Biciklizam

Hitno
Prodajem
MTB MERIDA

- ram Merida Special edition, aluminijum
- vila RST vazduh-vazduh
- menjači i šifteri, točkovi i glave točkova, lanac: XTR
- pogon Coda effect
- pedale Wellgo aluminijum, nove
- sedište Selle Italia, koža
- gume Ritchey
- potencijalnim kupcima šaljem još slika
- cena: 280e.

Bojan Milić
063/713-0313

nsbojanmilic@yahoo.com
453b.jpg

nikako put da me navede do Profe da se raspitam al aj ako neko zna neka mi pojasni

-da li sa promenom srednjeg pogona mora da se menja i menjac,lanac,kaseta?
-jel moze nekako patrona da se izmeri spolja bez skidanja,duzina i precnik, jel moze to da odstupa u nekoliko mm ili mora biti knap koliko i predhodna?
-jel se cevi za volan rade standardno istih dimenzija u predelu rucki ili i to moram da merim da li cu moci da navucem moje rucke?

e da,gde da vidim detaljnije specifikacije delova za Capriolo Monitor 2011

evo ga monitor
\http://bike.capriolo.com/bicikle/monitor-man-1
iste je sirine volan na krajevima,menjac ostaje isti koliko vec ima brzina,a samo zavisi koliko su pohabani lanac i kaseta da li ce nov pogon leci,jer se haba sve zajedno,vidi neko iskusan po ramu koja ide patrona ili po pogonu ali nema odstupanja vec po ramu koja odgovara
thumb.php
OPIS:
Odlican bajk sa vrhunskom opremom-XTR, XT, SCAREB, MAVIC (cross land tubeles)...
Bajk je ocuvan, bez skrivenih ogrebotina i mana. Nema potrebe za dodatnim ulaganjem, sedis i vozis. Od delova ima XTR zadnji menjac i kocnice (paralelogrami), XT pogon, srednji menjac, rucice kocnica, rucice menjaca, kaseta i lanac, odlican Scareb, odlicne Mavic tockove.

Ako zelite da kupite i ozboljan ste kupac, za cenu mozemo da se dogovorimo.[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Milos Simonovic[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beograd, RS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 50"]Mobilni:[/TD]
[TD]0628311174[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Poslednja izmena:
George, ipak sam odlucio da pazarim bicikl bez prednje suspenzije. Iako je bilo u igri mtb sa slik gumama, odlucio sam se za ovu varijantu, posto planiram prelaziti duze staze u dogledno vreme. E sad, malo si me "zabrinuo" tvojom konstatacijom da cu izgledati smesno na 28-ci, ali jbg ... Doduse, pre 15-tak god vozio sam desetobrzinku, bese ok. :) Molim te za savet modela kojeg sam kupio: http://www.cikloberza.com/show.php?id=84579 Poz!

ja manje pratim hibride i ostale bajkove osim mtba ali ova grupa 105 se koliko mi je poznato jako dugo vuce pa ako je dobro ocuvan vredi verovatno,to je bitno da ga ipak mozes uvek prodati za relativno istu cenu..po meni i da ima tih polovnih delova na berzi u dobrom stanju

to se i ja pitam, mozda sam malo brze usao u krivinu, nista brze nego inace, mozda je bio malo ostriji ugao ulaska, nista vise nego obicno,
ali se tu nasao pesak u kombinaciji sa celavom slik gumom koju nikako da prebacim napred,i lepo sam se prosuo, izleteo zadnji kraj, cak sam i licem poljubio asfalt.
ustao, ocistio se ,otisao na adu, odigrao basket,kad sam se vratio tek sam onda osetio nagnjecenje rebara

evo vec 5 dan jedna spavam na toj strani,sve u svemu super sam prosao

ne znam jesil isla malo dalje i ono po auto putu ali mucenje je narocito za zensko..usporava nevidjeno..meni je nepriocenjiva brzina koja se dodaje slikovima pa iako pucaju cesce al nije strasno vise je to kao peh nego do gume

- - - - - - - - - -

pazi jutros do ade mi je prosek bio 30.6..prosek..a kad vozim s nekim ko ima krampone oko 16-17:lol:

isli smo do aerodroma, u jakovo...nista strasno
iz moje perspektive
prosjek nam je bio 20 - 25
svi imamo krampone osim jednog ortaka
on fura neki polu slik...missim, ima nesto malo sa strane kao kramponcici
isli smo i on i ja po nekom makadamu
tad recimo njemu opce nije bilo zabavno
a meni nije bio problem nimalo
al opet, zavisi ko kakav stil voznje preferira :)

Back