biciklističko sedište

Jesi li ti to skoro gledao film`` Moj prvi orgazam``?Nisi dosad uvideo da ameri imaju bujnu mastu kad snimaju filmove...

hmm zvuči mi poznato, kao da se sećam kroz maglu, mislim da sam samo video kutiju od video kasete u video klubu nekad davno...

ali ne nije mi odatle ideja za temu, već bejah vozio bajs nedavno, mada hladno je nije više sezona, i negde na usponu jedna devojka u helankama, koju sam inače dok je bila nizbrdica ladno oduvao, beše me sustigla i čak krenu da me pretiče, a sedište joj malo malo, nigde ga nema...
i pomislih, ladno bi mogla da uradi masturbation in public ako to već upravo i ne čini... mislim da vam ta mogućnost realno stoji na raspolaganju, ali očigledno nema fanova među forumašicama...

a ove što se žale da ih žulja sedište, tačno je to, zadnja loža zaista pretrpi najveće opterećenje tokom vožnje, bar što se mene tiče....
lično sam problem rešio kupovinom kvalitetnog italijanskog sedišta sa federima, glomaznijeg, udobnog sa nizom podešavanja.... čak me neki zezaju da sam ugradio fotelju a ne sedište.... ali vredi....

i pomislih, ladno bi mogla da uradi masturbation in public ako to već upravo i ne čini... mislim da vam ta mogućnost realno stoji na raspolaganju, ali očigledno nema fanova među forumašicama...

....

Pih sto bi se ja sama mucila...Za sta mi decko sluzi?Nisam pristalica rucnog rada....Mnoogo je bolje uzivati u dvoje{a da nije bicikli niti drugo sredstvo pomaganja}:):)

dragojIo -ali ne nije mi odatle ideja za temu, već bejah vozio bajs nedavno, mada hladno je nije više sezona, i negde na usponu jedna devojka u helankama, koju sam inače dok je bila nizbrdica ladno oduvao, beše me sustigla i čak krenu da me pretiče, a sedište joj malo malo, nigde ga nema...

Kako bre nigde ga nema:shock: Ajde u onu stvar i nekako(šta znam,možda i to može :roll:) ali kako kroz helanke:confused:

Rekreativno se bavim biciklizmom (što znači skoro svakog dana prelazim bar po 20-30km,u najmanju ruku),ali do sada nisam razmišljala o tome da bih mogla i na taj način da se poigram sa mojim bajsom:lol:

Šalu na stranu, ne znam kako bih mogla da se uzbudim biciklističkim sedištem i pritom još i da doživim orgazam.Ipak je to malo preterano i liči mi na ono ubeđenje nekih muškaraca da žene ,ustvari, uživaju i pri pregledu ginekologa onom gvožđurijom (spekulum) i tokom još nekih nebuloznih radnji.

Mada, svi smo mi različiti i sve je moguće..

Koliko si ti uzbuđen kada te neko šutne među noge, e isto toliko i žene uzbuđuje sic od bicikla.
Kada sam ja kupila nov bicikl, prvo mi je bilo da skinem i bacim onu gadost od uzanog sica i stavim onaj stari, veliki, debelo tapaciran.

biciklizam je zdrav, posle par godina a treba poceti u doba puberteta, najbolje je prelaziti 20-40km na dan jer se rast penisa zavrsava u pubertetu, elem sediste vrsi pritisak i na kraju skapiras da mozes duze, zapravo mnogo duze, mnogo, mnogo duze od prosecnog muskarca, nego kako utice na zene ?

biciklizam je zdrav, posle par godina a treba poceti u doba puberteta, najbolje je prelaziti 20-40km na dan jer se rast penisa zavrsava u pubertetu, elem sediste vrsi pritisak i na kraju skapiras da mozes duze, zapravo mnogo duze, mnogo, mnogo duze od prosecnog muskarca, nego kako utice na zene ?

sad mi je jasno zasto mogu duze...to je od bicikla:)

Back