnika " ...

Back