Бици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Има једна ситуација која мени није јасна, па сам дошао овде да ми неко то објасни..

Дакле неки тамо пар проведе 10 сати заједно (не знам ни како су то успели, ал' ајде) и после свега тога још легну на телефон кад се растану неких сат, два.. Шта уопште рећи више некој особи, како се не сморе бре није ми јасно.. Мени је напоран и досадан сваки разговор дужи од неких 4-5 минута иначе, а не да проведем цео дан са неким, па још после сат-два на телефону..

И шта уопште радити са неком особом 10 сати бре?

И друга ствар која ме занима, људи увек кад праве неку клопу, праве нешто шатро романтично, као неки плодови мора, неке глупости, па ме занима каква би ваша реакција била на плодове тора, типа дечко ти груне кило јагњетине испред тебе, оно ребарца и тако то.. Мени је то баш романтично, онако масно нагруваш се као вепар..

Генерално мало спавам ових дана, мало лупам, мало ке*ам, кад прочитам тему кад дођем себи вероватно ће звучати глупо, ал' сад ми некако има смисла и не делује лоше, па ви видите...

Има једна ситуација која мени није јасна, па сам дошао овде да ми неко то објасни..

Дакле неки тамо пар проведе 10 сати заједно (не знам ни како су то успели, ал' ајде) и после свега тога још легну на телефон кад се растану неких сат, два.. Шта уопште рећи више некој особи, како се не сморе бре није ми јасно.. Мени је напоран и досадан сваки разговор дужи од неких 4-5 минута иначе, а не да проведем цео дан са неким, па још после сат-два на телефону..

И шта уопште радити са неком особом 10 сати бре?
.

Оће то кад је неко млад и заљубљен. Ал кратко траје...

kad se nadjemo nasli smo se i da 24 sata pricamo gluposti, a da nikome ne dosadi, i da jedemo jagnjetinu, i skembice i kavurmu
ah da, ja sam ona dosadna

:hahaha:

Ти јеси генерално досадна, није то везано за моју тему.. И не смарај ми тему.. Фина је, помиње се јагње. :heart:

secam se ja...moji roditelji se dobro nakrkaju medzganika,kvalitetne domace slanine,luka bela...i prde i podriguju ceo noc...i tako sam kao mali shvatio da se moram odseliti sto pre...nego
ustanu onda sabajle...odu u firmu...a radili su u istoj firmi...i ceo dan se sretju...vrate se skupa kuci...i tako je ta idila trajala

sta su oni mogli raditi po 24h dnevno,ako izuzmemo vreme za spavanje ne znam...a mozda i ne zelim da znam...

pa znas kako, kad ti tata kupi forum onda mozes da lupetas takve budalastine. do tada mogu da pisem sta hocu i gde hocu. a da, a ko te je vaspitavao? divan su posao uradili :D

Ма можеш ти што се мене тиче и да одеш у пизду материну, демократија је на снази, само кажем да си мени досадна и да ми смараш тему...

Васпитали су они, ал' сам касније схватио да ми то у животу не треба, јер причам са животињама..

doslo je do izliva emocija ...

И после као ја нисам осећајан, романтичан.. Па ти веруј људима и тим причама рекла казала..

Ne znam za to, al što volim bre kad sedne sa mnom, pije veliko točeno i jedemo girice

А добро ту га баш претера, то ми некако као да блејим са ортаком..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back