Biće tumbanje po celom svetu

Ниси у праву брате. Многи Православни Старци су имали Дар Прозорљивости и након Христа.
Navedeno nisam ja izmislio. Uzmi recimo predikcije baba Vange ili Nostradamusa, to je puno fantazija koje su se već trebale ostvaritu a naravno nisu i neće. Npr. po babi Vangi vanzemaljci su već trebali izvršiti invaziju na zemlju i pokoriti ljudsju vrstu.

Ja ne mislim da to čeka Srbiju kad ode AV. Ne misliš ni ti, ali to pišeš jer si plaćeni SNS bot.
Мислим да нас чека ако га силом свргнемо. А ако он мирно оде, остаће мир у Србији.
Прочитај још једном Поруку Старца Елпидија Србима, има и тема о њој.

То није светли пример србске историје. И како није, зар нисмо потонули у светски рат који је однео половину мушких србских глава??

Зар нам то желиш поново?
Napad Austriugarske na Srbiju 1914. se desio 11 godina nakon smaknuća Obrenovića i nema nikakve veze sa tim događajem. I da su ostali Obrenovići Austrougarska bi napala Srbiju jer je imala imperijalističke ciljeve na Balkanu (izbijanje do Soluna).

Napad Austriugarske na Srbiju 1914. se desio 11 godina nakon smaknuća Obrenovića i nema nikakve veze sa tim događajem. I da su ostali Obrenovići Austrougarska bi napala Srbiju jer je imala imperijalističke ciljeve na Balkanu (izbijanje do Soluna).
Па не долази катастрофа одмах сутрадан, већ у напредном периоду. То је оно што Пророци виде, а обичан човек не види.

@dulesrbenda
Nije mi ni na kraj pameti bilo da Vučku želim sudbinu A. Obrenovića. Samo sam rekao da Srbija nije potonula u haos nakon nasilnog uklanjanja Obrenovića, kao repliku tebi koji si tvrdio da Srbiju čeka haos ako AV nasilno izgubi vlast. Srbija je 11 godina nakon nasilnog uklanjanja Obrenovića napredovala, sve dok je nije napala Austougarska koja bi je napala i da su ostali Obrenovići. AV treba da bude svrgnut, ali da mu ne fali dlaka sa glava. Njemu se mora suditi zbog veleizdaje nacionalnih interesa i lopovluka.

@dulesrbenda
Nije mi ni na kraj pameti bilo da Vučku želim sudbinu A. Obrenovića. Samo sam rekao da Srbija nije potonula u haos nakon nasilnog uklanjanja Obrenovića, kao repliku tebi koji si tvrdio da Srbiju čeka haos ako AV nasilno izgubi vlast. Srbija je 11 godina nakon nasilnog uklanjanja Obrenovića napredovala, sve dok je nije napala Austougarska koja bi je napala i da su ostali Obrenovići. AV treba da bude svrgnut, ali da mu ne fali dlaka sa glava. Njemu se mora suditi zbog veleizdaje nacionalnih interesa i lopovluka.
А ја теби кажем поново да катастрофа не долази одмах, него кроз неколико година, чак и деценија. Зависи.
То је оно на шта нас Пророци упозоравају.

Није дошла одмах, тачно, али је дошла. Дошао је хаос светског рата који нас је одвукао у велико страдање.

Back