Биће рата кажу сви... или ПАХНЕТ ВОЈНА

Зашто ми још увек нисмо изабрали страну, а ако јесмо, зашто смо изабрали погрешну (мислим на избор жутих еХперата)?

Замајавају нас мудростима попут:"Србија више никад неће ратовати", "ЕУ нема алтернативу", "Живот не може да чека"... :roll: схвата ли наша власт колико се инфантилно понаша? Глобално гледано то је катастрофално опасно. Да сутра нешто почне, мислите да ће они делити нашу судбину? :rtfm:

Дакле, крајње је време да се определимо, сходно нашим интересима! Мало касније може да буде прекасно.

Ј6т, цела деценија је изгубљена у бесмислу "демократије"... :dash:

Даће Бог. Ја волим мир, али не да ме неко гази, а ја да седим мирно... извињавам се пацифисти, али никоме не окрећем и други образ, тај покрет препуштам вама...
Ne sumnjam da bi im se svima na..ebala keve, tako treba brate!

Многи су заварани малом квадратуром Израела, па не схватају да и Израел може да уништи Русију.

Зато Москва неће смети да се меша када Тел Авив буде запалио Иран

Морам рећи да су Шиити заиста заслужили оно што им се спрема

Свести Други светски рат и вишегодишњу борбу против фашизма на АЛО-АЛО, Рене, Ивет и оне педерчиће од немачких официра је неозбиљно. Наравно, да је тај француски покрет отпора водио битке, хитлер би се наносио главе, ал није, зинуо на Русију и сломио зубе.
И ови који то данас покушавају, исти фашисти само у другој кожи, сломиће зубе управо ако насрну на Русију.

Неће они војно ни кретати на Русију. Ја тако нешто не могу да замислим.
Није ово 1945а, сада је ера нуклеарног наоружања и напад на било коју нуклеарну силу сигурно доводи до катастрофалних последица. Тај страх ових нових фашиста, како си рекла, чува свет од општег рата. Једина шанса дасе тако јаке државе потчине јесте промена свести њеног народа како би прихватио туђе вредности а своје почео сматрати инфериорним и тако постепено..Нешто као код нас, слично.

Израел има пуно право да развали нуклеарна постројења у Ирану које им Путин гради. Кад на челу државе , која је нуклеарно оспособљена, имаш манијака који сваки дан прети истребљењем твог народа, онда имаш пуно право да му уништиш капацитете којима прети.

Према томе, треба да им збришу неклеарна постројења и ништа вишђе од тога.

А, што се тиче Русије, срамота је што руске власти оспособљавају лудаке који прете истребљењем једног народа и уништењем његове државе. То самопоказује карактер власти која улази у СТО и прави зависност државе од трговине са папском ЕУ.

Ево мој предлог како Путин треба да се понаша - Нека пошаље у Иран 25 камиона помоћи и икону са личним поптисом на полеђини. Онако шмекерски...као са наивним Србима.

Poslednja izmena:
Многи су заварани малом квадратуром Израела, па не схватају да и Израел може да уништи Русију.

Како може Израел да уништи Русију?

Ако истовремено Руси и Израелци лансирају по 2. атомке, тада Израела више нема а Русија може да претрпи неку штету али је то далеко од уништења.

Руси не намеравају да започну рат - али неће седети скрштених руку а да било ко насрће на све оно што су у сваком рату, крвљу и животима, бранили њихови преци.
Ко ће започети нови светски рат сви знамо. А и сами су се огласили...
Пора воевать с оружием массового поражения – корпоративными СМИ
("Salem News", США)
Джо Клиффорд (Joe Clifford)
Време је да се ратује оружјем масовног уништења...:think:

Dec-03-2011 13:49printcomments
We Need a War on the Enemy with WMD-the Corporate Media
Joe Clifford Salem-News.com

We no longer have the First, Fifth, or Fourteenth Amendments, and the President has the right to assassinate US citizens, or detain them forever, as “terrorists”.
Failure of media in America
Mark Bunker's xenutv.com

(JAMESTOWN, R.I.) - The power of corporate media never ceases to amaze, while the blind willingness of the public to be lead by that media, is equally mind boggling. Do we ever learn? Did we not blindly follow corporate media’s charge to war in Iraq without asking any questions? Neither media, nor the public, ever challenged anything, despite the fact there were many voices insisting there was no WMD evidence. One might think after following the media to an unnecessary war resulting in over one million dead, we might pause and challenge any future corporate media assertions, but apparently not for history is repeating itself.
http://www.salem-news.com/articles/december032011/wmd-media-jc.php
цео текст у оригиналу

Ajde demokrate nemoj više da tupite.

