Биће рата кажу сви... или ПАХНЕТ ВОЈНА

Neka pocne treci svetski rat. Dosta je vise dominacije
i terorisanja jedne sile u svetu blindirane natom.Ameriku
i njene gusarske saveznike treba zaustaviti i udariti po
njusci da se dozovu pameti i shvate da nisu jedini na ovoj
planeti.Nasa i mnoge zemlje sveta koje nisu htele gospodara
bombama,razaranjem i dovodjenjem marionetskih rezima su
platile svoju neposlusnost.Kina i Rusija treba da im stave do
znanja da je toga vise dosta jer su oni sledeci.

Русија и Кина би се вероватно могле носити са НАТО пактом ако дође до сукоба али није у интересу никоме да до тих сукоба дође.
Средњи век је давно прошао, нема више борбе мачевима, ово је 21. век. Једна атомска бомба коју поседује и Америка и Русија и Кина и још многе земље, само једна атомска бомба би могла уништити читав један град а замисли до какве би катастрофе могло доћи када би избио Трећи светски рат.
Нису Руси и Кинези следећа мета НАТО пакта, Амери никада неће напасти неку земљу са нуклеарним наоружањем. Они нападају и тероришу само земље попут нас, Ирака, Египта, Либије итд.

******************************************************************************************************************

Ако има истине у свему овоме - најбоље да се манемо Крстарице и да идемо да очистимо подруме и склоништа ДОК ЈОШ ИМАМО ВРЕМЕНА........:zcool:

Брате...опуштено....далеко су....
Само им треба слати телеграме подршке.

Русија и Кина би се вероватно могле носити са НАТО пактом ако дође до сукоба али није у интересу никоме да до тих сукоба дође.
Средњи век је давно прошао, нема више борбе мачевима, ово је 21. век. Једна атомска бомба коју поседује и Америка и Русија и Кина и још многе земље, само једна атомска бомба би могла уништити читав један град а замисли до какве би катастрофе могло доћи када би избио Трећи светски рат.
Нису Руси и Кинези следећа мета НАТО пакта, Амери никада неће напасти неку земљу са нуклеарним наоружањем. Они нападају и тероришу само земље попут нас, Ирака, Египта, Либије итд.

Kad ameri i nato srede patuljke na red dolaze rusi i kinezi.
Nece njih napasti nuklearnim oruzjem vec ce ih unistiti iznutra
pa mogu da biraju da im stanu na put ili da cekaju revoluciju
poput onih u arapskim zemljama nedavno.

Kad ameri i nato srede patuljke na red dolaze rusi i kinezi.
Nece njih napasti nuklearnim oruzjem vec ce ih unistiti iznutra
pa mogu da biraju da im stanu na put ili da cekaju revoluciju
poput onih u arapskim zemljama nedavno.

Ја мислим да је Кина већ стала на пут САД. Не само да су у великом напретку те се очекује да ће за коју годину престићи САД у извозу, ако већ није, него и држи добар део америчког дуга.
Русија такође, још ако би формирали Евроазијску унију те на тај начин онемогућили Америци да црпи богатства сиромашних азијских земаља, ту би био крај доминацији НАТО пакта.
Тешко да Америка може уништити силу попут Русије или Кине изнутра, нису то заостале афричке земље.

amerikanci su pre-truli da bi se upustili u svetski rat...bar u sadanjem vremenu.
takodje su isuvise velike pichokare da bi se upustili u krljanje sa rusima ,kinezima ili irancima...
amerikanci su isuvise ljigavi i kalkulisu kad je povoljno udariti po nekom ko je slabiji

1om recju ameri me podsecaju na qurcevitog i napaljenog lika u zescim kolima sa odvrnutom muzikom i ribom pored njega ...koji kad zagusti kod jaceg samo doda gas

Российская армия не будет безучастно наблюдать за атакой на Иран
Руска армија неће мирно гледати напад на Иран
20:05 16.01.2012, Романов Александр
22_per_ir.jpg

http://www.km.ru/v-mire/2012/01/16/...a-armiya-ne-budet-bezuchastno-nablyudat-za-at
Что станет делать Россия, если США и Израиль нападут на Иран? Стоять в стороне? Очевидно, нет. Как минимум постарается защитить свои рубежи и рубежи соседних постсоветских стран. Как стало известно «Независимой газете», Генштаб разрабатывает план масштабных учений с учетом вероятности такой атаки. Маневры под общим названием «Кавказ» будут в этот раз не оперативно-тактическими, а стратегическими. Учения станут главным событием в деятельности Вооруженных сил РФ в этом году.
Шта ће учинити Русија, ако САД и Израел нападну Иран? Стајати по страни? Очигледно неће. Најмање што ће учинити, биће да заштити своје границе и границе суседних постсовјетских земаља. Како сазнаје Независна газета, Генералштаб Руске армије разражује план маневара рачунајући на вероватност таквог напада. Маневри ће се одржати под заједничким називом "Кавказ"и биће овога пута не оперативно-тактички, већ стратешки. Ови маневри биће главни догађај у раду Оружаних снага Руске Федерације ове године.

