- Poruka
- 86.221
pde si djoko jebachino
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazi sto ne pedaliram. samo normalno ne mogu da se nosim sa 500 km dnevno uzbrdo bez prednjeg tocka sa epic awesome bajsom od 3 iljade evra
- - - - - - - - - -
pa sam shodno cirkusu zauzeo rezervisan blago podprcljiv stav

ма шта је то, ја теро 150 узбрдо и то у леру!![]()
aj napisite gde sta kako kolko
treba mi sediste neko udobno za bulju
za 60 e smo prodali zenski bicikl deltin koji je napravljen mozda pre 10 god..nema sh od shimano opreme..tako da zaista ne znam sta ima za te parehocu da kupim bajs al sam odavno ispao iz te price, ne razumem se u te stvari. za pocetak bi mi pomoglo kad biste mi rekli neke osnovne stvari. gledam neke polovne, ima dobrih cini mi se, do 100 eura, al ne razumem se u one brendove. sta je bolje capriolo ili generis, kakav ram je bolje da ima, obican ili jedan od onih novih zajbanih modela... hteo bih da pocnem malo da vozim, nista narocio, malo po gradu i tako
Najlakša podloga za spavanje je ona od morske pene, koja teži oko 200-300 grama. Pakuje se u rolnu, a prednost joj je ta što ne može da se probuši. Ove podloge su obično debljine pola centimetra pa mnogi kamperi nose dve, koju stave jednu preko druge. Postoji model koji je sa donje strane presvučen slojem aluminijuma, što obezbeđuje termičku izolacija od tla. Spavanje na ovim podlogama je pomalo neudobno, ali za kraće ture i temperature iznad 5 C, sasvim su zadovoljavajuće.Naduvavajuće podloge su teže, zahtevnije za održavanje, ali su udobnije za spavanje i mogu se presaviti i spakovati na više načina. Čak i ako imate podlogu na naduvavanje, bilo bi dobro da nosite i jednu od morske pene koju ćete staviti ispod naduvavajuće, kao zašitu od bušenja – što je postala i moja praksa nakon loših iskustava sa postavljanjem naduvavajuće podloge direktno na pod šatora. Neki kamperi stavljaju podlogu od morske pene ispod šatora, tako da istovremeno štite i pod i naduvavajuću podlogu.3. Vreća za spavanjeVreća koja će poslužiti za većinu prosečnih tura biciklom, u sezoni od proleća do jeseni, težiće obično manje od kilograma. Može se nositi i podvreća, koja služi kao posteljina i zašita vreće od prljanja, a ujedno i kao dodatni sloj za hladnije noći. Podvreća je veoma lagana i svako je može napraviti sam od stare posteljine.
probao sam sa sintelanom, ali ne ide, jednostavno ne prihvata...

imamo li mi biciklisti neke koristi sto je paypal stigao u srbiju?
mozemo li sad kupovati bajseve i delove iz inostranstvo i da li je to uopste jeftinije nego ovde?
prvenstveno mislim na ebay