Grozite se rata a svakog dana u smrt i ratne strahote oterate na hiljade ljudi. Svakog dana zbog vas se negde gine i ratuje.

Da li vi to lažete sebe ili nekog drugog da ste mirotvorci ?

Najgora pošast civilizacije je demokratija. Demoratiju i svakog demokratu treba je uništiti isto kao svojevremno nacizam i naciste.

Uostalom idelog američke demokratije je Zbignjev Bžežinski i po njegovim pravilima danas Amerika i Evropa preživljavaju. Da, preživljavaju jer ste svet vratili u carstvo životinja.

Čovek i životinje se razlikuju samo u jednom. Nažalost, vi niste uspeli da pređete tu granicu i da postanete ljudi.

Неће они војно ни кретати на Русију. Ја тако нешто не могу да замислим.
Није ово 1945а, сада је ера нуклеарног наоружања и напад на било коју нуклеарну силу сигурно доводи до катастрофалних последица. Тај страх ових нових фашиста, како си рекла, чува свет од општег рата. Једина шанса дасе тако јаке државе потчине јесте промена свести њеног народа како би прихватио туђе вредности а своје почео сматрати инфериорним и тако постепено..Нешто као код нас, слично.

Samo cu da postavim link do jedne od jedinica koja postoj za specijalne ratove.

http://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_Operations_(United_States)

Ovo tekst je vrhunac demokratskog razmišljanja i inteligencije.

Израел има пуно право да развали нуклеарна постројења у Ирану које им Путин гради. Кад на челу државе , која је нуклеарно оспособљена, имаш манијака који сваки дан прети истребљењем твог народа, онда имаш пуно право да му уништиш капацитете којима прети.

А, што се тиче Русије, срамота је што руске власти оспособљавају лудаке који прете истребљењем једног народа и уништењем његове државе. То самопоказује карактер власти која улази у СТО и прави зависност државе од трговине са папском ЕУ.

Ево мој предлог како путин треба да се понаша - Некла пошаље у Иран 25 камиона помоћи и икону са личним поптисом на полеђини. Онако шмекерски...као са наивним Србима.
А ти мислиш да ће Мали од Ирана да мирује??? ;)
Уосталом, руски војни стручњаци су одавно у Ирану, претпостављам да су до сада успели да обуче довољан број оних који су спремни да се боре против САД и Израела.

колко сам упознат кина је званично рекла да ће напад на иран сматрати објавом рата+руси сада тврде да неће дозволити да иран падне .То је смртоносна комбинација за уса и њене подрепаше .у прилог томе дајем доказе корејски рат (американци заузели пјонг јанг мао це тунг дао 100.000 војника (шушка се да сваки није имао пушку) а руси авијацију-резултат-американци и њихово подрепаши враћени на ак0о се не варам 52 парелелу где су и дан данас:p.У вијетнаму сличан сценари само што мао није дао 100.000 војнике већ саветнике и оружије а руси оружије и пво средства-резултат-американци шутнути преког тихог океана а трагично 1.000.000 најмање вијетнамаца цивила изгубио живот.