Учения выглядят вполне своевременными на фоне того, что обстановка вокруг Ирана все более накаляется. США и Великобритания перебрасывают в Персидский залив боевые корабли, Запад открывает нефтяной фронт против Ирана, а западные и израильские спецслужбы возобновили охоту на иранских ядерщиков, убив на прошлой неделе сотрудника Центра по обогащению урана в Натанзе. Но надежда на мирное урегулирование проблемы все еще сохраняется: накануне было объявлено, что США и Израиль отложили запланированные ранее крупнейшие учения по ПРО и ПВО, чтобы не нагнетать ситуацию в регионе.
Маневри ће бити одржани у правом тренутку, јер се ситуација око Ирана све више заоштрава. САД и Великобританија пребацују у Персијски залив бојне бродове, запад отвара нафтни фронт против Ирана, а западњачке и израелсек спецслужбе су обновиле лов на иранске нуклеарне физичаре, убивши прошле недеље сарадника Центра за обогаћивање уранијума у Натанзију. Али нада за мирно решење проблема још постоји: недавно је било објављено да су САД и Израел одложили раније планиране маневре за ПРО и ПВО, да не погоршају ситуацију у региону.
В связи с этим стратегические командно-штабные учения российских ВС «Кавказ-2012» будут более масштабными, чем прежде. Военные будут исходить не только из возможности войны против Ирана, но и из вероятности вооруженного конфликта на Каспии и на Южном Кавказе.
У вези с тим стратешко командно-штабне вежбе руске војске Кавказ 2012. биће амбициознији него раније. Војска полази не само од могућности рата против Ирана, већ и из вероватноће оружаног конфликта на Каспијском мору и Јужном Кавказу.
Впервые такие учения были организованы летом 2008 года. Как оказалось, не зря: эксперты считают, что именно благодаря им Россия оказалась подготовленной к войне с Грузией.
Први пут таква учења била су организована лета 2008. године. Како се показало, није било узалуд: експерти сматрају, да се захваљујући управо тим маневрима Русија показала спремном за рат са Грузијом.
В этот раз в учениях «Кавказ-2012» примет участие вся военная организация страны, включая ВВС, ВМФ, РВСН, ВКО и ВДВ. Будут задействованы также другие силовые ведомства – МВД, ФСБ, ФСО, МЧС. Одной из главных целей маневров станет отработка новых сетецентрических видов боевых действий с использованием автоматизированных систем управления, средств электронной и космической разведки, беспилотников и новейших видов оружия. Об этом еще в конце прошлого года сообщил начальник Генштаба генерал армии Николай Макаров во время встречи с военными атташе иностранных государств.
Овога пута у маневрима Кавказ 2012. године учествоваће све војне организације земље укључујући ВВС, ВМФ, РВСН, ВКО и ВДВ...

ДАЉЕ НЕ СМЕМ ДА ПРЕВОДИМ, НЕЋУ ДА МИ НЕКИ ЕУРОАТЛАНСКИ КУКАВАЦ УМРЕ ОД СРЧКЕ КАД ВИДИ СВУ ТУ СИЛУ, ПА ДА ГА НОСИМ НА ДУШИ... :znamiguje: Ако им се не живи, нек читају и преводе сами... од мене доста... (цео текст горе на линку)

Руска армија неће мирно гледати напад на Иран
20:05 16.01.2012, Романов Александр
22_per_ir.jpg

http://www.km.ru/v-mire/2012/01/16/...a-armiya-ne-budet-bezuchastno-nablyudat-za-at

Шта ће учинити Русија, ако САД и Израел нападну Иран? Стајати по страни? Очигледно неће. Најмање што ће учинити, биће да заштити своје границе и границе суседних постсовјетских земаља. Како сазнаје Независна газета, Генералштаб Руске армије разражује план маневара рачунајући на вероватност таквог напада. Маневри ће се одржати под заједничким називом "Кавказ"и биће овога пута не оперативно-тактички, већ стратешки. Ови маневри биће главни догађај у раду Оружаних снага Руске Федерације ове године.

