The Zodiac
Ističe se
- Poruka
- 2.986
Nije lako pitanje ,nisam nikada razmisljao o tome.Sta znaci antihrist onome ko ne veruje u Hrista?
Nije lako pitanje ,nisam nikada razmisljao o tome.Sta znaci antihrist onome ko ne veruje u Hrista?
Fora je što njegovo mišljenje nije bitno većini čovečanstva.Sta znaci antihrist onome ko ne veruje u Hrista?
I nemoj ti su pred vratima pakla.Oni misle da je njihova duša slobodna i da je niko ne može zaključati.Nije lako pitanje ,nisam nikada razmisljao o tome.
Cudni su putevi Bozji ,sigurno si citao da ce i mnogi Jevreji prihvatiti Hrista i pokajati se ...mada mislim da to nije na nama da ispitujemo ,,,i ovako postoje molitve na Liturgiji za oglasene ,nekrstene.I nemoj ti su pred vratima pakla.Oni misle da je njihov duša slobodna i da je niko ne može zaključati.
Putevi su takvi da Bog može na kraju bez greške da preseče.Cudni su putevi Bozji ,sigurno si citao da ce i mnogi Jevreji prihvatiti Hrista i pokajati se ...mada mislim da to nije na nama da ispitujemo ,,,i ovako postoje molitve na Liturgiji za oglasene ,nekrstene.
Који бре народ ? Ја са комуњарама, либералима и левичарима да идем на протесте ?Ako narod ne izlazi i pojača proteste ispred Skupštine sve će ovo postati realnost.
Naravno da je nevazno zdravlje i sloboda se ne prodajuAutorska
Srbi se nalaze u kritičnoj fazi jer mediji su uspeli da ih toliko zaplaše da sve ostalo postaje nevažno.
Nevažno postaje i očuvanje Kosova i Metohije.
Nevažno postaje da zaustavimo naseljavanje migranata.
Nevažno postaje i da budemo pokusni kunići Vučića jer prvi je obećao da nabavlja nepoznate vakcine koje nisu mogle da se testiraju da utvrde da li su štetne po zdravlje.
Nevažno postaje i 5G mikrotalasno zračenje koje će ubrzo biti.
Nwvažna postaje i prestojeća ekonomska kriza pred zimu.
Ako narod ne izlazi i pojača proteste ispred Skupštine sve će ovo postati realnost.
Ja sam mislio da si ti antivakcinas ili se varam?Naravno da je nevazno zdravlje i sloboda se ne prodaju
Neka dodje na vlasti neko ko je stvarno Srbin i po poreklu i po uverenju ...opozicija je mrtvo slovo na papiru ,cirkuzanti ...vecu uslugu cine vucicu i njegovoj lopovskoj kamarili i oligarhiji ,cega god da se dotaknu sve se raspada .Који бре народ ? Ја са комуњарама, либералима и левичарима да идем на протесте ?
Да мењамо Курту, како би дошао Мурта ?
Па је л' имају ЕУ и Меркелову ? Нека се окрену против ЕУ, нека запале заставе ЕУ и нека траже да се Меркелова изјасни да ли подржава и даље Курту или Мурту који је у опозицији.
Ti si bratac sa lažnim desničarima.A to je najgora varijanta za Srbiju.Који бре народ ? Ја са комуњарама, либералима и левичарима да идем на протесте ?
Да мењамо Курту, како би дошао Мурта ?
Па је л' имају ЕУ и Меркелову ? Нека се окрену против ЕУ, нека запале заставе ЕУ и нека траже да се Меркелова изјасни да ли подржава и даље Курту или Мурту који је у опозицији.
А прави су ?Ti si bratac sa lažnim desničarima.A to je najgora varijanta za Srbiju.
ZANIMLJIVO JE DA JE MTS 13 MARTA NAJAVIO DA CE OTKLJUĆATI SVE KANALE DO 04.05.2020 zbog situacije i tako toboz olaksati korisnicima taj da kazemo period izolacije...Autorska
Srbi se nalaze u kritičnoj fazi jer mediji su uspeli da ih toliko zaplaše da sve ostalo postaje nevažno.
Nevažno postaje i da budemo pokusni kunići Vučića jer prvi je obećao da nabavlja nepoznate vakcine koje nisu mogle da se testiraju da utvrde da li su štetne po zdravlje.
Ako narod ne izlazi i pojača proteste ispred Skupštine sve će ovo postati realnost.
I ja sam protiv murte, jer je djilas njihov igrac kojeg ako padnu zele ko naslednika jer ih nece goniti ko ni oni njega lopurdu!!!Ti si bratac sa lažnim desničarima.A to je najgora varijanta za Srbiju.
Cinjenica je da sve sto si naveo je palo u treci plan a da se prica samo o koroni dok ispod radara prolazi sve drugo.Upravu si.Autorska
Znamo ko nije. Ono tvoje udbasko go. vno plaćeno nogoА прави су ?
Ti brate nas si naseo na noga secas se kad si otvorio temu o njemu?Cinjenica je da sve sto si naveo je palo u treci plan a da se prica samo o koroni dok ispod radara prolazi sve drugo.Upravu si.
Kako pre 500?Јел мислиш да ова фора коју си направио не би прошла код одређеног процента популације када би се мааало лепше упаковала, обликовала и озбиљним тоном изнела?
Људи су поверовали да су диносаоруси ходали земљом пре 500 година, батице.
Ja sam anti sveJa sam mislio da si ti antivakcinas ili se varam?
Svako ko slusa vodju i "strucni stab" bezprekorno ce i primiti vakcinu ,sama logika tako kaze.
Mi gubimo svoj identitet ,licnost ...
Oпет питам који су то прави десничари ? Је л проблем да кажете ? Или је то фора да свакоме лупите етикету фашиста, удбаш итд.Znamo ko nije. Ono tvoje udbasko go. vno plaćeno nogo
I na kraju anti sebe.Poradi na svom karakteru.Bratski savet.Ja sam anti sve
Nogo je seselj danasnjeg doba.Oпет питам који су то прави десничари ? Је л проблем да кажете ? Или их је то фора да свакоме лупите етикету фашиста, удбаш итд.
Ne za sebe sam extra ako odbijam sve nametnuto ovonastalog raspalog svetaI na kraju anti sebe.