колко сам упознат кина је званично рекла да ће напад на иран сматрати објавом рата+руси сада тврде да неће дозволити да иран падне .То је смртоносна комбинација за уса и њене подрепаше .у прилог томе дајем доказе корејски рат (американци заузели пјонг јанг мао це тунг дао 100.000 војника (шушка се да сваки није имао пушку) а руси авијацију-резултат-американци и њихово подрепаши враћени на ак0о се не варам 52 парелелу где су и дан данас:p.У вијетнаму сличан сценари само што мао није дао 100.000 војнике већ саветнике и оружије а руси оружије и пво средства-резултат-американци шутнути преког тихог океана а трагично 1.000.000 најмање вијетнамаца цивила изгубио живот.
Да, трагично је што је толико вијетнамаца погинуло, али они су сви до једног учествовали у том отпору, у борби против агресора, нису се предали, нису се помирили као ми Срби са робовањем - борили су се и гинули док нису отерали фашисте са запада - никад више после тог пораза - америка није смела ни да се приближи Вијетнаму, ни да спомене Вијетнам у било каквом контексту који би подразумевао некакве претензије...Вијетнамци би Србима могли да послуже као узор, да поново постанемо народ за поштовање, а не овако, једни нас понижавају и газе, а други сажаљевају, а већина Срба ћути и понавља: добро је, само кад је глава на раменима. То нисмо ми, то није српски народ, тако Срби не размишљају... :( :evil:

Pa nismo mi te srece da oni zarate svi sa atomkama. Mogu samo da prete jedni drugima,od akcija nece biti nista.
Па не навијам ја да до рата дође, али кад сабереш све коцкице, кад сложиш мозаик од свих дешавања широм света ове и претходних година, све иде у том правцу ...

Да, трагично је што је толико вијетнамаца погинуло, али они су сви до једног учествовали у том отпору, у борби против агресора, нису се предали, нису се помирили као ми Срби са робовањем - борили су се и гинули док нису отерали фашисте са запада - никад више после тог пораза - америка није смела ни да се приближи Вијетнаму, ни да спомене Вијетнам у било каквом контексту који би подразумевао некакве претензије...Вијетнамци би Србима могли да послуже као узор, да поново постанемо народ за поштовање, а не овако, једни нас понижавају и газе, а други сажаљевају, а већина Срба ћути и понавља: добро је, само кад је глава на раменима. То нисмо ми, то није српски народ, тако Срби не размишљају... :( :evil:
ДАЈ БОЖЕ ДА СИ У ПРАВУ.

Лудост је да се Русија меша. Ако руско руководство не жели да доведе свој народ у опасност од нуклеарног рата, неће се мешати. Такође, мислим да је лудост што Русија даје помоћ око оспособљавања Ирана да постане нуклеарна сила.

To što im Rusija daje je običan ĆORAK, foliranje i uzimanje novca, a ujedno malo i praćenje šta se radi.
Iranci će da vide šta su kupili tek kad je bace, a i onda im neće biti jasno šta ih je snašlo.

ДАЈ БОЖЕ ДА СИ У ПРАВУ.
Против кога је у овом тренутку смрдљива америка дигла највећу хајку? Против Путина.
Зашто? Зато што им смета у остварењу њихових поганих и злочиначких подухвата.
Он им је камен на путу, кост у грлу... Зато се толико упињу да не дође поново на чело Русије.
Јер знају, други би се и уплашио, и зауставио... Путин неће. Не подноси их и без обзира на то што жели мир, и да Русија постане још јача, да напредује у сваком погледу, највише новца улаже у наоружање. А зашто? Па сигурно не зато да га показује на разним сајмовима наоружања, него да га употреби у крајњој нужди, а рекло би се, то неће мимоићи никога од нас славјанофила...Они би да покоре цео свет и наметну му своје вредности које ми нећемо. Једино борбом успећемо да их спречимо у томе - а пошто немамо ништа чиме бисмо се супротставили злу, остаје нам да се ослањамо на Путина и руско наоружање, и да будемо на правој страни кад рат почне, а не на страни сила зла.

77876200.jpg

29783702.jpg

Ево мој предлог како Путин треба да се понаша - Нека пошаље у Иран 25 камиона помоћи и икону са личним поптисом на полеђини. Онако шмекерски...као са наивним Србима.
A kako si ti siguran da će ovi ikad da se osposobe i poseduju nuklearku.
A da li moglo to sve da bude jedna predstava za javnost !!??

I nemoj se sprdati oko te pomoći, ako tebi nije potrebna ne ulazi i ne diraj u tuđe muke.

Back