Маневри ће бити одржани у правом тренутку, јер се ситуација око Ирана све више заоштрава. САД и Великобританија пребацују у Персијски залив бојне бродове, запад отвара нафтни фронт против Ирана, а западњачке и израелсек спецслужбе су обновиле лов на иранске нуклеарне физичаре, убивши прошле недеље сарадника Центра за обогаћивање уранијума у Натанзију. Али нада за мирно решење проблема још постоји: недавно је било објављено да су САД и Израел одложили раније планиране маневре за ПРО и ПВО, да не погоршају ситуацију у региону.

У вези с тим стратешко командно-штабне вежбе руске војске Кавказ 2012. биће амбициознији него раније. Војска полази не само од могућности рата против Ирана, већ и из вероватноће оружаног конфликта на Каспијском мору и Јужном Кавказу.

Први пут таква учења била су организована лета 2008. године. Како се показало, није било узалуд: експерти сматрају, да се захваљујући управо тим маневрима Русија показала спремном за рат са Грузијом.

Овога пута у маневрима Кавказ 2012. године учествоваће све војне организације земље укључујући ВВС, ВМФ, РВСН, ВКО и ВДВ...

ДАЉЕ НЕ СМЕМ ДА ПРЕВОДИМ, НЕЋУ ДА МИ НЕКИ ЕУРОАТЛАНСКИ КУКАВАЦ УМРЕ ОД СРЧКЕ КАД ВИДИ СВУ ТУ СИЛУ, ПА ДА ГА НОСИМ НА ДУШИ... :znamiguje: Ако им се не живи, нек читају и преводе сами... од мене доста... (цео текст горе на линку)
Uleti jedan veseli cecen u tu silnu vojsku i odose svi ti tvoji junaci u 3pm

Tako je Kirgistan, ja sam pobrkao loncice z:) mada ovako odokativno ako se povuku iz Avganistana onda bi u Tadzikistanu bili vrlo usamljeni.
Bio bi to bas vrlo isturen polozaj na dohvat ruke Kini ali i trn u oku i Kini i Rusiji. Bas me zanima kako ce da obezbede logistiku.
Mislim da su SAD odustale od borbe za Centralnu Aziju ali u isto vreme i Iran im pravi sve vise problema pa se spremaju za rat.

Klintonka je pre mesec i po-dva bila u Uzbekistanu i pohvalila tamosnji napredak na polju ljudskih prava. :roll: Nesto vec spremaju.

Uleti jedan veseli cecen u tu silnu vojsku i odose svi ti tvoji junaci u 3pm

Провери колико је Чечена остало после Друге чеченске војне (Путинов рат, ако ниси знао, против непријатеља руског народа, руских шиптара)...
Или да те не држим дуго у неизвесности... Било их је око три милиона... а остало око 1,6 милиона...
Куд ли се деде оних 1,4 милиона чеченчића ?????:whistling:

Провери колико је Чечена остало после Друге чеченске војне (Путинов рат, ако ниси знао, против непријатеља руског народа, руских шиптара)...
Или да те не држим дуго у неизвесности... Било их је око три милиона... а остало око 1,6 милиона...
Куд ли се деде оних 1,4 милиона чеченчића ?????:whistling:

Pobio ih genocidni ruski narod, i ti se time ponosis??

Pobio ih genocidni ruski narod, i ti se time ponosis??
То је била само прва лекција.z;)
Не треба нападати руски народ.
Први су почели да кољу Русе, слали су целе колоне аутобуса прекланих руских жена и деце у Русију из Чеченије, а Руси имају Путина који воли свој народ и не да никоме на њега...Немају они на власти којекакве млакоње као ми Срби, који дозвољавају да им неко убија народ и не само то, после се са истим тим убицама љубе и лижу пред камерама, да поврати човек од муке... Ја бих у сваком случају више волела да смо ми Срби имали једног Путина, истребили на време бар половину шиптара, и да она друга половина живи мирно (макар из страха) - него што смо дозволили да они почине најтеже злочине под покровитељством запада над Србима на Космету. А ти???

А, да... ако дође до следеће лекције, ако само ружно погледају неког од Руса, и почне Трећа чеченска војна, неће нико остати од тих чеченчића. Можда ће се неко време причати да је негде постојао такав народ, а онда ће се и то заборавити. Зато Рамзан Кадиров држи Чечене на узди и заклиње се у Путина. Зна шта их чека ако ураде било шта што се Путину и руском народу неће допасти...

Tu se radi samo o pretnjama a od toga velikoga rata nema ništa.
Velike sile te najveće, nikad neće zaratiti između sebe-to je definitivno.
Možda ova prijetnja ima za cilj, da se malo Arapi isprepadaju (ove manje zemlje) i da se tamo osvoju tržište nafte.

