Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cruella, tek sad videh onaj tvoj post, hvala ti na odgovoru.
Mnogo je skup taj Sezam, bre, 250 din po knjizi je previse, ja sam toliko placala ukupnu postarinu za otprilike 3-4 knjige. Isto mi dodje da onda kupim u knjizari (kad se pojavi, nije mi tolika frka da je odmah imam).

Slazem se, i glupo je to sto na njihovom sajtu nigde ne pise cena postarine....sto znaci, bar jednom moras da se zeznes, ako nema ko da to kaze...:lol:

Vidim da svu uzivaju u prijatnom danu, pa se ni ne pojavljuju ovde :think:
tako i treba, a ne ko ja ........citam Kraljicinu ludu, i moram priznati da mi se svidja vise od Nasledja Bolenovih.

Nekako mi je ovo prica sama za sebe, dok mi Nasledje sada deluje kao isforsirani nastavak.
Toliko od mene, odoh da citam i uzivam :ajmo:

Vidim da svu uzivaju u prijatnom danu, pa se ni ne pojavljuju ovde :think:
tako i treba, a ne ko ja ........citam Kraljicinu ludu, i moram priznati da mi se svidja vise od Nasledja Bolenovih.

Nekako mi je ovo prica sama za sebe, dok mi Nasledje sada deluje kao isforsirani nastavak.
Toliko od mene, odoh da citam i uzivam :ajmo:
Vidim da za Kraljicinu ludu vlada uglavnom ovakvo misljenje.
Uzecu je definitivno :)

A sada odoh da se bakcem sa prijemnim :(
Ne mogu da citam :(
A ova Kci srece bas lepa :)

Mozda je bilo (izvinjavam se) ali kultni horor "Leto noci"
621_0.jpg
ima nastavak - "Ukleta zima"
images
....Ovaj potonji, urezao mi se u secanje zauvek, uzas...
Medjutim, postoji jedan roman (za one koji vole horor(e)) zbog kojeg nisam smela da sedim na stolici, odnosno nikako da dozvolim da ne znam sta mi je iza ledja, secam se da je bilo leto i da nisam smela uvece da sedim na bastenskoj stolici, cak iako bi neko bio sa mnom)

Dakle, "Kutija u obliku srca"
images
- za hrabre i one koji vole izazove te vrste:)
Ne bih da prepricavam, uglavnom pomalo ostareli roker ima obicaj da kupuje eksponate, retke stvari...i sl..i jednoga dana ugleda oglas da se prodaje duh preko Internta...Kad odluci da ga kupi, nece dobiti duha, nego stari kaput jezivog mirisa...a ko ce ogrtati kaput i kad se nada i ne nada, gde, zasto, dokle, i kad pocinje definitivna borba za goli zivot, procitajte...
Pozdravce za ljubitelje lepe reci:)

Poslednja izmena:
drage dame, aman!
zasto me ignorisete?!
ta nisam valjda bas toliko dosadan?!
ponovicu pitanje jos jedared - sta su to "vockice" i kako doci tim putem do povoljnijih knjiga?
hvala, nadam se da cu ovoga puta imati vise srece...
pozdrav!

Mozda je bilo (izvinjavam se) ali kultni horor "Leto noci" ima nastavak - "Ukleta zima"....Ovaj potonji, urezao mi se u secanje zauvek, uzas...
Medjutim, postoji jedan roman (za one koji vole horor(e)) zbog kojeg nisam smela da sedim na stolici, odnosno nikako da dozvolim da ne znam sta mi je iza ledja, secam se da je bilo leto i da nisam smela uvece da sedim na bastenskoj stolici, cak iako bi neko bio sa mnom)

Dakle, "Kutija u obliku srca"
images
- za hrabre i one koji vole izazove te vrste:)
Ne bih da prepricavam, uglavnom pomalo ostareli roker ima obicaj da kupuje eksponate, retke stvari...i sl..i jednoga dana ugleda oglas da se prodaje duh preko Internta...Kad odluci da ga kupi, nece dobiti duha, nego stari kaput jezivog mirisa...a ko ce ogrtati kaput i kad se nada i ne nada, gde, zasto, dokle, i kad pocinje definitivna borba za goli zivot, procitajte...
Pozdravce za ljubitelje lepe reci:)

zanimljivi naslovi, nisam citao do sad, a ljubitelj sam dobrog horora. je l imate jos neki dobar hororcic da nam preporucite?

drage dame, aman!
zasto me ignorisete?!
ponovicu pitanje jos jedared - sta su to "vockice" i kako doci tim putem do povoljnijih knjiga?
pozdrav!

Iskreno, pojma nemam, rado bih ti pomogla, dajte dame, nemojte da ste na kraj srca:)
P.S. Ako bas niko ne pomogne, snaci cu se, pa cu ti pomoci, eto....
Ja sam neke knjige narucila i platila elektronskim putem, jednostavno i brzo ali i skupo...
Zovem se Dina, Sin srece, treca iz trilogije je jos uvek na prevodjenju, nije u prodaji...

a sad o knjigama

sinoć sam se zarekla da ču da završim Vučiji totem...Jiang Rong
i završila sam ga

jedna iskrena i lijepa priča, ne priča, roman (5oo str.:mrgreen:) o stepskim vukovima i stepama Mongolije..pitko, čitko i nije nimalo dosadno..kao da sam gledala Opstanak...na kraju, u pogovoru, pročitam da je roman doživio veliku popularnost u Kini (prodat u 4. mil. primjeraka)...samo još da dodam da je odlično preveden

drage dame, aman!
zasto me ignorisete?!
pozdrav!
Profesore, taman posla da Vas, ignorisemo :D
(Dal' dobro upotrebljavam zareze, tacke, velika slova i sve ostalo :think: )
Dakle "vockice", to je nase interno zezanje za kupovinu knjiga preko interneta a preko sajtova Limundo (aukcijska kupovina) i Kupindo (kupovina po fiksnim cenama). Dakle to su polovne knjige, ali veoma cesto kao nove.
Vockicama ih zovemo jer Limundo-limun i Kupindo-kupina.
Eto :D

drage dame, aman!
zasto me ignorisete?!
pozdrav!

Da dopunim lamar...

www.limundo.com
www.kupindo.com

Registruješ se i možeš da prodaješ i kupuješ šta ti padne na pamet, od igle do lokomotive. Što se ponude knjiga tiče, polovne su u pitanju i stvarno može svašta da se nađe.

Drage moje, samo da vas pozdravim, večeras idem na odmor i neće me biti duže vreme. Kad se vratim (11 slavimo uz torticu i pesmicu Divan dan) opet ću svartiti ovde i pisati sa vama. Do tad, budite mi nasmejane, vesele i čitalački raspoložene! Ljubim vas sve! :)

Lep provod ti i ja želim. Odmori se pošteno.:cao:

Lep odmor, Giovanna! :cao:

Pitanje za Radu, pošto je ona najžešći Limundaš: kako su ti slate knjige, preporučeno ili post-expressom? Jel' bilo problema sa poštom, oštećenja i sl?

Kako kad, uglavnom preporučena tiskovina, a neko insistira na postexpresu.
Neki put čak nije ni preporučeno, nego je moja sreća da me poštar poznaje pa da nekome od komšija, ukoliko nismo kod kuće.:)

Samo mi se jednom knjiga izgužvala prilikom transporta; bila je u običnoj beloj koverti koja se pocepala. Uglavnom ljudi dobro upakuju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back