Što se Irana tiče, najviše što se može desiti jesu još veće sankcije i kad ekonomski oslabi, onda će im raketirati tu atomsku centralu.

Mi ne raspolazemo sa dovoljno informacija
Ja vam to odavno kažem, da ne raspolažete. Upravo zato stalno i grešite.

Iran je taj koji pravi cirkus, svojim glupim pretnjama o Moreuzu.

Neće biti rata, nego ćemo mi iz Međunarodne zajednice pokušati da ih zaustavimo embargom. EU će ove godine uvesti sankcije na šiitsku naftu iz Irana.

То је била само прва лекција.z;)
Не треба нападати руски народ.
Први су почели да кољу Русе, слали су целе колоне аутобуса прекланих руских жена и деце у Русију из Чеченије, а Руси имају Путина који воли свој народ и не да никоме на њега...Немају они на власти којекакве млакоње као ми Срби, који дозвољавају да им неко убија народ и не само то, после се са истим тим убицама љубе и лижу пред камерама, да поврати човек од муке... Ја бих у сваком случају више волела да смо ми Срби имали једног Путина, истребили на време бар половину шиптара, и да она друга половина живи мирно (макар из страха) - него што смо дозволили да они почине најтеже злочине под покровитељством запада над Србима на Космету. А ти???

А, да... ако дође до следеће лекције, ако само ружно погледају неког од Руса, и почне Трећа чеченска војна, неће нико остати од тих чеченчића. Можда ће се неко време причати да је негде постојао такав народ, а онда ће се и то заборавити. Зато Рамзан Кадиров држи Чечене на узди и заклиње се у Путина. Зна шта их чека ако ураде било шта што се Путину и руском народу неће допасти...

Ma doci ce neki cecen u moskvu i posetice pozoriste, drugi neku skolu i obdaniste..cisto onako turisticki

Mene iznenađuje đe sve neki nalaze sve ove informacije o grupisanju vojske, naoružanja itd...
Na zapadu se o toj t.z. iranskoj krizi skoro ništa ne govori.
To je znak, da rata sigurno neće biti jer da oće, sve TV stanice i novine bi brujale i pokušale javnost privući na stranu NATA da se akcija opravda.
To malo govorim iz dosadašnjeg iskustva.
Kas se nešto namjerava napasti, onda je to neviđena propaganda na javnost da se to opravda.
Tako je bilo sa Jugoslavijom, Iranom, Libijom,

Poslednja izmena:
Rata više nikada neće biti reklo je Domaće Rogato Goveče.

A ovde ima poodosta njegove marve i stoke koja je u to ubeđena.

Nije rekao da ga neće biti, nego da Srbija ni po koju cenu neće ratovati. Srećom, kada izbije novi veliki rat taj pacifista će biti istorija. Treba nam neko ko će iskoristiti gužvu da se počiste greške s kraja 20 veka.

http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089
Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf"
Бубњеве рата не чују само глуви

Некад познато име светске политике - радио је у време Никсона исто што и баба Клинтонка данас у САД, налази се у таквој старосној доби (у мају пуни 89 година) да му је дозвољено да изнесе било какво политичко мишљење, овде говори о томе шта се дешава у свету, посебно на Блиском Истоку, и о предстојећем рату - само што матора скотина греши у процени: Нису се Руси и Кинези узалуд толико наоружали - уколико америка са израелом изазове нови светски рат - завршиће исто као хитлерова немачка. Синоћ сам одгледала Битку за Москву... усред Москве којој су се приближавали фашисти, тенкови су право са траке одлазили на фронт... Код Руса нема веће љубави од љубави према слободи и отаџбини - у то су се уверили сви завојевачи, који су покушали да окупирају Русију. Увериће се и ови нови фашисти...
http://mobi-live.ru/war/2250-bitva-za-moskvu-1985.html
Гледајте *овна фашистичка - овако се Руси боре кад им је угрожено огњиште... А тада нису били наоружани као данас... Био једном један вожд Стаљин и није побегао из Москве кад су се Немци приближили - остао са својим народом... Стварао и створио Империју коју је једно продано, западњачко ђубре растурило... али Руси данас имају новог вожда, новог Стаљина (за запад ће Путин увек бити Стаљин и зашто да их разуверавамо, добро је док тако мисле о њему, и добро је да је и сам схватио да неке Стаљинове потезе мора да вуче јер се у односу запада према Русији ништа није изменило - само су једни завојевачи били тада, а данас су други - све у свему исти шљам)...

Poslednja izmena:

Back